Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk maçına umarım bu 11'le başlar

831953_Galatasaray_SK.jpg

Umutun yano boş kalmış sıkılmasın canı

Bu kadar kötü gidişatta bile sağduyusunu koruyor ve teknik heyete destek veriyor. Ama gel gör ki bazıları da bu adamı suçluyor. Ayıptır ya, başka bir başkan olsa çoktan tefe koymuştu Terim'i, ama adamda ki duruşa bak. Her fırsatta hocayı öven ve destek veren demeçler verirken, bizim sayın hocamız her yenilgiden sonra başkana atıp tutmakta hiç çekinmiyor, giydiriyor da giydiriyor.

Yapma ya... Son iki senedir kim şampiyon onu söyle bana. Ulan biz burda transferde eleştirince hepiniz son iki yılı söylüyordunuz. Ne oldu iki kötü sonuçla Fatih Terim'i tu kaka yaptınız. Bencede hatalarını düzeltmezse kesinlikle gitsin. Fatih Terimi kovmak Ünal Aysal'ın haddine değil.

İlk senesindeki kadroya bak bakalım kimler alınmış. Nasıl bir kadro varmış.

Yazıklar olsun size be..

Başka bir başkan olsa Fatih Terimi sırtında taşır sözleşmesini çokdan uzatırdı.

Adam gibi işi bilen yöneticin olsa hocam bu transferde başarı oranımız düşük ne yapmalıyız bu konuda der. Adam gibi yöneticin olsa federasyon telefon açtığında topu hocaya atmaz. Anında orada işi bitirir.

Şu bnilinçsiz taraftara herşey müstehak.

Çok kişi saygısızlık yapıyor ve bunun bence de ana sebebi Milli Takım'ı seçmesi. Demirören ile iş birliği yapması. Umarım her şey zamanla yoluna girer.

Hayır bu değil. İlk zamanlar kimse bu kadar eleştirmiyordu. Ne zaman kötü sonuçlar geldi o zaman köpürmeye başladılar.

Fatih Terimin çok ciddi hataları vardır. Sezon sonu bazı konularda hala ben biliyorum deyip inadından vazgeçmezse yollar ayrılır.

Ama kalkıp burda Ünal Aysalı ilah yapıp Fatih Terimi tu kaka yaparsan orda duracaksın.

Yapma ya... Son iki senedir kim şampiyon onu söyle bana. Ulan biz burda transferde eleştirince hepiniz son iki yılı söylüyordunuz. Ne oldu iki kötü sonuçla Fatih Terim'i tu kaka yaptınız. Bencede hatalarını düzeltmezse kesinlikle gitsin. Fatih Terimi kovmak Ünal Aysal'ın haddine değil.

İlk senesindeki kadroya bak bakalım kimler alınmış. Nasıl bir kadro varmış.

Yazıklar olsun size be..

Başka bir başkan olsa Fatih Terimi sırtında taşır sözleşmesini çokdan uzatırdı.

Adam gibi işi bilen yöneticin olsa hocam bu transferde başarı oranımız düşük ne yapmalıyız bu konuda der. Adam gibi yöneticin olsa federasyon telefon açtığında topu hocaya atmaz. Anında orada işi bitirir.

Şu bnilinçsiz taraftara herşey müstehak.

Ya ne diyon sen birader, hasta mısın nesin, kim son 2 seneyi söylüyormuş, ne anlatıyorsun sen bana? Zamanında kimlerle muhatap olduysan git onlarla konuş, beni meşgul etme.

Bakalım bu hafta formda ve pskiolojik olarak daha sağlam olan Umut'u mu oynatacak yoksa hem formsuz hem de moralmen sıfır olan Burak'ı mı

yalnız enteresan adam G.Saray tarihine hem artı yönde(UEFA kupası CL çeyrek final) hem de eksi yönde(fb maçları 0-4 0-6 chelsea maçı 0-5 r.madrid maçı 1-6) geçti.

chealse'den 5 yedik 6 değil ve o maçta yedek kaleci vardı tafi ya sakat ya cezalıydı.kaleci hataları çoktu

Mancini diyorsunuz, allah uzak tutsun o herifi her takimdan. City'i bence o degil,oyuncular sampiyon yapti zamaninda. Adam onca sene nasil durdu o takimda anlayamiyorum.

Hafta sonu Bjk´ye bir koyalım da burada ki gereksizler kaybolsun.En çok onun için istiyorum.

biz istemiyormuyuz Galatasarayımız yensin ha.Yanlışa yanlış dedğimiz içinmi Gereksiz olduk?

Gereksiz adam gibi eleştiren değil,işi gücü olamayan,saygısız,şımarık,kültürsüz taraftar topluluğu.Yoksa düzgün eleştirisini yapan,kaliteli insanlar da mevcut.Ama ilk söylediğim grup daha fazla maalesef.

Hafta sonu Bjk´ye bir koyalım da burada ki gereksizler kaybolsun.En çok onun için istiyorum.

Tam tersine bizde başkaları kaybolsun diye yada başkaları mahçup olsun diye değil takımımız düzlüğe çıksın diye eleştiri yapıyoruz.Yenelim varsın biz mahçup olalım.Takımımız düzlüğe çıksın varsın biz kaybolalım ortalıktan.Keşke.Biz takımımız için yenmek isteriz siz ise eleştirenleri susturmak için.Bu çıkıyor bu yazdığından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt