Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yıldır bir tek laf etmedim ama şu saçma kararların yüzünden kazanabileceğimiz maçı hezimetle bitirdik. Nedir bu Dany sevdan özellikle Dany-Chedjou ikilisini beraber oynatman. Çok yazık gerçekten.

Hoca Engin'deki göbeği gördün mü bu adam nasıl fizik olarak Bruma dan üstün

fatih hoca ile buraya kadar 2 yıldır ligdeki şampiyonluğumuz değerlidir hemde cok değerli ama bunun altyapısınıda diğer takımların içinde bulunduğu karışıklıkda etkilemişdir , yinede teşekkürü hak eder hoca ama artık buraya kadar adam resmen yapdığı transferlerle batırdı keza aynen ikinci terim dönemi gibi ben almaguari bile alsam iş yaparıım benim adım terim dedi ve bizi perişan etti, neyse bunları anlayacaksınız..

Maçtan önce herkes yazdı. Burda yaş ortalaması nedir bilmiyorumm ama 60 yaşındaki hocamız hala macera peşinde. Real Madrid i sürklase edecek kahraman olacak.... Galatasaraymı ? Boşver. Nasıl olsa milli takım cepte.

Böyle bir dönemde hoca ile ilgili hiç bir görüş yazmadım buraya şimdi yazıyorum lütfen git fatih hoca git milli takımı başarıdan başarıya ulaştır öyle gruptan çıkamazsam devam dünya kuapsına gidersem bırakırım babanın mal ıdeğil hoca yol yakınken git hoca

Fatih hocam üzülme. Nasıl olsa Hollanda'yı yenince gruptan çıkacağız. Gerçi " Aslolan Galatasaray" dı demi. Yazıklar olsun...

Neyoi anlamiyorsun onu anlat anlatalim. Adami almamaliyiz diyen ben, fizik olarak kondisyon olarak eksik olan Melo takimin tokezlemesine neden olan kisi diye yazan benim.

Bizim ligde 30 metrede oynadigi topu begenenler var.

Ilk senesindeki melo'yu bugunku melo ile karistiranlar var.

Yerine cok daha iyisi alinirdi.

Yine MELO'NUN FIZIGINI TOPARLAMASINI BEKLEYECEGIZ..

Kac haftadir nerdeydin diyorum. Niye cikip elestirmedin. Les kargasi gibi ilk kotu macinda atliyosun.

Evet bok gibi oynadi Melo ama Selcuk nasildi. Adam sene basindan beri rezil. Defansin Riera haric rezil. Sneijder i rezil Drogba si rezil sen gelmis adamin ilk kotu macinda bem demistim diye atliyosun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu yaşlı takımdan,devasa açıklardan zor dikiş tutar mevcut kadro,artık ligdede işimiz zor, terim trip yapıp kaçar ve seneye yeniden yapılanmaya çalışırız artık mevcut devasa hurdalık ve maliyeti ile birlikde..

Hangi hurdalık, Hoca bu sezon kimseyi almadıki, Ayrıca yönetimde kimseyi almadı. Demekki başka planları vardı.

Melo diye taraftar yırtmadımı bir tarafını, Genç wellington muhabbeti geçti ama ne farkettiki bugünkü oyunu rezildi Melo nun,

Umut geldi zaten mecburen aldın kontenjan, Chedjou tutup tutmadığı belli değil daha yeni???

Bruma da daha ???

nerde hurdalık nerde maliyet? sözleşme yenileme diyorsan 2 yıl şampiyon olmuş ve ŞL de çeyrek final oynamış bir takım bonservis vermeden 4 oyuncuya yıllık 4 milyon çoksa

sadece Drogba ve Sneijdere yıllık 8 veriyoruz. bunlarmı hurda???

Bu sene transfer yapmadık sen tam tersi açıklama yapıyorsun

Yav hala oyunculara suç atıyor, yok karakter göstermeleri lazımmış bilmem ne. Sen adamı 1 aydır oynatma, ondan sonra küfür eder gibi Ronaldo'nun, Di Maria'nın karşısına koy. Bu ne ya? Medyayı suçla, yorumcuları suçla, başkanı suçla, oyuncuları suçla.. Oh ne ala mualla..

Akhisar'a Karabük'e aynı taktik Real Madrid'e aynı taktik. Neyse ya laf etmek yersiz zaten adam akıllı futbol izleyen herkes 1 senedir 5 pas yapamadığını görüyor zaten bu takımın. Bi yerde patlayacaktık işte.

Hangi hurdalık, Hoca bu sezon kimseyi almadıki, Ayrıca yönetimde kimseyi almadı. Demekki başka planları vardı.

Melo diye taraftar yırtmadımı bir tarafını, Genç wellington muhabbeti geçti ama ne farkettiki bugünkü oyunu rezildi Melo nun,

Umut geldi zaten mecburen aldın kontenjan, Chedjou tutup tutmadığı belli değil daha yeni???

Bruma da daha ???

nerde hurdalık nerde maliyet? sözleşme yenileme diyorsan 2 yıl şampiyon olmuş ve ŞL de çeyrek final oynamış bir takım bonservis vermeden 4 oyuncuya yıllık 4 milyon çoksa

sadece Drogba ve Sneijdere yıllık 8 veriyoruz. bunlarmı hurda???

Bu sene transfer yapmadık sen tam tersi açıklama yapıyorsun

hurdalık neredemi , 30 trilyonluk amrabat, 30 trilyonluk chedju , 30 trilyonluk riera,35 trilyonluk hamit ,8 trilyonla listeye dahil olan aydın kardeşimizle birlikde say say bitmeyecek bir hurdalık var kardeşim,seneye sil başdan yapılmalı bu yaşlı kadro kimse kendini kandırmasın.

Hocanın tek suçu futbol anlayışı. Takımı iyi çalıştırmıyor modern futbolda olması gereken hiç birşeyı öğretemedi. Ortaya bir "takım" çıkaramadı malesef. Bjk son maçı olur gibi duruyor. Kendisi çok sevsemde gerçekler bunlar.

Takimi dogru duzgun calistirmamis resmen sabotaj,ikinci yari oyundan dustuk.Sene basindan beri 104 km'yi gecemiyoruz.Takimin yasiyla alakasi yok.Aklima baska seyler geliyor.

2000'de bıraktı gitti.Bu sene de milli takıma giderek bir benzerini yaptı.Emeği ödenmez,hep efsane kalacak ama çok daha büyük işler yapabilirdi.

sen taktik - organizasyon nedir bilmiyorsun hoca bilgin 0 tek bildiğin motivasyon, oyuncu yönetimi o da 30 dakika sonra gazını aldı real.. hoca dediğin taktikten anlar duran top organizasyonları yapar hala drogba vuruyor frikikleri.. sen mi hocasın 2000 yılında o jenerasyon gelmese alırdın kupayı merak etme :)

jupp heykens gelir eğer danışman gerets diye tutturmaz ise... işin komiği terim gitse bile danışman sayesinde daha kötüsü gelir , terim - danışman gitmeli aksi halde danışman işleri daha berbat eder keza bu yaşlı kadroda danışmanın emeğide büyük keza kendisi yaşlı hayranıdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt