Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devasa bütçe mi?

Nasıl devasa bütçeyse o dönem dört gözle Jancker'i, Roy Makaay'ı, Rui Costa'yı bekledik ama hiçbirinin transferi bitirilemedi, sonra Terim can atarak Lukunku'yu falan aldı ha!.. O dönem henüz EPL'de oynamayan, piyasaya yeni çıkan Zoltan Gera'yı

bile alamadı o yönetim.

Hayır yani Fatih Terim'i biz de eleştiriyoruz ama saçma argümanlarla değil.

o dönem için harcana para 40 milyon dolardır ve bu para o dönem için devasa bir harcama idi..

Sıkıştığım filan yok 6 şampionluk 1 uefa kupası kazandıran bir isimden bahsediyoruz ne değişti 1 sene sözleşme imzalayan Ünal aysal deyilmiydi başarıya endeksli sözleşme ne değiştide 2yıla çıktı

2012-2014 arası 2 yıllık imza atan terim simdi niye 2 yıllık atmıyor peki ?

Sıkıştığım filan yok 6 şampionluk 1 uefa kupası kazandıran bir isimden bahsediyoruz ne değişti 1 sene sözleşme imzalayan Ünal aysal deyilmiydi başarıya endeksli sözleşme ne değiştide 2yıla çıktı

Başkan hocayı tanıdıkça "Aslolan Galatasaray" laflarının fos olduğunu gördü ve sezon sonu milli takıma kaçıp gitmesini engellemek istiyor. Başka soru var mı?

takımın şaftı kaydığı falan yok basının gazına geliyorsunuz. biz bursa ve eskişehir deplasmanlarında her zaman başarısız oluyoruz, antalya maçı handikap olurdu atamadık.

tüpçünün ne yaptığı umrumda değil FT teklifi onun için değil milli takım için kabul etti. o takım tüpçünün takımı değil Türkiyenin takımıdır. Fatih Terim o görevi ücret istemeden dahi yapmayı kabul etti.

kaos dediğini güya FT yi köşeye sıkıştırdığını sanan Ünal Aysal yaratıyor. ne diye sözleşme imzalamak için bu kadar ısrar ediyor hiç düşündün mü ?

milli takımın FT den başka şansı yoktu o yüzden fedakarlığı biz yapmak durumunda kaldık.

İsimlere koşulsuz şartsız destek vermeyi bırakın artık.Başkan sanki boş senede imza attırmak istiyo söylediği gibi Galatasaray'a gönülden bağlıysa 2 yıllık sözleşmeyi imzalasın ortadaki belirsizliği yoketsin.Milli takımı ne kadar süre çalıştıracağı bile belli değil.4 maç sonra Galatasaray'ı çalıştıracağım demek onuruna,guruna zarar mı verir?Bu olaydan Galatasaray zarar görecekse milli takım 1 gram umurumda değil.İşin zorluğunu biz,sefasını şikeci tüpçü ve saz arkadaşları çekecek oh ne güzel.

Bu konuda bilmeden ahkam kesmemek lazım. Hoca ya da Başkan tarafını tutmak zorunda değilsiniz. Biz sadece Galatasaray tarafındayız. Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun.

Terim lafı senet filan değildir. Başkan da her zaman haklı değildir. Bu saçma sürtüşmeden vazgeçip adam gibi karar vermeliler artık.

Terimi ne kadar sevmesemde mantıklı düşünürsek bu sene kalmalı.

Seneye kovup, lucescu getirmeliyiz.

lafı fazla uzatmaya gerek yok aslında,suclu arayacaksak hocadan ve başkandan daha önce siyasettir,elini bizim takıma sokdu ve bu ele kimse direnemedi,net!!

yollar ayrılacak elbet bir gün ama böyle olmamalı.bu kime yarar sağlar bilmiyorum ama en fazla zararı galatasaray görecektir.profesyonellik bizi başarıya götürür anlayışı her zaman işlemiyor.dünyada bir ton teknik adam vr dibine kadar profesyonel ama başarısız.futbol ne kadar profesyonelleşse de ruh her zaman önemini koruyacaktır.ha sezon sonu anlaşmalı şekilde yollar ayrılır ona itirazım olmaz ama bu böyle olmamalı.

Sezon sonu yeni hoca getirmek o kadar kolay değil ki. Dönem içinden başlıyorsun birşeyleri planlamaya. Keza bu senenin nasıl gideceği de belli artık. Takım hocanın umrunda değil gibi pek. Sen hiç bu sene hoca ile bir futbolcunun milli takımdaki Arda ile Fatih Terim gibi olduğunu gördün mü? Drogba ayrı o herkese aynı :)

öte yandan sağda solda ismi gecen mancini gelirse net olarak 2 yılımız daha kayıp olur,o adam kabızdır..

kötüden örnek olmaz arkadaşım

sözleşmeyi red etmiş ben yarım paket sigara içtim 1 saattir

sözü senetmiş

imza neden atmıyorsun

sattı bizi milli takımıyla başarılar dilerim

hocanın bu kadar aptal olduğunu mu düşünüyorsunuz ? demirören gibi adama güvenecek kadar aptal bir insan mı hoca ? bence kesinlikle hayır.

galatasaray tarftarını karşısına alıp milli takıma gidecek yani hoca.kesinlikle böyle bir şey olmaycak.

Arkadaşlar o modern dünyada sözleşmeler hem ispat sorununu aşmak hem de taraflar arasındaki ilişkinin sınırları iyi belirlemek için yazılı yapılır.

Avrupa'da hukuk okumuş, salon beyefendisiyle "Sözüm senettir" gibi racon vari laflarla iş yapamazsınız. Hoca fazla hassa bu konuda bence.

Başkan hocayı tanıdıkça "Aslolan Galatasaray" laflarının fos olduğunu gördü ve sezon sonu milli takıma kaçıp gitmesini engellemek istiyor. Başka soru var mı?

Kaçıp giden filan yok ya neyin kafasını yaşıyorsun hoc 5 yıllık sözleşme imzalat gidiyorum milli takımı çalıştırmak istiyorum derse tutabilirmisin.

Başkanın, medya önünde '' 2 senelik teklifimizi kabul etmedi '' demesi iplerin koptuğu anlamına geliyor, bundan sonra daha birliktelik olmaz..

Süreçte 2 tarafta suçlu ama kırgınlığım sadece F.Terime..

Kaçıp giden filan yok ya neyin kafasını yaşıyorsun dam 5 yıllık sözleşme imzala gidiyorum milli takımı çalıştırmak istiyorum derse tutabilirmisin.

Sözleşmesine sadece Galatasaray'ı çalıştırabilir diye madde koyarsan tutabilirsin. Hatta karşılığında yüklü miktarda tazminat bile alabilirsin :ka21:

Terime yakin yalaka medya tarafindan ,Terimsiz Galatasaray basarili olamaz her seyi Terim yapti algisi yaratilmak isteniyor.Gecicekler bu cocuk masallarini . Zeki bir baskan ve para isin %90'dir ,gerisi detay...gereken yapilir

Gönülden çalıştırmadığı sürece ne anlamı var 5 maç kaybeder kovmak için tazminat ödersin.

Bak işte gördün mü senin de güvenin yok Fatih Terim'e tam olarak :) Ünal Aysal'ın da güvenmemesi çok normal çünkü onunla iş yapan para ödeyen Aysal.

Anlatamıyorum herhalde. Sözleşmeyi teklif ediyorsan sezon başında edersin, öyle kafana göre nasılsa bizimle hoca acelesi yok deyip, sürekli medyada farklı isimler geçerken sözleşme teklif etmeyi aklına bile getirmiyorsan, milli takım olayı ortaya çıkınca ortaya sözleşme masalını atıyorsan bu da niyetini açıkça belli eder.

bazı arkadaşlar bir şeyi anlamak istemiyorlar.hocayı ersun yalanla karıştıranlar var.sen başkaları ile görüş ondan beni yedekte bekletmeye çalış,arkamdan salla da salla ondan sonra ben gelip sana onursuz ersun gibi imza atayım.kimse kusura bakmasında bunları kimse yemiyor.başkan önce çıkıp hakkında söylenenlere cevap versin.sayın albayrak çıkıp anlatıyor çıt ama çıt yok başkandan.adnan nas denilen şahıs real maçından sonra saçma sapan şeyler söylüyor ama yine başkandan en ufak bir tepki yok.kusura bakmasın kimse ama hocanın adım adım itibarsızlaştırlmaya çalışıldığını herkes görüyor.ama benden tavsiye başkan bizi fener taraftarıyla karıştırmasın.o körleri başkanları manüpüle edip medya ile yönlendirip istediği adamı itibarsızlaştırıp taraftarın önüne yem yapar ama Galatasaray taraftarı bunları yemeyecek kadar zekidir.

Sezon sonu yeni hoca getirmek o kadar kolay değil ki. Dönem içinden başlıyorsun birşeyleri planlamaya. Keza bu senenin nasıl gideceği de belli artık. Takım hocanın umrunda değil gibi pek. Sen hiç bu sene hoca ile bir futbolcunun milli takımdaki Arda ile Fatih Terim gibi olduğunu gördün mü? Drogba ayrı o herkese aynı :)

aysal la yıldızı barışmadı hiç bir zaman.hep bir samimiyetsizlik vardı aralarında evet ama iki sene işini iyi yaptı.taraftarımız bir kalemde sildi hocayı, buna gerçekten çok üzüldüm.bu kadar kolay olmamalı.önümüzdeki sezon planlaması diye hocayı şimdi yollasak yeni gelen hocadan bu sene bir şey beklemeyeceğiz.ve bir terim dönemi daha kırgınlıklarla bitecek.kendi ayağımıza sıkmış olacağız maalesef.planlamayı şimdi yapıp lig bitince de kalkarsın atağa.planlama diye şimdi hocayı yollamak plansızlık olur aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt