Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım 5-0 yeniliyorken hala ve hala "İmparator Fatih Terim" tezahuratları yapan bir taraftar topluluğumuz var. Fenerlilerden farkınız yok.

real madride önlem alacaksın hoca almamak cesaret değil ucuz kahramanlık..

hücum felsefini de danini de ebe(u)eeni de al git hoca..

GSARAY taraftarı en gururu da en utancı da seninle yaşadı..

GSARAY senin için seçenek olmayabilir ama bizim için yaşam biçimi..

basın toplantılarında ne diyeceğini kime nasıl ne şekilde laf sokacağını düşüneceğin kadar takımı taktiği kadro planlamasını düşünseydin utanç skoru yaşamazdık bu gece..

dani+chedju defansını bakkal nuri amca değil sen kurdun çıkıp maçtan sonra bireysel hataymış yakınıyorsun..hikaye anlatıyorsun hoca bu taraftar senin kişisel egoların uğruna utanç yenilgilerinin kahrını çekmek istemiyor artık..

savunacak tarafın olsa en çok biz savunuruz ama yok..şampiyonluk + UEFA kupası şansımız hala varken ama başkanıyla takışan değil takımı için gecesini gündüzüne katacak adam gibi bir hocayla mümkünken istifa et..

özür diliyorsun bir de bu neye benziyor biliyormusun; evlenme hayali kurduğun kız seni piç gibi ortada bırakır başkasıyla evlenirya çıkar sonra özür dilerim vs zırvalar içinden o an bütün sülalesi geçer..neyin özrü hoca neyin özrü???

az başarılı olunca mutlaka bi yerleri kalkan kendini dev aynasında sanan hocamız neyin özrü?

ben şahsım adıma kabul etmiyorum misal..3-0 dan sonra maçın dönmeyeceği barizken hatta drogba çıkmış ilerde top tutamıyorken yapılacak tek şeyin kalabalık bekleyip utanç skoru yaşamamak olamazmıydı?

2-3 yılda bir 5-6 gollü hezimetler yaşamak ve yaşatmak farklı bir psikolojik egonun dışa vurumu mu?

sıkıntı büyük hoca..

sıkıntı çok büyük...!

Ne guzel yazmissin renkdasim benim.

Hoca milli takima gidince umarim yabanci sinirini savunmazsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Lütfen ama lütfen milli takımını çalıştır,bu takım senin macera perestliklerini kaldıramıyor artık,haydi milli takımına haydiii...

Tarihin en iyi Galatasarayini kurmak icin var gucunle calisan sayin unal aysal sana cok ama cok buyuk firsat verdi. Bu sene olmazsa bile eminim senin takimina seneye transfer manyagi da yapacakti. Ama sen bizi sececegine gittin butun enerjini milli takima verdim ve kabul ettin.

Bu firsati kacirdim sen hocam.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Fatih Hoca yine aynı şeyleri söylüyor 2 sezondur her kaybedilen maçtan sonra söylediği gibi yarım pozisyon vermeden gol yedik.. İyi diyorsun hocam da bu futbolcular hele tecrübeli dediğimiz Melo, Eboue gibi isimler yapıyor bu hataları nasıl olacak nasıl önlem alacağız?

çünkü öyle bir oyunumuz var ki oyuncuların sıfır hatayla oynaması gerekiyor yoksa golu yeriz. işte yıllardir izlediğim terim futbolu bu. takım savunması denen birşey yok.

gollerde ceza sahamızda kaç adamımız olduğuna bakmayın yarısı panikle geri koşup gelenler yani efektif olarak bir faydaları yok.

şampiyonlar liginde sağlam oynayacaksın ama en önemlisi rakibe göre oynayacaksın. bakınız lucescu.

-Cok kotu bir sag bek olan Arbeloa, yerinde bile oynamiyor,

-Sag beklerinde Carvajal denen garip bir adam var,

-Di Maria arada bir, Ronaldo ise hic defansa gelmiyor,

Kisaca; kanatsiz 4-3-1-2 yerine, Burak'i kenarda oturtup 4-2-3-1 dizilisinde aynen ilk yarida oldugu gibi Engin ile sag kanatta Ronaldo'yu kitlesek, Bruma ile de sol kanattan akinlar gerceklestirsek, Real kacari yok dagilacakti. Ama sen burnunun dikine gidip, "Fatih Terim korkusuz bir sekilde Real'e karsi cift forvet oynatti" dedirtmek icin bu takimi sahaya kanatsiz cikarttin. Olmadi Fatih hoca.

Ben istikrardan yanayim. Hele senin gibi, Hagi gibi Galatasaraylilarsa her daim istikrardan yanayim. Ancak senin kafan artik burada degil. Onun icin ya Galatasaray'i sec, ya da milli takimi sec ve bu ise bir nokta koy. Yurumuyor cunku.

Milli takıma gittiğinden beri galibiyetimiz olmadığının farkında mı, gerçekten merak ediyorum.

bu takimdaki misyonu artik sona erdi , bu aksamki sonuc tesaduf degil . Zaten yakin gelecekte birinin bizi cok fena marizleyecegi belliydi.

sayisiz kere yazdik ( yiginla insan da yazdi ) kanatsiz bu is olmaz , cift forvet sevdandan vazgec diye

ama yok gene her seyi ben bilirim edasiyla hoca gene yel degirmenlerine karsi savas acti

bu kadar insanin gordugunu maalesef hoca ya goremedi ya da gormek istemedi

çünkü öyle bir oyunumuz var ki oyuncuların sıfır hatayla oynaması gerekiyor yoksa golu yeriz. işte yıllardir izlediğim terim futbolu bu. takım savunması denen birşey yok.

gollerde ceza sahamızda kaç adamımız olduğuna bakmayın yarısı panikle geri koşup gelenler yani efektif olarak bir faydaları yok.

şampiyonlar liginde sağlam oynayacaksın ama en önemlisi rakibe göre oynayacaksın. bakınız lucescu.

Kusura bakmayın ama yenen 2 gol ne suçlusu ne Fatih Hoca ne diziliş.. Hangi taktikle oynarsan oyna öyle hata yaparsan yersin golü bugün Melo'nun Benzema'ya verdiği pasın oynadığımız sistem ile ne alakası var yada Eboue'nin yere yatmasının.. Defans 4'lüsü ve Melo çıkarken top kaybettiği her top hele hele çıkarken %100 gol pozisyonu olur.. Hangi taktikle oynarsan oyna ha bende tek forveti savunanlardanım hücumda daha etkili olacağımızı düşünüyorum o ayrı

Yazıklar olsun sana. En büyük düşmanlarımızla el ele verip altında çalışmayı kabul edip takımın anasını ağlattın.Şimdi git şikeci başkanının altında çalış.

Kusura bakmayın ama yenen 2 gol ne suçlusu ne Fatih Hoca ne diziliş.. Hangi taktikle oynarsan oyna öyle hata yaparsan yersin golü bugün Melo'nun Benzema'ya verdiği pasın oynadığımız sistem ile ne alakası var yada Eboue'nin yere yatmasının.. Defans 4'lüsü ve Melo çıkarken top kaybettiği her top hele hele çıkarken %100 gol pozisyonu olur.. Hangi taktikle oynarsan oyna ha bende tek forveti savunanlardanım hücumda daha etkili olacağımızı düşünüyorum o ayrı

düşüncelerine saygılıyım her zaman beklenmeyen hata olabilir bunu her zaman tek. dir. e mal edemeyiz ancak ben 96 dan beri Fatih hocanın takımlarını hep dikkatli izlemişimdir ve bu gibi hatalar nedense onun takımında oluyor... kendimce sebepleri:

melo çıkarken evet kaptırısa fena çünkü ortasahadaki ikiliden birisi. bu yüzden modern futbolda toparlayıcı bir dmc tarzı adam lazım ortasaha ile defans arasına. bizde bu yoktu. real dikkat edin defansın önünü hiç boş bırakmadı kendi alanında açık alan vermedi dolayısıyla yapabilecekleri hatalar telafi edilebilirdi. ama biz kontra yakalandık e bu durumda en ufak hatan geniş alan bulan realliler tarafından cezalandırılır.

2. golde dikkat edersen ronaldo boştu neden? eboue isco ya gitti neden? isco boştu. işte ortasahandaki boşuk ronaldya alan verdi o boşluğu aslında öngöre chedjou oraya yöneldi ama isco zor olanı yapıp topu önüne alabildi. işte defansif organizasyonun yoksa gol böyle geliyo malesef.

İmparatorsun, gözümde gercekten cok büyük adamsın. Durusunu, tavrını, Galatasaraylılığını, adamlığını, sahaya cıkardığın takımları, futbol mantaliteni, motivasyon gücünü vs bugüne kadar hep beğendim, takdir ettim.

Ama söyle de birsey var ki, hocanın takımın basında bulunduğu dönemlerde, oynadığımız sistemin hicbir zaman belli olmamasından, hep farklı mevkilerin oyuncularının farklı mevkilerde oynamasından gercekten sıkıldım.

Eldeki ise yaramaz oyunculardan aldığı faydaları hep taktir ettim bugüne kadar, ama eksik bölgelere yaptığı takviyelerde bir o kadar başarısız oldu bugüne kadar.

düşüncelerine saygılıyım her zaman beklenmeyen hata olabilir bunu her zaman tek. dir. e mal edemeyiz ancak ben 96 dan beri Fatih hocanın takımlarını hep dikkatli izlemişimdir ve bu gibi hatalar nedense onun takımında oluyor... kendimce sebepleri:

melo çıkarken evet kaptırısa fena çünkü ortasahadaki ikiliden birisi. bu yüzden modern futbolda toparlayıcı bir dmc tarzı adam lazım ortasaha ile defans arasına. bizde bu yoktu. real dikkat edin defansın önünü hiç boş bırakmadı kendi alanında açık alan vermedi dolayısıyla yapabilecekleri hatalar telafi edilebilirdi. ama biz kontra yakalandık e bu durumda en ufak hatan geniş alan bulan realliler tarafından cezalandırılır.

2. golde dikkat edersen ronaldo boştu neden? eboue isco ya gitti neden? isco boştu. işte ortasahandaki boşuk ronaldya alan verdi o boşluğu aslında öngöre chedjou oraya yöneldi ama isco zor olanı yapıp topu önüne alabildi. işte defansif organizasyonun yoksa gol böyle geliyo malesef.

Onun takımında olmuyor Türk Takımlarında oluyor genel problem malesef bu.. En basitinden aç bak bu sezon Bursa saçma salak bir takımla oynarken bile Evinde aynı basitlikte 3 gol yedi.. Fener aynı şekilde.. Trabzon aynı şekilde.. Milli Takım aynı şekilde.. Biz her zaman aynıydık Lucescu zamanında da defansif oynasak da yediğimiz goller genelde basit hatalardan gelirdi..

mourinho interle şampiyonlar ligini nasıl aldı? mütevazi oynayarak. mükemmel bir defans dörtlüsü vardı ama onlara güvenmedi.. önlerine 2 tane adam koydu ortasahaya tek yaratıcı adam sneijderi koydu kanatlara hızlı adamlar koydu ileriye de bir adam koydu ve ona dedi ki: sen pressle mressle uğraşma pozisyon almana bak fırsatları değerlendirmene bak.

biz ne yaptık defansımızın hızına güvendik 2 ortasaha koyduk sneijderi de 2 forvetin arkasına. forvetlere çabalayın dedik. çabaladılar sonuç ortada.

mourinho interle şampiyonlar ligini nasıl aldı? mütevazi oynayarak. mükemmel bir defans dörtlüsü vardı ama onlara güvenmedi.. önlerine 2 tane adam koydu ortasahaya tek yaratıcı adam sneijderi koydu kanatlara hızlı adamlar koydu ileriye de bir adam koydu ve ona dedi ki: sen pressle mressle uğraşma pozisyon almana bak fırsatları değerlendirmene bak.

biz ne yaptık defansımızın hızına güvendik 2 ortasaha koyduk sneijderi de 2 forvetin arkasına. forvetlere çabalayın dedik. çabaladılar sonuç ortada.

Daha güzel ifade edilemez herhalde.

Yavaş yavaş tribünler ayaklanmaya başladı, 2 maçtır ıslıklar aldı başını gidiyor. Gidişat kötü. Aslında o tribünlerin çoğunluğunun içinden Terim'i ıslıklamak geçiyor ama tepkiden çekindikleri için yapamıyorlar. Ayrıca Terim'e helal olsun, ne zaman başı sıkışsa ya oyuncularını ya da yönetimi taraftarın önüne atıp kendini kurtarmayı başarıyor. Bu konuda üstüne tanımam.

Ya tamam Terim gitsin ama yerine de Mancini gibi saçma birini getirmezler umarım.

Estonya'nın kontraları etkilidir aman dikkat hocam saygıdeğer tüpçü başkanımızın de istekleri arzusu var mıymış sormak lazım.Ne de olsa varolan milli takım! Galatasaray'ı salla gitsin iyi kötü gider bi şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt