Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takım zımbırtısı uğruna Galatasaray'ı 2. plana atan,Fatih Terim varsa adaletin olduğu yerde var diyip bu lafından 2 ay sonra şikeci şerefsizlerin emri altına giren kim?Bu olayda yanlışı yapan taraf Fatih Terim.Sözleşme uzatma teklifini de kabul etmediyse arkasında duracak bi durum göremiyorum.

FT in GSı ikinci plana attığı falan yok, her iki takımıda başarıyla götürebileceğine inandı, şahsen bende inanıyorum.

adam açık açık "GS beni bırakmadıkça ben GSı bırakmıyorum" dedi daha ne desin ?

milli takım hepimizin takımı demirörenin takımı değil. Fatih Terim demirören için değil Türk futbolu için o teklifi kabul etti. hatta para dahi istemedi var mı dünyada böyle adam ? para için gitse GS dan aldığın yetmiyormu denir ama adam para pul istemiyor. tek istediği milli takımı başarılı yapabilmek.

yarın demirören istifa edip gitse FT takımı şampiyonaya götürse hepimiz sevinmeyecekmiyiz ?

aysal ın telefonlarını açmadığını başkan kendisi doğruladı mı bilmiyorum ama açmamışsa tabii ki yanlış yapmıştır hoca. ama taraftar istiyor ki hoca gitsin başkan nasılsa bize daha iyisini alır.kırılan oyuncağı kullanmak yerine babasının daha iyisini alacağını bilen şımarık çocuklar gibiyiz.bu sürede herkesin hatası oldu ama nedense tek suçlu hoca oldu.

Tek suçlu hoca değil tabiki, herkes suçlu. Ama suç skalasına Fatih Hoca ağır basıyor. Suç derken şimdi o da yanlış anlaşılır. Hoca bu sene işini yapmıyor, Galatasaray'a konsantre olması için para alıyor ama kafası Galatasaray'dan çok başka yerlerde. Hoca çok duygusal adam medyada çıkan herşeyi kafaya takıyor. Milan'da çalıştı Fiorentina'da çalıştı ama profesyonelliği öğrenemedi. Oralardan gönderilme sebebi de buydu zaten. Artık futbol endüstrisinde böyle çalışanların işi çok zor.

Fatih hoca her zaman bizim için efsane olarak kalacaktır. Ama olmayınca da olmadığını kabul etmek gerekli.

Çok sevindim başkanın açıklamalarına

egosuyla beraber kapının önüne koyacak terimi. Sen kimsin ki Gs başkanının telefonlarına çıkmayıp sözleşmeyi uzatmıyorsun

Çok bile dayandı başkan

Aynı şeyi düşünüyordum tam da. Bugüne kadar kimsenin cesaret edemediği şeyi yaptı Ünal Aysal ve lafla Galatasaraylı olanların ipliğini pazara çıkardı. Terim dokunulmazdı ya, çıkar iki afilli laf eder herkesi susutururdu ya. Gördük işte, ne kadar delikanlıymış.

fatih hocadan daha önce basin ile birlikde kürek salayan bir kac taraftar gitse cok ama cok daha iyi olur Galatasarayimizin adina ya ama neyse.

Ah İmparator. Ne hallere düştün,düşürdün.

Başkan sözleşme muhabbetini ilk açtığı gün koymuştum komplo teorimi ortaya. Doğru çıktığını görmek çok acı. Ama Ünal Aysal ne Süren'e ne Canaydın'a benzemiyor. Romantizm artık ikinci, üçüncü planda.

yaşın kac bilmem ama fatih hoca UEFA şampiyonluğu sonrası Galatasarayı yüz üstü bırakıp gitmişdir,hatta bir hayli iddialı açıklamalarla, hocanın eksikleri tipik eğitim altyapısı eksik ortalama bir türk vatandaşı eksikleridir,malesef cok hissi ve dahası yüksek bir egoya sahipdir bundan dolayıda hata yapmaya çok acıkdır, görünen o ki bu iş bitmiş,hoca 2 yıldır kendisine her türlü pisliği yapan Demirören federasyonunu siyasi baskı yahut oyunlarla tercih etmişdir buna yapacak bir şey yok, bizim acımızdan aysalın iyi bir karar verceğini umuyorum ama onunda devasa bir dezavantajı var o da danışmanı.. her ne olursa olsun aysaldan jupp heynckes hamlesi bekliyorum..

Fatih Terim GalataSarayı yüzüstü bırakmamıştır. görevimi tamamladım gidiyorum demiştir ki bu onun en doğal hakkı. gidişine herkes üzüldü ama kimse kızmadı, yolun açık olsun dendi.

4 sene ve uefa şampiyonu yaparak gitti hala yüzüstü diyorsun sanki adam sezon ortasında çekip gitmiş.

FT in eksiklikleri olabilir kimin yok ki ?

Imparator Sozlesmeyle kalacak adam degil !! Imparatorun SOZU bin sozlesme eder !!!!!! NOKTA NET

Rize macına Davalayla cıkarız . Juve macına Manciniyle . Mancini benim en buyuk td favorim suan forumdaki pek cok kisi begenmese de sistemini takdir ettigim bir hoca .

FT in GSı ikinci plana attığı falan yok, her iki takımıda başarıyla götürebileceğine inandı, şahsen bende inanıyorum.

adam açık açık "GS beni bırakmadıkça ben GSı bırakmıyorum" dedi daha ne desin ?

milli takım hepimizin takımı demirörenin takımı değil. Fatih Terim demirören için değil Türk futbolu için o teklifi kabul etti. hatta para dahi istemedi var mı dünyada böyle adam ? para için gitse GS dan aldığın yetmiyormu denir ama adam para pul istemiyor. tek istediği milli takımı başarılı yapabilmek.

yarın demirören istifa edip gitse FT takımı şampiyonaya götürse hepimiz sevinmeyecekmiyiz ?

Ya nasıl 2. plana attığı yok?Milli takım arasından sonra takımın şaftı kaydı.Fatih Terim'in milli takım teklifini kabul etmesi camiayı ve takımı kaosa soktu.Bunun böyle olacağı kabak gibi ortadaydı tüpçü bi olta uzattı Fatih hoca da sağolsun hiç düşünmeden atladı o oltaya.Ligdeki rakiplerin zaten senden 1 kulvar eksik oynuyo üstüne bir de milli takım uğruna fedakarlık yapan neden biz oluyoruz böyle saçmalık olur mu?

başkanımızın parayı basıp alacağı yeni hocamızda zaten hiç ego olmayacak.taraftar isteyecek çift forvet çıkacak, taraftar isteyecek tek forvet çıkacak.ayrıca yollanırken de kalan senelerin parasını takmaya çalışmayacak kulübe.

Başkan sözleşme muhabbetini ilk açtığı gün koymuştum komplo teorimi ortaya. Doğru çıktığını görmek çok acı. Ama Ünal Aysal ne Süren'e ne Canaydın'a benzemiyor. Romantizm artık ikinci, üçüncü planda.

evet aysal onlara benzemez bu arada hatırlatmakda fayda var ,göreve büyük heycanla gelen Canaydını daha göreve gelir gelmez bitiren kişi terimdir, rahmetli canaydın Galatasarayın devasa borçlarına karşı Terime büyük bir bütçe sunmuş oda almaguer,lukunku,petre,bratu vs vs oyuncularla takımı çöplüğe cevirmiş ve Galatasaray uzun süre belini doğrultamamışdır.. hoca maalesef kendisini olduğundan büyük görmeye başladığı zamanlarda bizi uçuruma götürmekdedir ve aynen bu olduğundan fazla görünme durumu an için geçerlidir dolayısı ile acilen yollar ayrılmalıdır..

başkanımızın parayı basıp alacağı yeni hocamızda zaten hiç ego olmayacak.taraftar isteyecek çift forvet çıkacak, taraftar isteyecek tek forvet çıkacak.ayrıca yollanırken de kalan senelerin parasını takmaya çalışmayacak kulübe.

Baskan akıllı adam en fazla 2 senelik sozlesme imzalar olası bi basarısızlıkta minimum tazminati oder .

Yazık ya. Şu sorunsuz kulübü polemik yuvası haline getirdin. Ne gerek vardı şu milli maceraya?

sizin yaşınız yetmez hocayı anlamaya sevmeye adam sözum senet diyor ne imzası ben gönülden imzalıyım bağlıyım diyor

Ya işte bunları anca siz yersiniz hoca gittiğinde "bana şöyle yapıldı böyle yapıldı ben mağdurum :(" diyecek sonra "Artık milli takım için çalışacağım" diyecek yine destekleyeceksiniz. Bırakın bu işleri, Terim Galatasaray'ın iyiliğini düşünseydi Milli Takım'a falan gitmezdi.

Ya nasıl 2. plana attığı yok?Milli takım arasından sonra takımın şaftı kaydı.Fatih Terim'in milli takım teklifini kabul etmesi camiayı ve takımı kaosa soktu.Bunun böyle olacağı kabak gibi ortadaydı tüpçü bi olta uzattı Fatih hoca da sağolsun hiç düşünmeden atladı o oltaya.Ligdeki rakiplerin zaten senden 1 kulvar eksik oynuyo üstüne bir de milli takım uğruna fedakarlık yapan neden biz oluyoruz böyle saçmalık olur mu?

takımın şaftı kaydığı falan yok basının gazına geliyorsunuz. biz bursa ve eskişehir deplasmanlarında her zaman başarısız oluyoruz, antalya maçı handikap olurdu atamadık.

tüpçünün ne yaptığı umrumda değil FT teklifi onun için değil milli takım için kabul etti. o takım tüpçünün takımı değil Türkiyenin takımıdır. Fatih Terim o görevi ücret istemeden dahi yapmayı kabul etti.

kaos dediğini güya FT yi köşeye sıkıştırdığını sanan Ünal Aysal yaratıyor. ne diye sözleşme imzalamak için bu kadar ısrar ediyor hiç düşündün mü ?

milli takımın FT den başka şansı yoktu o yüzden fedakarlığı biz yapmak durumunda kaldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt