Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Şu anda Estonya'yı analiz etmekle meşguldür büyük ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk maçına umarım bu 11'le başlar
![]()
Bu kadar kötü gidişatta bile sağduyusunu koruyor ve teknik heyete destek veriyor. Ama gel gör ki bazıları da bu adamı suçluyor. Ayıptır ya, başka bir başkan olsa çoktan tefe koymuştu Terim'i, ama adamda ki duruşa bak. Her fırsatta hocayı öven ve destek veren demeçler verirken, bizim sayın hocamız her yenilgiden sonra başkana atıp tutmakta hiç çekinmiyor, giydiriyor da giydiriyor.
Çok kişi saygısızlık yapıyor ve bunun bence de ana sebebi Milli Takım'ı seçmesi. Demirören ile iş birliği yapması. Umarım her şey zamanla yoluna girer.
Yapma ya... Son iki senedir kim şampiyon onu söyle bana. Ulan biz burda transferde eleştirince hepiniz son iki yılı söylüyordunuz. Ne oldu iki kötü sonuçla Fatih Terim'i tu kaka yaptınız. Bencede hatalarını düzeltmezse kesinlikle gitsin. Fatih Terimi kovmak Ünal Aysal'ın haddine değil.
İlk senesindeki kadroya bak bakalım kimler alınmış. Nasıl bir kadro varmış.
Yazıklar olsun size be..
Başka bir başkan olsa Fatih Terimi sırtında taşır sözleşmesini çokdan uzatırdı.
Adam gibi işi bilen yöneticin olsa hocam bu transferde başarı oranımız düşük ne yapmalıyız bu konuda der. Adam gibi yöneticin olsa federasyon telefon açtığında topu hocaya atmaz. Anında orada işi bitirir.
Şu bnilinçsiz taraftara herşey müstehak.
Bakalım bu hafta formda ve pskiolojik olarak daha sağlam olan Umut'u mu oynatacak yoksa hem formsuz hem de moralmen sıfır olan Burak'ı mı
![]()
Hocanın uğurlu rakamı
Bakalım bu hafta formda ve pskiolojik olarak daha sağlam olan Umut'u mu oynatacak yoksa hem formsuz hem de moralmen sıfır olan Burak'ı mı
Ondan sonra senin gibi adam Galatasaraylıyım diye ortalıkda geziniyor.
kovulsun, egosu yerle bir olsun, dünya kupasına gitsin, orda daha da rezil olsun, sonra da bıraksın bu işleri
-Tapatalk-
yalnız enteresan adam G.Saray tarihine hem artı yönde(UEFA kupası CL çeyrek final) hem de eksi yönde(fb maçları 0-4 0-6 chelsea maçı 0-5 r.madrid maçı 1-6) geçti.
gsli olamazsın sen.yazık
Mancini diyorsunuz, allah uzak tutsun o herifi her takimdan. City'i bence o degil,oyuncular sampiyon yapti zamaninda. Adam onca sene nasil durdu o takimda anlayamiyorum.
Hafta sonu Bjk´ye bir koyalım da burada ki gereksizler kaybolsun.En çok onun için istiyorum.
biz istemiyormuyuz Galatasarayımız yensin ha.Yanlışa yanlış dedğimiz içinmi Gereksiz olduk?
Hafta sonu Bjk´ye bir koyalım da burada ki gereksizler kaybolsun.En çok onun için istiyorum.