Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tripleri bıktırdı artık 2 yıl sözleşme önermişler kabul etmemiş tüm söyledikleri yalanmı

Belki de galibiyet aldığı bi maçtan sonra yenilemek istedi.

Hiç kendimizi teselli etmeye veya mantıklı bir sebep bulmaya çalışmayalım, hoca sözleşmeyi reddetmiş olay bundan ibaret, Galatasaray yerine demirören'in tff'sinde çalışmak istiyosa yolu açık olsun, mümkünse edebiyat yapmayıda bıraksın

Ünal Aysal;

Hızlı karar vermek zorundayız.24 veya 48 saat içinde bu sorun çözülecek.

telefon muhabetine inanlar mi var ciddiden yahu :) ya bu basina inana inana zaten bu hale geldik biz ya neyse....

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında yeni bir gerilimin daha ortaya çıktığı iddia edildi.

Galatasaray'da sular durulmuyor. Sarı-kırmızılı takımda son dönemde saha sonuçları ne olursa olsun medya üzerinden bazı isimler aracılığıyla yapılan manipülasyonlara bir yenisi daha eklendi.

İddialara göre Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'i aramış ancak Terim telefona cevap vermediği gibi Aysal'ın mesajlarına da geri dönüş yapmamıştı.

Söz konusu iddiaların asılsız olduğu bugün ortaya çıktı. Galatasaray'ın Real Madrid'e farklı mağlup olduğu maç sonrasında adeta kendisini Florya'ya kapatan ve Beşiktaş maçına konsantre olan Fatih Terim'in hafta boyunca telefonunu kapattığı öğrenildi.

Terim'in Ünal Aysal'ın aramalarına ya da mesajlarına cevap vermeme ya da dönüş yapmama gibi bir durum söz konusu değil. Galatasaray'ın Başkanı Ünal Aysal'ın asistanları ya da sekreterleri aracılığıyla Fatih Terim'in yardımcıları ya da basın danışmanlarına ulaşma girişiminin bulunmadığı da belirtildi.

Galatasaray'da camia şimdi Aysal ile Terim arasında sanal bir gerilim yaratma amacıyla servis edilen bu haberlerin arkasındaki ismi merak ederken, bu konuda sarı-kırmızılı kulüpten herhangi bir yalanlamanın gelmemesi de hem Galatasaray yönetiminin bir kısmı hem de taraftarlar arasında kafa karışıklığına neden oluyor.

TurkFutbol.Com / Ozan TAŞDEMİR

:confused::eek:o_O:confused::eek::confused:o_O:eek:

hocam nasıl red edersin sözleşmeyi şoktayım şu anda

gazeteler yalan yazıyor hepsi komplo derken

başımıza gelene bak

git hocam kavuş milli takımına başbakanına

Ünal Aysal;

Hızlı karar vermek zorundayız.24 veya 48 saat içinde bir karara varacağız.

Terim'in sözleşme yenilememesine bakılırsa,Baskan 2 gün icinde bir teklif daha sunacak,Terim bunu da kabul etmez ise yollayacak.

En büyük sorunumuz;Terim giderse yerine kim gelecek ??

Bence kesin bitti bu iş inş yeni TD bellidir ve iyi bi isimdir, önümüze bakmak lazım artık bir sürü çok önemli maç var hocanın ego'suyla yeteri kadar ilgilenildi

Baskan iletisim sorunu olmus olavilir dedi ve Terim.sozlesme uzatma teklifini kabul etmedi dedi.

24-48 saat icinde sorunu cozecez dedi.

Baskanin konusmasindan su sonuc cikiyor;Terim'e rest cekecekler ya imzala ya simdi birak.

Birer birer gidiyordun şimdi niye iki oldu... İmparator milli takıma geçince kıymetli oldu herhalde başkan için?

Hani elemanındı ara ulaş elemanına? Bulsun şimdi profesyonellerini, kimi bulacaksa.

Sezon sonuna kadar takılırlar, ondan sonra genel kurul gereken cevabı verir...

sözleşme okumazdın her türlü imza atarsın aslolan galatasaraydı hani hocam?

yakışmadı. burada seni seven bizleri üzdün hocam. artık git lütfen hocam. kalbim kırıldı sana hocam. biz ki seni burda sabahlara kadar savunmuştuk hep ama bu olmadı

gazetelere ne inanıyorsunuz hele amk ya.adamlar bütün yaz arda yı getirdi.iyice kolpacı oldular.

ayrıca fatih hocanın taraftarın gözünde bu kadar az kredisinin olmasını gerçekten anlayamıyorum.yarın yeni hoca gelsin iki maçta onu da gönderirsiniz siz bu mantıkla.

galatasaray fatih hocayı bırakmadıkça fatih hoca da bizi bırakmaz rahat olun, her yazılana inanmayın.

sözleşme okumazdın her türlü imza atarsın aslolan galatasaraydı hani hocam?

yakışmadı. burada seni seven bizleri üzdün hocam. artık git lütfen hocam. kalbim kırıldı sana hocam. biz ki seni burda sabahlara kadar savunmuştuk hep ama bu olmadı

en çok koyanda bu iki gün önce ben sözleşmeleri okumam diyordu

şu aşamada Fatih Hoca ayrılıyorum derse büyük ihanet etmis olur bunu da taraftar unutmaz.uefa sampiyonlugu bile mazide kalır beyler.

Yolcudur Abbas bağlasan durmaz modunda hoca şu an..

Başkanın açıklamalarına bakılırsa Juve maçını göreceğini sanmıyorum hocanın..

en çok koyanda bu iki gün önce ben sözleşmeleri okumam diyordu

beni de şaşırtan o zaten renkdaş.

daha geçen gün burada bir tartışma oldu terimi taktiksel olarak eleştirdiler falan. sabaha kadar savundum laf söyletmedim. 4-3-1-2yi şuan dünya üzerinde en iyi oynayan takım oldudğumuzu söyledim ama hoca bu yaptığıyla kredisini bitirdi. hani bakmazdın sözleşmeye hocam hani?

ben bile bu postu atıyorsam hoca gitmeli artık. kusura bakma hocam. egon galatasraayın önüne geçti. söylerken zorlanıyorum ama milli takımına git hocam seni sevenleri üzdün hocam

acıkcası bugune kadar hocaya komplo oldugu düşüncesi baskındı bende

ama sözleşmeyi red etmek ne demek aklım almadı

milli takımla mı imzaladın hocam baglayıcı nedenler mi var

Birer birer gidiyordun şimdi niye iki oldu... İmparator milli takıma geçince kıymetli oldu herhalde başkan için?

Hani elemanındı ara ulaş elemanına? Bulsun şimdi profesyonellerini, kimi bulacaksa.

Sezon sonuna kadar takılırlar, ondan sonra genel kurul gereken cevabı verir...

Valla başkanın gelecekten haber alma gibi bi yeteneği olduğunu sanmıyorum, o kadar yatırım yapılmışken bi anda çat diye milli takıma imza atacağını hesap edememiştir başkan... Ayrıca o eleman mevzusu hiçte öyle dediğin gibi bişey değil, başkan kendinede eleman diyor, bunu kriz haline getiren yine hocanın ta kendisiydi... Başkan genel kurula hesap verene kadar önce FT bi taraftara hesap versin, sözleşmeye bakmadan imzalıyodu hani ne oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt