Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakında medyanın aşağıdaki senaryo üzerine gideceğini düşünüyorum, şimdiden haber vereyim:

Yönetim olağanüstü genel kurul ile seçildiği için bu sene sonunda seçim olup olmayacağı henüz net değil. Biliyorsunuz ki 3 senede bir olağan seçimli genel kurul yapılması zorunlu ama yönetim istifa ederek seçildiğinden dolayı bu sürenin sıfırlandığını savunuyor ve 3 sene için görev sürelerinin devam edeceğini düşünüyor. Geçenlerde Adnan Öztürk durumun böyle olmadığını ve sene sonunda seçim yapılması gerektiğini söyledi. Bu konunun sonucu ne olacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Eğer bu sene seçim olursa medya Adnan Öztürk, Ali Dürüst ve Abdürrahim'in Ünal Aysal'a karşı bir oluşum içinde olduklarını ve karşısına rakip olacaklarını yazacak. Fatih Terim'in de Ünal Aysal'ın elini zayıflatmak için sözleşme imzalamadığını, seneye Ali Dürüst'ün içinde olduğu yönetim ile devam edeceğini yazacaklar.

Bunların hepsi safsata tabi ama %99 yakında bu konudan bize çakmaya başlarlar, haberiniz olsun.

fatih hoca olurda giderse yerine gelecek iyi bir hocayla( morinho-heykens-ancelotti-löw) daha başarılı olabiliriz biz, ama malesef pek güvenemiyorum bu konuda ben. gider gerets yada türevi bir hoca getirirler diye korkuyorum. disiplinli hoca şart bu ülkeye beyefendi olmasına gerek yok kodumu oturtması lazım.

ligtvyi de,d smartı da iptal ettircem..takım 4.yıldızı takacakken fatih terim beyin saçmalıklarıyla,imzalayıp imzalamayacağı sözleşmeyle uğraşamam.

4-4-2 ni al başına çal,real maçında burağı oynatmazsan ölürsün zaten sinyor terim.

fatih hoca olurda giderse yerine gelecek iyi bir hocayla( morinho-heykens-ancelotti-löw) daha başarılı olabiliriz biz, ama malesef pek güvenemiyorum bu konuda ben. gider gerets yada türevi bir hoca getirirler diye korkuyorum. disiplinli hoca şart bu ülkeye beyefendi olmasına gerek yok kodumu oturtması lazım.

Benim de korkum o. Gidip Gerets ile Tigana ile filan uğraşırlarsa o zaman Fatih Hoca'yı ararız.

Ama sistem bilen bir hoca ve üstüne en az Önder Özen kadar kaliteli bir futbol aklı getirirsek(Bülent Tulun değil please) bu takımla cidden başarılı oluruz.

Mourinho'yu falan alamayız, geçin onları. 10 milyon Euro mu ödeyeceğiz adama? Ayrıca bu seviye adam alırsan adamın eline adam gibi kadro vermen lazım, yoksa başarılı olamaz. 35'lik Drogba ile, Emre Çolak'la bilmem neyle olmaz o iş. 20 milyon Euro ciravı 5-6 tane adam almak lazım bu tip hocalar için ki bizim çapımız yetmez o işe.

Milli takımla anlaştığı gün bu sezona dair ümitlerim azalmıştı.Belki bu puan kayıplarıyla onun bir alakası yok ancak sezon genelinde etkileyecektir bizi.

Yazık olacak.

Mourinho'yu falan alamayız, geçin onları. 10 milyon Euro mu ödeyeceğiz adama? Ayrıca bu seviye adam alırsan adamın eline adam gibi kadro vermen lazım, yoksa başarılı olamaz. 35'lik Drogba ile, Emre Çolak'la bilmem neyle olmaz o iş. 20 milyon Euro ciravı 5-6 tane adam almak lazım bu tip hocalar için ki bizim çapımız yetmez o işe.

Mourinho değil de çıkışta birilerini bulmak lazım. Mesela Pellegrini'yi baştan ikna edebilseydik:(

Alman ekolünden devam etmek lazım bence.

Mourinho değil de çıkışta birilerini bulmak lazım. Mesela Pellegrini'yi baştan ikna edebilseydik:(

Alman ekolünden devam etmek lazım bence.

Açıkçası doğru düzgün davransa Galatasaray'da Fatih Terim'den daha başarılı olabilecek bir hoca olduğunu düşünmüyorum dünyada. Ama bu davranışları devam edecekse koyalım kapının önüne. Bizi mecbur bırakıyor buna.

ne kadar kızgın olsam da,düzelteceğine inanmak istiyorum hatalarını

Hoca milli takıma yardimci olarak hasan şasi ve davalayi al maç olmadimi gidersiniz bir dere kenarina hasan kebabı yeller ümit bir şarkı patlatir 10-15 sene mis gibi milli takımı calistirirsiniz bence.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Düzeltir inşallah. Biz de abartıyoruz bazen.

Hoca inadı bıraksa, ilk geldiği sezonki akıllı, ders almam veririm havalarından kurtulmuşi oyuncu kayırmayı bırakmış adama dönse yeter. Dany'den, Amrabat'dan, Yiğit'den yıldız çıkarmayı hedeflemese tamam.

Arkadaş Nihat gibi tek forvet oynamakla alakası olmayan adamla Milli takımda ısrarla tek forvet oynamaya çalışan Terim, bize ilk gelişinde tek forvet deneyen Terim, hazırlık kampında tek forvet deneyen Terim ısrarla resmi maçlarda çift forvet oynatıyor.

Imparator Fatih Terim´in kredisi sadece 3 mac ise, yaziklar olsun Galatasarayliligimiza.

Lucescu, Mourinho, Gerets öyle mi? Peh. Yazik gercekten.

"Ama gecen sene de iyi oynamiyorduk biz". Kolay mi takim yaratmak beyler? Ne saniyorsunuz siz ya?

Evet 3 haftadir isler gercekten kötü gidiyor da, cünkü 3. senemiz artik, ama Terim´in kredisi sadece 3 mac mi?

Bu mu Galatasaraylilik? Bu mu taraftarlik? Bu mu vefa? Bu mu saygi? Bahsettiginiz adam Fatih Terim ya.

fatih terim her zaman kalsin GSin basinda ama egerki milli takimi calistirmak isterse:

KLOPP calalim dortmundtan derim :D !!!

Imparator Fatih Terim´in kredisi sadece 3 mac ise, yaziklar olsun Galatasarayliligimiza.

"Ama gecen sene de iyi oynamiyorduk biz". Kolay mi takim yaratmak beyler? Ne saniyorsunuz siz ya?

Evet 3 haftadir isler gercekten kötü gidiyor da, cünkü 3. senemiz artik, ama Terim´in kredisi sadece 3 mac mi?

Bu mu Galatasaraylilik? Bu mu taraftarlik? Bu mu vefa? Bu mu saygi? Bahsettiginiz adam Fatih Terim ya.

tabiki öyle değil...ama tinercilerin totosunu kaldıran bizleriz ve o takımı salyası aka aka övenleri dövmek istiyorum.

Fatih Terim kendisine sunulan sözleşmeyi imzalasaydı kimsenin gıkı çıkmazdı. Problem 3 maçtaki beraberlikten ibaret değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt