Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak işte gördün mü senin de güvenin yok Fatih Terim'e tam olarak :) Ünal Aysal'ın da güvenmemesi çok normal çünkü onunla iş yapan para ödeyen Aysal.

Benim güvenim var ama sezon sonu giderse saygı duyarım zorla güzellik olmaz anlatmak istediğim sözleşmeyle filan hoca durmaz gitmek isterse gider

aysal la yıldızı barışmadı hiç bir zaman.hep bir samimiyetsizlik vardı aralarında evet ama iki sene işini iyi yaptı.taraftarımız bir kalemde sildi hocayı, buna gerçekten çok üzüldüm.bu kadar kolay olmamalı.önümüzdeki sezon planlaması diye hocayı şimdi yollasak yeni gelen hocadan bu sene bir şey beklemeyeceğiz.ve bir terim dönemi daha kırgınlıklarla bitecek.kendi ayağımıza sıkmış olacağız maalesef.planlamayı şimdi yapıp lig bitince de kalkarsın atağa.planlama diye şimdi hocayı yollamak plansızlık olur aslında.

Fatih Terim'in bu şekilde takımda kalması her geçen gün Galatasaray'a daha çok zarar verecek. Bakın Fatih Terim gitsin demiyorum ben. Atsın imzayı kalsın yine bizde. Ama bana Doğubank esnafı gibi "Garantisi benim abi" demesin. Burda hiç kimse Fatih Terim'in başarılarına söz söylemiyor zaten, sıkıntı şu dönemdeki tavırları.

Benim güvenim var ama sezon sonu giderse saygı duyarım zorla güzellik olmaz anlatmak istediğim sözleşmeyle filan hoca durmaz gitmek isterse gider

Fatih Terim'in amacı gitmek değil ki, hem Galatasaray'ı hem Milli Takım'ı çalıştırıp kimsenin bula laf söz etmemesini bekliyor. Ne yahu bu FM mi oynuyoruz?

Fatih Terim'in bu şekilde takımda kalması her geçen gün Galatasaray'a daha çok zarar verecek. Bakın Fatih Terim gitsin demiyorum ben. Atsın imzayı kalsın yine bizde. Ama bana Doğubank esnafı gibi "Garantisi benim abi" demesin. Burda hiç kimse Fatih Terim'in başarılarına söz söylemiyor zaten, sıkıntı şu dönemdeki tavırları.

mertcan herkes hocanın şu dönem ki tavrından bahsediyorda ama maaşAllah başkanın tavrından bahseden yok.hemde yeni değil ilk seçildiği günden itibaren ki tavrından bahseden yok.herkes tek taraflı olarak birine giydirmek zorunda kalıyor bu yüzden

mertcan herkes hocanın şu dönem ki tavrından bahsediyorda ama maaşAllah başkanın tavrından bahseden yok.hemde yeni değil ilk seçildiği günden itibaren ki tavrından bahseden yok.herkes tek taraflı olarak birine giydirmek zorunda kalıyor bu yüzden

İyi de Aysal'ın mizacı hep buydu zaten, adamı o şekilde getirdiler başkan yaptılar ikinci kez tekrar seçtiler. Düşünsene bi Fatih Terim başkan ve teknik direktör onun telefonlarına çıkmıyor her çıktığı yerde alttan alttan laf koyuyor. Ne yapardı?

Ve demek ki artık yollar ayrılıyor. Bu saatten sonra görüş birliğine varılması da zor gibi. Her şey Galatasaray ve hoca için hayırlı olur umarım. Daha fazla diyecek bir şey yok. Üzgünüm sadece..

O konuda haklısın ama milli takım için görüşmesine onay verende başkanımız

Onay vermese yine olay olacaktı. Fatih Terim gitmek istedikten sonra gider diyorsun, izin vermeseydi gönülsüzce takımı çalıştıracaktı yine. Kendi kendine tezata düştün.

İyi de Aysal'ın mizacı hep buydu zaten, adamı o şekilde getirdiler başkan yaptılar ikinci kez tekrar seçtiler. Düşünsene bi Fatih Terim başkan ve teknik direktör onun telefonlarına çıkmıyor her çıktığı yerde alttan alttan laf koyuyor. Ne yapardı?

ben mizacı için demiyorum ki yaptıklarına bakmak lazım diyorum.ona bakarsan hocanın mizacı da bu.bunu Türkiye de ki cümle alem bilir.bilmiyorsa başkanın ayıbıdır.var mı böyle bir mantık ya.neymiş mizacı buymuş.yapmayın Allah aşkına ya.

ben mizacı için demiyorum ki yaptıklarına bakmak lazım diyorum.ona bakarsan hocanın mizacı da bu.bunu Türkiye de ki cümle alem bilir.bilmiyorsa başkanın ayıbıdır.var mı böyle bir mantık ya.neymiş mizacı buymuş.yapmayın Allah aşkına ya.

Tamam başkan böyle bir adamla çalışmak istemiyor demek ki. Teknik direktör kalacak başkan mı gidecek Terim'in mizcı buysa? Terim'e göre mi başkan seçelim?

Tamam başkan böyle bir adamla çalışmak istemiyor demek ki. Teknik direktör kalacak başkan mı gidecek Terim'in mizcı buysa? Terim'e göre mi başkan seçelim?

Bu başkanın kötü niyetli, fırsatçı biri olduğunu gösterir. Ve evet Terim'i gönderirse kendisi de gitmeli. Derhal. SPK olayları ile Galatasaray'ı satıyor derim ben de burada o zaman.

o zaman çıkacak delikanlı gibi açıklama yapacak.kalkıp takiyye yapıp "ben kaldığım sürece Fatih hoca takımın başında kalacak,onunla çalışmaktan çok mutluyum,görevimin sonuna kadar hoca ile beraber çalışacağım vb" tarzı cümleler kurmayacak.bak yukarıda da yazdım biz fener taraftarı gibi aptal değiliz söylenenleri unutacak.zamanında söylediklerini herkes biliyor.zamanında kim ne söylediyse hepsi aklımızda kimse merak etmesin.çalışmak istemiyorsa da delikanlı gibi hayat ve iş görüşümüz uymuyor bu nedenle çalışmayız artık birlikte derdi olur biterdi.ama o kadar ahkam kesip şimdi demek ki çalışmak istemiyor denmez.o kadar basit değil bu şeyler.

o zaman çıkacak delikanlı gibi açıklama yapacak.kalkıp takiyye yapıp "ben kaldığım sürece Fatih hoca takımın başında kalacak,onunla çalışmaktan çok mutluyum,görevimin sonuna kadar hoca ile beraber çalışacağım vb" tarzı cümleler kurmayacak.bak yukarıda da yazdım biz fener taraftarı gibi aptal değiliz söylenenleri unutacak.zamanında söylediklerini herkes biliyor.zamanında kim ne söylediyse hepsi aklımızda kimse merak etmesin.çalışmak istemiyorsa da delikanlı gibi hayat ve iş görüşümüz uymuyor bu nedenle çalışmayız artık birlikte derdi olur biterdi.ama o kadar ahkam kesip şimdi demek ki çalışmak istemiyor denmez.o kadar basit değil bu şeyler.

iyi de adam halen çalışmak istiyorum diyor ki bu sizin hüsnü kuruntunuz :) Size göre senaryo yazıyorum ben de. Adam 2 sezon sözleşme önerdi kabul etmeyen Terim ama yine Aysal suçlu oldu.

Terimsporlular azcık sessiz olun elemanımız suan Estonyayla Hollanda macına konsantre olmaya calısıyor

Peki olaylar böyleyken gönüllümü çalıştırıyor

Fatih Terim'in kafasında milli takım olduğu sürece gönülsüz çalışacak bunda hemfikiriz abicim zaten. Fatih Terim egosuna dayanamadı milli takımı da çalıştırmayı kafaya koydu. Sen bu saatten sonra ne yaparsan yap onun gönlü milli takımda. Başkan hocaya düşünmesi için süre verdi yine olmadı.

iyi de adam halen çalışmak istiyorum diyor ki bu sizin hüsnü kuruntunuz :) Size göre senaryo yazıyorum ben de. Adam 2 sezon sözleşme önerdi kabul etmeyen Terim ama yine Aysal suçlu oldu.

Ya bu kadar saf olmayın. Her denilene inanarak mı karar veriyorsunuz hayatınızda. Ayak üstünde yalan atıyor adam 73 yaşında bile. Terim transfer primlerimi engelliyor, SPK işlerine karışıyor, para cukkalatmıyor diyor resmen. Onun yerine ses çıkarmayan adam getirip kulübü sömüreceğim yemişim Galatasaray'ı diyor. Kredim de var kandırırım nasıl olsa taraftarı diyor. Yanında da almış bir tane Bülent Tulun kıs kıs gülüyorlar buradan bize. Yazık hocanın hatalarına rağmen gittiği gün Ünal Aysal gidene dek bir daha maç falan izlemem daha. Mide bulandırıcı resmen.

Aslolan Galatasaray diyen adam çıkar sözleşmeye imza atardı , Galatasaray düşmanlarıyla da iş birliği yapmazdı. Bir vedan da Galatasaray menfaatleri için olsun be hoca

Sezon sonu yeni hoca getirmek o kadar kolay değil ki. Dönem içinden başlıyorsun birşeyleri planlamaya. Keza bu senenin nasıl gideceği de belli artık. Takım hocanın umrunda değil gibi pek. Sen hiç bu sene hoca ile bir futbolcunun milli takımdaki Arda ile Fatih Terim gibi olduğunu gördün mü? Drogba ayrı o herkese aynı :)

İddaa ediyorum Gokhan gonul Volkan ile daha cok ilgilenmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt