Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm büyük başarılarımızı FT döneminde yaşadığımız gibi 8.lik dışında en rezil dönemlerimizi ve skorları da Fatih hoca döneminde yaşadık. Rize'den kendi sahamızda 5 yediğimiz bir maç hatırlıyorum, yine Antep ve Bursa'dan da 5 yemiştik, fener'den 6, chelsea'den 5 yedik. Hemen hemen tüm farklı skorlar hoca döneminde gelmiş. Eleştirmek içn söylemiyorum yalnış anlamayın, sadece istatistik.

Bursadan 5i Lucescu yedirmisti renkdas :p

Onu bunu boş verin de, bir adam çıkıp niye demiyor ki, yabancı sınırlamasının olduğu bir dönemde neden yerli transferi yapılmadı ?

Chedjou'ya verilen para ile rahatlıkla Ömer Toprak, Serdar Taşçı falan alınabilirdi. Şimdi kontenjan yüzünden bu adam bi oynuyor, bi oynamıyor. Nasıl olacak bu böyle?

gitmeyecek sanırım aysal'ın duruma el koyması gerekiyor. sezon sonundaki başarısızlıkları bekleyecek halimiz yok.

hoca kadar berbat transfer politikası izleyen yönetimde suçludur...o transfer politikasını bile savunan vardı savunan düşünün artık...

Tüm büyük başarılarımızı FT döneminde yaşadığımız gibi 8.lik dışında en rezil dönemlerimizi ve skorları da Fatih hoca döneminde yaşadık. Rize'den kendi sahamızda 5 yediğimiz bir maç hatırlıyorum, yine Antep'den 5 yemiştik, fener'den 6, chelsea'den 5 yedik. Hemen hemen tüm farklı skorlar hoca döneminde gelmiş. Eleştirmek içn söylemiyorum yalnış anlamayın, sadece istatistik.

Her takıma aynı oyunu oynayıp kimseye özel önlem almadığımızdan mı acaba?

Sürekli olarak oyuncuları, yönetimi, basını sorumlu tutması oldukça trajik bir hal almaya başladı. Hocaya göre sürekli birileri suçlu, kendisini rahat bırakmıyor, üstüne geliyor, rahat çalışma imkanı bulamıyor... Her maçtan önce birilerine bileniyor, ''atarlanacağı'' merciler için önceden güzel bir maç sonu yazısı hazırlıyor. Konuşma içerisinde sürekli kişisel konular, hiddetlenmeler, şikayetler...

Son zamanlarda doğru düzgün taktik konuştuğuna dahi şahit olmadım hocanın. Oyun içerisinde şu olsaydı, penaltımız verilseydi, kırmızı kart çıksaydı, kafa kafaya oynadık ama olmadı gibi tamamen Anadolu takımı antrenörü niteliğinde sönük açıklamalar.

Yani meslek hayatında 40 yılı aşmış bir kişinin bu denli standart şeyleri söylemesinin tek nedeni olduğunu düşünüyorum, o da form ve gözlem yeteneğinin körelmeye yüz tutmasıdır. Hocanın en büyük artısı enerjisi ve kazanma arzusudur, bu herkesçe bilinen bir gerçek.

Şu güne baktığımızda hocanın oldukça demotive, enerjisinin büyük çoğunluğunu birilerine laf yetiştirmeye çabalayarak harcadığı açık. Bunun yanına birde Galatasaray düşmanı kişilere mesai harcayarak, egosunu perçinleme isteği eklenince iyice tükendi.

Beşiktaş maçında ne yapar, eder onu bilemeyiz; ama ortada bir gerçek var ki Fatih Terim sezon sonu Galatasaray'ın başında olmayacak. Şu anda camia olarak futbol takımını olabildiğince süratle uçuruma doğru sürüklüyoruz, Beşiktaş maçı uçurumdan önceki son dönemeç. Burada direksiyonu kırdık kırdık, kıramadık; işte o zaman çok daha baş ağrıtıcı ve 2010/11 tatsızlığında bir sezon bekliyor bizi.

bjk maçından sonra giderse gerets gelsin bari.lincolnü aldığımız zaman benim elimde kimse yoktu diyodu gerets..bakalım bu kadroyla ne yapacak

hocayı artık egolarıyla ve milli takımıyla baş başa bırakmanın zamanı geldi sanırım. Bu takım kimsenin egosunun esiri değil olmamalı ama hoca bu sınırı çoktan aştı.Yeter artık dün yaşanan hezimetin tek suçlusu hocadır açık ve net.Hoca bu takıma başarılar kazandırmış olabilir ama karşılığında da bu camia onu imparator yaptı bugünlere gelmesinin tek nedeni yine bu camia. futbolda vefa yoktur başarısız olursan gidersin bu kadar basit buna hoca da dahil.Eğer bjk maçınıda allah korusun kaybedersek daha fazla vakit harcamadan hoca gönderilmeli ya da istifa etmeli. Artık bu takıma iyi ya da kötü bir sistem getirecek hoca gelmeli. 2 yıldır ne yaptığımız, ne oynadığımız belli değil.Bireysel becerilerle bugüne kadar geldik tabi bunda hocanın o yere göğe sığdırılamayan gazlamasının da büyük etkisi vardı ama dün patladı. Dün yaşanan hezimetin bize göre acının tarifi yok bahanesi hiç yok birileri bunun bedelini ödemeli.İyi gün taraftarları diye eleştirenleri suçlayanlar bilmelidir ki dün yaşanan hezimet kaldırılacak gibi değil.

hocam bu futbol anlayışı avrupada iş yapmıyor artık.

herkes şunu biliyor.

Fatih Terim'in takımına gol atmak için özel bi çaba göstermene gerek yok.

geride bekle. nasılsa onlar maç berabere iken bile, gol için şuursuzca saldırıp geride açıklar verecek ve bireysel hatalar yapacak.

o boşlukları ve hataları değerlendirsen maçı çok rahat kazanırsın

zcvxv.jpg

Bu günler çok yakın sen bu inatla devam edersen hocam: [media]https://www.youtube.com/watch?v=wvM1Qek4Y_E[/media]

kovulsun, egosu yerle bir olsun, dünya kupasına gitsin, orda daha da rezil olsun, sonra da bıraksın bu işleri

-Tapatalk-

fatih hocanın taktiksel bilgisi herzaman vasattı öyle olmaya da devam eder artık çünkü yıllar boyunca hiçbi gelişme gösteremedi. tek silahı dünya çapındaki gazlama yeteneği ve tecrübesi. bu mili takım olayıyla birlikte konsantresini kaybedince de iş sadece taktiksel yönümüze kaldı, o noktada da anadolu takımından farkımız olmadığı için dağıldık olay bu. 3 yıldır takımın başında ama kornerlerde daha topumuz ön direği geçemedi. bu bile idmanlarda taktiksel bi çalışma yapılmadığının göstergesi

milli takımla alakası yok , Fatih Terim sistemi olmayan , belli kalıpların dışına çıkmayan i oyun okuyuşu zayıf , öngörüsü düşük ve hedefi Avrupa'da iyi işler yapmak isteyen takımın göndermesi gereken adamdır

Ligde zaten rakip yoktu Angutlu Fenerbahce Ersunla yeni yeni toparlanmaya çalışıyor

Bu takım bu kadar para harcamasına rağmen hala iyi futbol oynayamıyor

eskiye bakın harcanan paralara ve şimdi bakın

Yenilmek ayrıdır 3-0 yenilirsin ama en iyi yaptığı şey olan motivasyonu da yapamıyorsan....

Ayrıca Scot Piri olmasa durum daha da vahim , gerçekten Taffarel ve S.Piri gibi profesyonellerin yanında Fatijh Terim sırıtıyor , kupa aldık diyen kendisini kandırmaya devam eder..

Hoca ver artık kararını yoksa taraftarın çoğu (çoğu diyorum diğerleri GALATASARAY ımdan çok başka şeyi seviyor) senin yerine karar verecek .....

sende çok sırıtmaya başladın söylim :cool-96:

:) benim takım yazıyor be profilde , kim şampiyon olmuş , ne yapmış umrumda değil , Fenerbahçe'de de ağır hakaret ediyorum hepsine yazdığım gibi

Fatih Terim'e gelince işler iyi giderken yine yazmıştım ilk mesajlarımda var

Bakıyorum çoğu kişi görüyor artık

Senin futbolcuların 2 senedir

-1 metreden sürekli karavana yapıyorsa,

-Duran top organizasyonu diye bir şeyi hatırlayan yoksa,

-Kontratak yapmayı bilmeyen bir takıma hocalık yapıyorsan.

-Frikiklerde kimin nereden vuracağına bir sınır getiremiyorsan,

-Takımın defansta ribound alamıyorsa,

-Yabancı sınırı diye yakınıp Türk oyuncuları aldıramıyor, ve bu oyuncuları milli takıma geçinde banko oyuncun yapıyorsan.

-2 senedir solbek Türk bulup-yetiştirip takıma koyamıyorsan.

-Amrabat gibi (yetenekleri kısıtlı 25 yaşına gelmiş adama ardadan gelen paranın 3/4'ünü yatırıp) bir adamı aldırdığın gibi onun oynayacağı bir sisteme geçiş yapamayacaksan,

-Yardımcılarının vasfını çözen olmadığı gibi, eksiklik olduğunu bile bile yardımcı antrenör takıma katmıyorsan.

Biz ne diye konuşuyoruz abi. Daha bir sürü yazılacak şey çıkarda bunlar bile yeterde artar bile.

Milli maçlarda büyük takımlara karşı oynamış semih'i kesip hazırlık döneminin karavanası dany gereksizini. İlk ş.ligi maçında oynatmayı bana kimse açıklayamaz hacı.

Sınırsız yabancı evet sınırsız yabancı oluca çıkan takımıda gördük. Dany ne lan. Çıldırcam.

Vazgeç artık şu çift forvet olayından.

Hayır illâ çift forvet çıkacaksan kes sneijder'i.

+1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt