Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anket yapmasini bilen varmi ?! fatih hoca kalsin veya hemen gönderilmeli diye anket yapsak bu günlerde.

sonucunu az cok tahmin etsem bile merak ettim olacak farki.

B_a4dfb6e96c4c11909aa8fa5a50344f47.jpg

Beni Üzen Ligdeki yerimiz performansımız degil yaptıkların, ve inadın be hoca

1-Hoca imzayı atacak

2-Duran topları ağırlığını koyarak kimlerin kullanacağını belirleyecek

3-Duran top çalıştıracak

Eğer şu takımda en iyi orta açan adam sabriyse sorun vardır

Beşiktaşıda feneride görüyoruz

Adamlar tçtan pozisyon yakalıyorken 1 yılı şkın bir süredir yan veya duran toptan gol attığımıza hatırlamıyorum

Şu 3 ünü yaparsa hoca ligide alırız,şl de gruptan çıkmayı zorlarız..

1-Hoca imzayı atacak

2-Duran topları ağırlığını koyarak kimlerin kullanacağını belirleyecek

3-Duran top çalıştıracak

Eğer şu takımda en iyi orta açan adam sabriyse sorun vardır

Beşiktaşıda feneride görüyoruz

Adamlar tçtan pozisyon yakalıyorken 1 yılı şkın bir süredir yan veya duran toptan gol attığımıza hatırlamıyorum

Şu 3 ünü yaparsa hoca ligide alırız,şl de gruptan çıkmayı zorlarız..

Birde adamlar mücadele ediyor arkadaş Kora kor.İki takımında koşu mesafesi bizi ikiye katlıyor.bizim egosu tavan yapmış sözde yıldızlar paşa canları isteyecekte koşacakta maç kazanacağız.Ölme eşşeğim ölme.

Birde adamlar mücadele ediyor arkadaş Kora kor.İki takımında koşu mesafesi bizi ikiye katlıyor.bizim egosu tavan yapmış sözde yıldızlar paşa canları isteyecekte koşacakta maç kazanacağız.Ölme eşşeğim ölme.

10000 geçen 2 oyuncumuz vardı son maç

Beşiktaşı hiç söylemiyorum takımın yarısı 10000 ini geçmişti

Bugün fenerdede en az 4-5 oyuncu vardı 10000 ini geçen

Eskiden önemsemezdim koşu mesafelerini ancak görünen köy kılavuz istemez

Son maçta antalya bizden 2000m fazla koşmuş.Sonuç ortada

3 tane koşmayan adamın var wesley-drogba-burak o yüzden bunlarla statik oynaman lazım

2 senedir duran top gölümüz yok.Terim acaba florya da neyapıyor arkadaş 2 senedir.Ha pardon milli takımda fenerli ve bjk li oyunculara morallerini ve formlarını yükseltmekle meşguldü hoca.pardon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt