Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsimleri alıyorum Hoca kapakları takınca İmparator laflarını görmiyim vefasız hırbolar.Ne zaman 2 sene üst-üste şampiyonluk gördünüz.Bu adam GS

Geçen sene beşinciydik bu sene üçüncu bu bir başarıdır diyen hocalar görmüş bir taraftar olarak ağır saçmalıyorsunuz.Bu adam 6 şampiyonluk yaşatmıştır bu takıma.Avp'de bir numara yükseltmiştir.

Toplam da 13 kupa kazanmıştır.

yeterki kapak tak ama düzelsin takım.görücez : )

Neden hep iyileri yazıyorsun? Tarafsız isen, hezimetleri de yaz.

Olay hezimetler değil ki.Onca yaptığı işe rağmen hakarete varan istifa mesajları.

Bende eleştiriyorum özellikle transfer politakısnı ama hiçbir zaman istifa etsin demem.Umarım 10 yıl daha takımın başında kalır.

Fergüson'nun ve Wenger'in bi hezimetlerine bak istersen.

Bjkyi 1-0 yensek

Evimizdeki maçıda 1-0 kazansak tüm yorumlar terse döner..

ama 1-6 unutulmaz HOCAM.

Olay hezimetler değil ki.Onca yaptığı işe rağmen hakarete varan istifa mesajları.

Bende eleştiriyorum özellikle transfer politakısnı ama hiçbir zaman istifa etsin dememi.Umarım 10 yıl daha takımın başında kalır.

Fergüson'nun ve Wenger'in bi hezimetlerine bak istersen.

Sen benim ismimi de al şu kapak mevzusu için fakat 6'dan sonra neyin kapağı onu anlamadım onuda söyle

Suç FT 'de degil. Suç Galatasaray taraftarinda. çünkü

-bu futbol cahiline imparator diyip bu günlere getirdik

-kulübümüzün anahtarini verip batirmasina müsade ettik

-sizofrenik fikirlerini Galatasarayimiz üzerinde denemesine müsade ettik

-Tarihimizde görülmeyen hezimetleri yasatan bu ruh hastasini elestirilemez yaptik.

bu canavari kendimiz yarattik, ceremesini çekecegiz gibi görünüyor. Bu adam normal degil. bunun yaptiklarini normal bir insan yapamaz.

birakin 6 1-0 bile kazanirsak herkese kapak takmis olur ama nerde takim o görüntüyü hic sergilemiyor !

Sen benim ismimi de al şu kapak mevzusu için fakat 6'dan sonra neyin kapağı onu anlamadım onuda söyle

Şl'den gruptan çıkarsın şampiyon olursun olur biter.Fergüson'da City'den 6 yedi, geçen sene Arsenal'a gelen 6 giden 8 attı.

Uefa kupasını aldığımız sene 5-0 yenildikte ne oldu?? Unutuldu gitti, geriye Uefa-Süper-Lig-Türkiye kupa dörtlüsü kaldı.

Derbide her zaman çok favori olan kazanamıyor :) Şuan bjk favori.

Su Terimin hal ve hareketlerini gorunce Ben Hagi'ye uzuluyorum simdi.

Zayif baskan yonetiminde,o rezil kadroyla 8. aldi takimi , birileride ayagina gelen Polati reddediyordu o siralar ailem izin vermiyor ayagiyla .Uyanik ya alirmi takimi o halde o kadroyla.Soruncada gel dediler geldim git dediler zipladim hopladim falan filan masal,yerseniz artik...

Hagi benim gördüğüm Bülent Korkmaz'la birlikte GS tarihinin en kötü hocasıdır.Bir td düşünün her değişikliğinde sonra takım 2 gol yesin.

Suç FT 'de degil. Suç Galatasaray taraftarinda. çünkü

-bu futbol cahiline imparator diyip bu günlere getirdik

-kulübümüzün anahtarini verip batirmasina müsade ettik

-sizofrenik fikirlerini Galatasarayimiz üzerinde denemesine müsade ettik

-Tarihimizde görülmeyen hezimetleri yasatan bu ruh hastasini elestirilemez yaptik.

bu canavari kendimiz yarattik, ceremesini çekecegiz gibi görünüyor. Bu adam normal degil. bunun yaptiklarini normal bir insan yapamaz.

bize 13 kupa kazandırmış (başta UEFA),ligin 8.'si iken 2 yıl üst üste şampiyon yapmış,CL'de çeyrek fiinale çıkarmış hocaya nasıl futbol cahili diyorsun!

2 maç kaybettik diye klübü mü batırdı!

görülmemiş hezimet 6-0 fener ve bugünkü maç!

fatih hocadan önce de farklı skorlarla avrupada yenildiğimiz maçlar var "tarihimizde görülmemiş hezimet" deme!

bize 13 kupa kazandırmış (başta UEFA),ligin 8.'si iken 2 yıl üst üste şampiyon yapmış,CL'de çeyrek fiinale çıkarmış hocaya nasıl futbol cahili diyorsun!

fatih hocadan önce de farklı skorlarla avrupada yenildiğimiz maçlar var "tarihimizde görülmemiş hezimet" deme!

İnsan gibi eleştirmiyorlar ki.Adam futbol cahili oldu.Hatta bırak futbol cahilini Hagi'den bile kötü td oldu.(artık o nsl bi seviyeyse)

Dersinki Hoca Dany oynar mı görmedin mi hazırlık maçında, transfer politakısını eleştir, duran topları ayarlayamamasını eleştir ama gidipte yerin dibine sokma.

Tarihin en iyi Galatasarayini kurmak icin var gucunle calisan sayin unal aysal sana cok ama cok buyuk firsat verdi. Bu sene olmazsa bile eminim senin takimina seneye transfer manyagi da yapacakti. Ama sen bizi sececegine gittin butun enerjini milli takima verdim ve kabul ettin.

Bu firsati kacirdim sen hocam.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Vay anasını tarihin en iyi kadrosunu kurmak için bu fırsatı veren Fatih Terim değil mi. Alınan 2 şampiyonluktan sonra bu sene o bahsettiğiniz transferler yapıması gerekmiyormuydu. Ama işte burada iki tarafta masum değil. İnanılmaz hataalrı var. Fatih Terim'in ucuz oyuncu seçimleri başkanın işine geldi.

Ondan sonra yabancı kontenjanı diyerek bizi salak yerine koymaya çalıştılar. Ve bu şerefsizliği yapan adamlaraa öfke kusacaklarına onlarla iş birliği yaptılar.Başkanından , Terimine hiçbirisinde bir gram hırs yok. Onlara göre aslolan Galatasaraylılık sadece sözde.

Hep ayni terane, " efendim su kadar kupa kazandirdi". Bunun elindeki kadrolari dedeme ver oda sampiyom yapardi. Oynattigi futbolla futbola küsüyor insan Ayip ayip. Bu kulübe yaptigi zararlari kendiside iyi biliyor. ama o ego yokmu? sayenizde elestirilemez, oda hakli tabi. Nur topu gibi bi "azizemiz" oldu. Tebrikler Galatasarayim.

Hep ayni terane, " efendim su kadar kupa kazandirdi". Bunun elindeki kadrolari dedeme ver oda sampiyom yapardi. Oynattigi futbolla futbola küsüyor insan Ayip ayip. Bu kulübe yaptigi zararlari kendiside iyi biliyor. ama o ego yokmu? sayenizde elestirilemez, oda hakli tabi. Nur topu gibi bi "azizemiz" oldu. Tebrikler Galatasarayim.

8.likten sonra gelen kadroyla deden de şampiyon yapar mıydı? 4 yıl üst üste aldığımız şampiyonluklarda kadroyu fatih hoca kurdu! okanları emreleri tugayları fatih hoca yetiştirdi,hazır paketten hagi-popescu-taffarel geldi bi!

eleştirilemez demiyoruz ama sen futbol cahili diyerek ukalalık yapıyorsun!

8.likten sonra gelen kadroyla deden de şampiyon yapar mıydı? 4 yıl üst üste aldığımız şampiyonluklarda kadroyu fatih hoca kurdu! okanları emreleri tugayları fatih hoca yetiştirdi,hazır paketten hagi-popescu-taffarel geldi bi!

eleştirilemez demiyoruz ama sen futbol cahili diyerek ukalalık yapıyorsun!

O 8. cilikten sonra baskan sermaye artirimi yapmasa, ancak drogba nin sol kramponu, Sneijderin sag, Muslera nin eldiveni, bruma nin çorabi, ve melo nun donunu alabilirdik. Kendimizi kandirmayalim. FT o kadroyla sampiyon olmadi.

150 milyon euroluk kadroyla arena da 6 gol yemeyi kabul edilebilir buluyorsan diyecegim bir sey yok. Fatih Terim gibi oynayan bir TD görmedim ben arkadaslar. sevebilirsiniz ama azize nin yaptigi gibi camiayimizi dagitacak bu adam.

Eğer hedefimiz CL kupasını kazanmak ise

Fatih Terim ile olmaz o iş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt