Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim-milli-takim-imza.jpg

BİZ Mİ SATTIK RENKDAŞ!!

ne satmis burda ?! Galatasarayimizi birakip mi satmisda böyle yaziyorsun. bu serefsizlerden parami aldida bunlarin altinda calisiyor diyorsunuz ?!

1 kurus almiyor hoca ve sadece milli takim icin gitti yardima.

fatih hocayi sevmiyorum nefret ediyorum söyleyinde de daha inandirici olsun.

Sneijder'i oynatamayan kendi sistemidir, adamlar saha içinde Melo ile yaptıklarına gülüyorlar artık,çünkü akıl işi değil çıkardığı oynattığı kadrolar.

2.Chedju'yu kimse ona dayatmadı bizzat kendisi istedi, aynı Ambrabat, Yiğit Gökoğlan,Sercan transferlerinde milyon dolarlarımızı çöpe attığı gibi.

Bir teknik adam düşün ki 3 yılda sağ ve sol kanadı oturtamamış,bir teknik adam düşün ki 3 yılda defansı oturtamamış, konuşmaya gerek varmı bunları.

Bu mantığa da hasta oldum son zamanlarda. KÖTÜ oyuncuların hepsini Fatih Terim istedi İYİ oyuncuların hepsini yönetim aldı. 2 senedir şampiyonluklar zaten rakiplerimiz yüzünden. Şampiyonlar Ligi desen şans zaten. Fatih Terim'inde taktik bilgisi sıfır tek yaptığı konuşmak onu herkes yapar. Uefa kupası diyecekseniz o da şanstı diyenler var. Antu.com'mu burası Gscimbom.com mu anlam veremiyorum son zamanlarda. Hatta bu yorumlraı yapanlara tavisyem sizinle aynı fikirde bir sürü insan var

Antu.com - Fenerbahçe Taraftarının Resmi Sitesi

da buluşabilirsiniz.

Hatta linkte vereyim buyrun buradan ulaşabilirsiniz fatih terim konusuna Terim etrafındaki çember daralıyor

Edebını takın milli dava bu satış dedıgın olmaz

Ha benım umrunda degıl dıyorsan mıllı takım o ayrı konu

Bırak bu ayakları ya Çanakkale meydan muhaberesinden değiliz, başka teknik direktör yok bu dünya da değil mi, ne saygısızlığıymış, kusura bakma ama milli takım umurumda olmaz.

Ben görürdüm ilk sampıyon olmasak drogba yı sneıjderi

Sneıjder ha bu gün ha yarın ıyı oynayacak dıye verem olduk

Kadro ya almasan bi dert alsan görüyoruz işte bi dert

Hoca o ilk geldıgı gün bırakacaktı o tulun yüzünden çıkan kavgada görürdüm ben hepinizi o zaman

Arkadaslar bu sefer gitti galiba twitterda herkes son antremanına cıkacak diyor :troll:

Bir FT sever olarak söylüyorum ve soruyorum, "hangi yönetimle anlaştı ?"

Fatih Hoca'nın egoları çok konuşuldu. Hoca varken Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün gitmesi hataydı. Onlar bu durumu dengeliyorlardı. Süren döneminde ki olayları inan hatırlamıyorum ama 4 sene üst üste şampiyon olduysak, arada anlaşmazlık yok diyebiliriz. Hatta Süren sözleşme uzatmak istemişti fakat Terim gitmişti.

takima defans kurgusu ogretmekten aciz haksiz forma dagitan 2.5 senelik sampiyon takima evinde 6 gol yedirten hocayi ne edeyim, gitsin federasyonuna hizmed etsin. aysal aptal bi adam degil subhanallah

Lan 2.5 senedir şampiyon nasıl oldu takım o zaman neredeydiniz?

fatih terim kendisini zor ifade eden birisi. "birileri istedi diye sözleşme imzalamam"...bu sözü fatih terimin kafasına girerek değerlendirelim. adam burada aslında galatasaraylılığının altını çizmek istiyor. yani ahmet mehmet istedi diye ben imza atmam çünkü ben damardan gsliyim gsde kalacaksam istek ve arzuya göre hareket etmem gönülden kalırım bakın te 1970 lerde başladı bizim aşkımız siz ne sözleşmesinden bahsediyosunuz demek istiyor. neden bunu söylüyor çünkü taraftara olacak şeylerin öncesinde bir nevi zemin alt yapı hazırlamaya çalışıyor. terimin yol haritası belli. tff ile ilgili bir projede yer alacağı kesin. ama bu projelere birer perde çekilmiş. üstü örtülmüş projeler gündeme gelmeden öncesinde ise bir kendisinin çizdiği bir profil var. o profili zedelememek için bu tarz açıklamalarla takımı yüz üstü bıraktın gibi suçlamamalarla karşı karşıya gelip taraftarla zıtlaşmak yerine taraftara kankacılık yapıyor. yani bakın ben herkesten fazla galatasarylıyım ama işte şartlar falan malumunuz. ağzının kenarı ile kalmak isterdim ama işte durum bu gibilerinden konuşmalarla bu günlere gelindi.

gelindide bu güne dek çok az kişi kral çıplak diyebildi. fatih terimin taktik bilgisi bugune dek kazandığı başarılar. şöyle söyliyelim objektif düşündüğümüzde geçen mayısta oynanan real madrid maçının 3-2 kazandığımızda hepimiz takımımızı barca bayern seviyesine çıkardık el birliğiyle ama içimizde bi yerlerde saklanan o dürüst çocuğun realin rehaveti ve oyunu salması nedeniyle o skoru elde ettiğimizi söylediğini kısık sesle duyuyor ama bu iç sese kulak vermek istemiyorduk. ne yazıkki gerçek geçen hafta ortaya çıktı.

fatih terimin 2008 başarıları geçen seneki çeyrek final maceralarıda işin aslı böyle ama tarafta malesef o kadar kutsallaştırmı ki gerçekleri söylediğinde sanki dine küfretmiş gibi algılyorlar. artık uyama ve sayın terime teşekkür etme zamanı...

fatih terimin milli takımla imzaladığı sözleşme yok adam para almadı diyor

CANIM TÜRKİYEM

-Tapatalk-

başka teknik direktör var da 10 senedir boşuna sürünüyoruz dimi? sizin gibilerin kaprisini kimse çekmez. rijkaard istifa diye bağıran veletler şimdi büyümüş Fatih hocaya sallıyo. bi bırakın Galatasaray'ın yakasını

Burda herkse edebını takınsın yok kovsunlar yok sattı bizi kelımelerı hiç hos degıl

Bu kelimeler ne ki hocaya hain herif diyen bile var şikayet ediyorsun ilgilenen yok. Nasıl bir nefretmiş adamlardaki anlamadım.

Kabak tadi vermeden bu sene basarili-basarisiz atlatilip ,seneye yeni bi hoca ile calismaliyiz.3 senedir o kadar transfere,calismaya hala takimimizin sistemi sudur,bizim takim boyle oynar diyemiyoruz.

Benim onerim Basel ile bizim butcenin 4'te 1'ne tam bi sistem takimi yaratan,avrupa'da basarili,yasina gore tecrubeli,genc futbolculari parlatan Murat Yakin'dir.Hem Avrupali zihniyetine sahip hem Turk yani tam Galatasaray kulturunde.Basganla da iyi anlasirlar.Bundan daha iyi bi secim olmaz uzun yillar calisabiliriz.

1788672_w2.jpg

keşke ünal aysal fatih hocayı bi odaya alıp konuşsa bütün sıkıntıları çözse diyecem ama fatih hocanın egosu,inatçılığı,her şeyi ben bilirim havası aklıma gelince imkansız bişey olduğunu anlıyorum

ne satmis burda ?! Galatasarayimizi birakip mi satmisda böyle yaziyorsun. bu serefsizlerden parami aldida bunlarin altinda calisiyor diyorsunuz ?!

1 kurus almiyor hoca ve sadece milli takim icin gitti yardima.

fatih hocayi sevmiyorum nefret ediyorum söyleyinde de daha inandirici olsun.

Mesele milli takım değil, mesele dün taşeron dediği adamlara karaşı nasıl tavır değiştiği nasıl bu kadar döneklik yaptığıdır, açık ve net yazıyorum kızan kızsın ama gerçek bu canlarım!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt