Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla başkanın gelecekten haber alma gibi bi yeteneği olduğunu sanmıyorum, o kadar yatırım yapılmışken bi anda çat diye milli takıma imza atacağını hesap edememiştir başkan... Ayrıca o eleman mevzusu hiçte öyle dediğin gibi bişey değil, başkan kendinede eleman diyor, bunu kriz haline getiren yine hocanın ta kendisiydi... Başkan genel kurula hesap verene kadar önce FT bi taraftara hesap versin, sözleşmeye bakmadan imzalıyodu hani ne oldu?

Gelecekten haber almasına gerek yok, Fatih Terim'in Galatasaray'da kalması için kağıt parçasına da ihtiyaç yok, bu hala anlaşılamadı.

İlla resmiyete mi dökeceksin, o zaman sezon başında önersene, niye önermiyorsun? 1 yıl kalmış sözleşmesi, sen hak ettiği bu sözleşmeyi milli takıma geçtikten sonra apar topar dayatmaya çalışırsan o da birileri memnun olacak diye imzalamam deme hakkına sahip. Kaldı ki öneri bile basın üzerinden, neymiş hocayla iletişim problemi varmış. Bunu aşacak olan kim başkan değil mi, telefonuna çıkmıyorsa kov elemanını, niye kovamıyor?

Krizi çıkaran da büyüten de, Galatasaray'ın değerlerinden bihaber olan da ortada... Üstüne bu krizin faturasını kabullenme cesareti bile göstermeden başkalarına suç atarak sıyrılmaya çalışıyorlar.

Ama bu masalları genel kurul yutmaz. Fatih Terim Galatasaray için bir teknik direktörden ötesidir, divan kurulu üyesidir, Galatasaray'a hayatını adamış bir isimdir. Bunu kavrayamayan zihniyetin Galatasaray'da uzun süre görev alacağını düşünmek de hayalciliktir.

Hocaya saygisizlik yapmam, ama istemiyorsa gitsin milli takimi calistirsin artik.

Fatih Terim "GS beni bırakmadıkça ben GSı bırakmayacağım" demedi mi ? daha ne desin her zaman hizmetinizdeyim diyor.

bu adamın 2014 mayıs ayına kadar sözleşmesi yok mu ? otur haziran ayında yap anlaşmanı.

bu imza attırma acelesi niye ? ne istiyor Ünal Aysal ? Fatih Terimin gitmesini mi istiyor ?

İmparator asla GalataSaraya yanlış hareket yapmaz

başkan şunu iyi bilsin bugün arkasından esen rüzgarı yarın cepheden alırsa sendeler sendeler ve onu ayakta tutabilecek tek şey bu taraftardır. o da taraftarda Fatih Terimin tarafında olacaktır.

Madem ''imparator'' Galatasaraya yanlış yapmaz, atsın ozaman imzayı olsun bitsin, aysal sözleşme teklif etmiş 2 yıllık gitmesini istese niye sözleşme yenilemek istesin FT'yi haklı çıkaracaz diye tuhaf tuhaf mantıklar kuruyosunuz

Hocam Galatasarayliyim diyen herkez Fatih hocayi sever, sevmesi de lazim konu o degil. Ama inanin ben gecen sene hocayi tartistigimda bana demedikleri birakmadilar burda. En basdan ego sunun yuzunden gecen sene 34 macin yarisini tribunde izledi. bunlar normal seyler degil. Bir hoca kendi takimini boyle yanliz birakamaz. bu son gelismeler zaten herseyi bitirmistir. Zaten bunlarin olacagi belli. Unal aysal Fatih hocayla calismak istemiyor bu net.

Fatih hocamizin Galatasarayligindan kesinlikle suphe etmiyor ve ondan dolayi seviyorum, ama artik bu is benim gozumde bitmistir. Insallah milli takimda basarili olur.

Ben galatasaraylılığından bile şüphe ediyorum artık hocam bu nedir ya?

daha kendisi 2 gün önce sözleşme detaylarına hiç bakmadım direk imzaladım falan demişti. böyle mi bakmıyormuş sözleşme detaylarına?

açıkçası tüm sürec boyunca ne fatih terim'i ne ünal aysal'ı tek başına suçlu olarak görmedim... şu anda bile konuşulanların %70'inin basının şişirmesi olduğunu da adım gibi biliyorum...

ancak bu olayın uzamasının nedeni ünal aysal'dan çok fatih terim'dir artık... sana bir sözleşme sunuluyorsa senin de galatasaray'da kalmak gibi bir niyetin varsa şu ana kadar çıkıp en azından "ben kalıyorum, şimdi milli maçlar var onlar bitsin sözleşmeyi de imzalayacağım" diyip kestirip atacaktı...

bu taraftarın fatih terim'e gönül bağı var ama gittikçe bunu kaybediyor...

Orda bi tuhaflık var hakkaten bence başkan kabul etmek zorunda kaldı çünkü sezonun başında hoca değiştirmeyi falan düşünmesine imkan yok, bide şöyle bakmak lazım eğer ki başkan izin vermiyorum deseydi muhtemelen şuanda bambaşka sorunlarımız vardı

Şimdiden daha kötü olmazdı.O zaman olacak olayların tek sorumlusu F.Terim olurdu.Şimdi sorumlu kim belli değil.Bundan sonra zarar görecek olanda Galatasaray.

Arkadaşlar hocaya 1 yıl 1 yıl sözleşme yapmak ne demek? Başarısız olursan rahatlıkla göndeririz demek. Hoca da söyledi "hani 1 yıl 1 yıldı daha iyi motivasyon içindi ne oldu da 2 yıl oldu". Hocanın milli takıma gitme ihtimali doğunca yönetim onu kaybetme korkusuyla sözleşme uzatmak istedi bu da terime koydu. Adam imzalamamakta haklı. Adam açıkça söylüyor ben sözleşmeye bakmam kovulmadıkça da gitmem diye. Dolayısıyla sözleşmenin süresi de önemli değil terim için. Ha şu konuda herkesle hemfikirim. Terim milli takımın başına geçmeyecekti. Bütün motivasyonumuzu bozdu zaten şikeci medya fırsat kolluyordu onların ekmeğine yağ sürdü fatih hoca akıllıca davranmadı. Başkan izin vermemeliydi milli takıma gitmesine.

Madem öyle açık açık 4 maç için varım sonrasında sadece Galatasaray olacak demek çok mu zordu, ısrarla sorulmasına rağmen? Süslü laflar yerine net bir cümle çıksa ağzından yeterli olmaz mıydı?

Sunuda belirteyim, bir hoca boyle trip ve ego yapiyorsa, guvendigi kesinlikle birsey vardir.

TFF Fatih Terime sadece teknik direktorluk vaad etmedi. buna anca cocuklar inanir. Hocaya oyle birsey vaad ettilerki.

Artik TFF mi dersiniz, devlet mi dersiniz kimse..

Fatih Terim "GS beni bırakmadıkça ben GSı bırakmayacağım" demedi mi ? daha ne desin her zaman hizmetinizdeyim diyor.

bu adamın 2014 mayıs ayına kadar sözleşmesi yok mu ? otur haziran ayında yap anlaşmanı.

bu imza attırma acelesi niye ? ne istiyor Ünal Aysal ? Fatih Terimin gitmesini mi istiyor ?

başkan şunu iyi bilsin bugün arkasından esen rüzgarı yarın cepheden alırsa sendeler sendeler ve onu ayakta tutabilecek tek şey bu taraftardır. o taraftarda Fatih Terimin tarafında olacaktır.

imzamı atarım altına.neden alelacele sözleşme uzatmak istiyor başkan ?

fatih hoca da kendisinin kullanıldığını hissediyor.bir insan için önce gururu gelir, sonra diğer şeyler.

Ünal Aysal' ın bir şekilde Fatih Terim' i ikna edeceğine inanıyorum. Akıllı adamdır bizim başkan. Fatih Terim ile sezon ortasında yollar ayrılırsa olası bir başarısızlığın faturası yönetime çıkar ama Fatih Terim devam eder ve buna rağmen yine başarısız bir sezon geçerse fatura bu sefer Terim' e çıkacaktır. Bu riske girmeyecektir başkan.

Arkadaşlar hocaya 1 yıl 1 yıl sözleşme yapmak ne demek? Başarısız olursan rahatlıkla göndeririz demek. Hoca da söyledi "hani 1 yıl 1 yıldı daha iyi motivasyon içindi ne oldu da 2 yıl oldu". Hocanın milli takıma gitme ihtimali doğunca yönetim onu kaybetme korkusuyla sözleşme uzatmak istedi bu da terime koydu. Adam imzalamamakta haklı. Adam açıkça söylüyor ben sözleşmeye bakmam kovulmadıkça da gitmem diye. Dolayısıyla sözleşmenin süresi de önemli değil terim için. Ha şu konuda herkesle hemfikirim. Terim milli takımın başına geçmeyecekti. Bütün motivasyonumuzu bozdu zaten şikeci medya fırsat kolluyordu onların ekmeğine yağ sürdü fatih hoca akıllıca davranmadı. Başkan izin vermemeliydi milli takıma gitmesine.

Hoca için Galatasaray seçim değildi hani? Sözleşme olmadan da hocalık yapardı ne oldu? 1+1 neymiş. Bunu diyen adam sözleşme bile yapmayın eyvallah der. Sanki bedavaya çalışıyor adam. Ucuz kahramanlık peşinde koşanlar ve ona toz kondurmayanlar olduğu sürece Galatasaray her zaman sıkıntı çekmeye mahkum. Kurtulun artık şu romantizmden. Dünya'da futbol bir endüstri artık, ülkelerin ekonomisi kadar paralar harcanıyor. Kimse kimsenin tribini çekmek zorunda değil herkes çalışan ve bu işi para için yapıyor.

bu saaten sonra en mantiklisi gitmesi olur, belliki büyük sorunlar var baskan ve terim arasinda. bundan sonra terim kaliyormu gidiyormu yerine terimin yerine kim geliyor tartismasi olmasi gerekli

fatih hoca da kendisinin kullanıldığını hissediyor.bir insan için önce gururu gelir, sonra diğer şeyler.

İki senedir demediğini bırakmadığı bir işletmeye imza atmak da gurur örneği sanırım :ka21:

başkan şunu iyi bilsin bugün arkasından esen rüzgarı yarın cepheden alırsa sendeler sendeler ve onu ayakta tutabilecek tek şey bu taraftardır. o taraftarda Fatih Terimin tarafında olacaktır.

Milli takım zımbırtısı uğruna Galatasaray'ı 2. plana atan,Fatih Terim varsa adaletin olduğu yerde var diyip bu lafından 2 ay sonra şikeci şerefsizlerin emri altına giren kim?Bu olayda yanlışı yapan taraf Fatih Terim.Sözleşme uzatma teklifini de kabul etmediyse arkasında duracak bi durum göremiyorum.

Ben galatasaraylılığından bile şüphe ediyorum artık hocam bu nedir ya?

daha kendisi 2 gün önce sözleşme detaylarına hiç bakmadım direk imzaladım falan demişti. böyle mi bakmıyormuş sözleşme detaylarına?

Hocam dedigim gibi Unal aysal aramizda birsey yok dese bile, soguk savas var. birbirini sevmiyorlar.

Unal aysal sezon basi bunu zaten gosterdi. ilk once yeni yonetimi kurdu ve fatih hocayla iyi olan butun yoneticileri gonderdi.

Simdide Fatih hoca bi nevi onun intikamini aliyor ki buda Galatasaraya zarar veriyor.

Galatasaray karıştırılmalı idi ,siyaset görevini yaptı,hoca trip atmaya başladı,egosu zaten yüksek ,hırslı ve konsantrasyonu yüksek olunca iyi işler yapıyor ama taktik -teknik olarak vasatın üstü bir hocaya görede sıradan kalıyor dolayısı ile kendini bulutların üstünde görmeye başladı,siyasilerin şişirmesi ilede daha ileri giderek Galatasarayın üstünde görmeye başladı kendini sonuç olarak kendi etti kendi buldu durumu olacak ,Galatasaray futbol klübüde tahminen jupp heynckes göreve getirecektir keza aysalın vizyonu bunu ön görüyor (aysalın tek ve en büyük vahim hatası ise danışmanı olan kişidir, sırf bu sebeb sonrası terim sonrası büyük kaos ve yanlışlarda olabilir)

bu kadar gurur fazlasınıda yıldırım demirören mi açıklasın artık

yoksa milli duygular

vatan millet sakarya mı diycez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt