Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin söylediğin ideal gibi gözüküyor aslında ama Yiğit Allah aşkına hücum presi %20 bile yapmayan burak nasıl kanatta git gel yapacak? burak kanat oynamayı öğrenmesin,burak ileride pres yapıp takımı rahatlatmayı öğrensin bence.hem daha kolay hemde yapabilme ihtimali çok daha yüksek.

İstese yapar. Onu yapacak kondisyonu var. Ben maçlarda Burak'ın fazla dili dışarda gezdiğini görmedim. Yeter ki önüne top gelsin, deli dana gibi koşuyor. Ama pres yapmaya çalıştığında gol vuruşlarında sıkıntı çekiyor. Enerjisi mi kalmıyor, nedir bilmiyorum. Real defansı arkaya çok adam kaçırıyor. Bu maçta Burak bize çok lazım.

İstese yapar. Onu yapacak kondisyonu var. Ben maçlarda Burak'ın fazla dili dışarda gezdiğini görmedim. Yeter ki önüne top gelsin, deli dana gibi koşuyor. Ama pres yapmaya çalıştığında gol vuruşlarında sıkıntı çekiyor. Enerjisi mi kalmıyor, nedir bilmiyorum. Real defansı arkaya çok adam kaçırıyor. Bu maçta Burak bize çok lazım.

ya kondisyon var ama maalesef adam da istek yok.ileride eli belinde geziyor.36 yaşında drogba defansa yardıma gelirken burak ileride kalıyor ve bu nedenle çok fazla da ofsayta kalıyor.burak maalesef kendini çok geliştirmiş olmasına rağmen bu konuda kimse kusura bakmasın ama tembel bir oyuncu.

İnat hocada gördüm, bildiğinde ısrar edeni de ama sendeki bu inadı kimsede görmedim hoca. Kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?

CL ye erken havlu atıp Dünya Kupası elemelerine konsantre olmak istiyor sanırım imparator hazretleri

Hocanin aklinda Galatasaray yok.

Zaten 2 sene sampiyon yapti bizi. CL de ceyrek final oynadik. Bundan ileri gidemez.

Ego tatmini yapmak icin Estonya ve Hollanda yi yenmek var.

4 mac karsiliginda alacagi muthis ovguler.

O yuzden isini kolaylastirip hadi gule gule demek lazim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

schalke maçına 442 sol açık sneijder i çıkaran taktik dehan ile bugünkü kadroyu görünce zerre şaşırmadım

Fatih Terim'in amacını anladım galiba.

Hani Ünal aysal buna sözleşme uzatmak için adım attı ya.

Hocanin aklında biz olmadigimiz için ve yine bizi satmış gibi görünmemek için kendini kovdurmak istiyor.

Fatih Terim'in amacını anladım galiba.

Hani Ünal aysal buna sözleşme uzatmak için adım attı ya.

Hocanin aklında biz olmadigimiz için ve yine bizi satmış gibi görünmemek için kendini kovdurmak istiyor.

aynen bunu yazmak için girdim sen yazmışsın renktaş ciddi ciddi böyle düşünmeye başladım

evet katılıyorum, 4-3-1-2 ile çıkarsa ben de eleştiririm ama bıraksın gitsin, gazla oynatıyor demekle eleştirmek arasında fark var.

Real Madrid maçı bunun için ölçü olmamalı,olamaz da fakat getirdiği nokta bu oldu hocanın durumu. Sistem belirsizliği,daha doğrusu sistemsizliği, üzerine milli takım olayları,ligde biraz tökezleme derken Real Madrid gibi kalibresinde olmadığımız bir takıma karşı oynamak ve bu maçı ölçü kabul etmek gibi şanssız bir çukura düştü. Şimdi herkes elinde küreklerle o çukurda gömmeyi bekliyor hocayı. Ve hala çift forvetten vazgeçmiş değil, çukura kendi düşen de ağlamaz gibi...

Neyse maç sonu kaybederse bahanesi hazır, yürekli kayıplar korkak zaferlerden iyidir der, birazda hariçten gazel okuyup duygu sömürüsü yaptı mı tamamdır.

Neyse maç sonu kaybederse bahanesi hazır, yürekli kayıplar korkak zaferlerden iyidir der, birazda hariçten gazel okuyup duygu sömürüsü yaptı mı tamamdır.

Vatan millet sakarya, çok koştuk çok mücadele ettik olmadı zaten Madrid favoriydi Juventus ile birlikte.

Bu Madrid kadrosu geçen sene buraya gelen kadroya göre çok daha zayıf. Özil Co Maria Varane Alonso yok. Alonso o 3-2 lik maçtada yoktu gerçi

aynen bunu yazmak için girdim sen yazmışsın renktaş ciddi ciddi böyle düşünmeye başladım

Aklıma başka birşey gelmiyor.

Mersin maçından sonrasını hatırlayın.

TFF yönetimine taşeron demişti. Onlarla mücadele edeceğim demişti.

Ama milli davet ayağı sabahın körü demirörenin ayağına gidebiliyor.

Bu adam hep böyleydi. 99-2000 sezonunu hatırlayın. Uefa kupasını aldık avrupadan bir teklif geldi hemen gitti.

ve şöyle de bir durum var fatih terim ünal aysalı çok yanlış tanımış. Aysal başarsız kalmayı göze alır ama fatih terimi kovmaz.

Malesef galatasaraydan çok fatihterim spor taraftarı var.

Vatan millet sakarya, çok koştuk çok mücadele ettik olmadı zaten Madrid favoriydi Juventus ile birlikte.

Bu Madrid kadrosu geçen sene buraya gelen kadroya göre çok daha zayıf. Özil Co Maria Varane Alonso yok. Alonso o 3-2 lik maçtada yoktu gerçi

Ya doğru tercihleri yapıp kaybetse zaten kimse birşey demez, en azından denedi ama olmadı deriz. Valla bugün kazanırsak Terim'e rağmen kazanmış olucaz bunu da iddia ediyorum. Zaten dün basın toplantısında da kendini garantiye almaya çalıştı, kaybetsek de daha 5 maç var falan filan dedi, hani olur da yenilirsem fazla yüklenmeyin demeye getirdi.

Hoca gene basari zehirlenmesi yasiyor.Her seyi ben yaptim ben becerdim havasinda.aslinda simdiye kadar hic bir seyi kendi yapmadi ama onu bile anlayamayacak kadar gozu kararmis durumda.Bu mactan bagimsiz bir an once tesekkur edilip yollar ayrilmali ,cunku devri gecti artik.

Yerine Zeki,modern futbolu bilen,taktik ve teknik ust duzey bir isimle yola devam edilip,gelecek insa edilmeli.Terimin bu kulube verecegi bir sey kalmadi.Kulup onun esigini gecti artik

Rakip takım analizi diye birşey de kalmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt