Engin Aslan
Sarı Üye
- 11 Temmuz 2011
- 749
- 0
- 266
Hoca giderse yandik size soyleyim. Macera aramiyalim, yabanci antrenor bu takimi yonetemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kelimeler ne ki hocaya hain herif diyen bile var şikayet ediyorsun ilgilenen yok. Nasıl bir nefretmiş adamlardaki anlamadım.
Ben görürdüm ilk sampıyon olmasak drogba yı sneıjderi
Sneıjder ha bu gün ha yarın ıyı oynayacak dıye verem olduk
Kadro ya almasan bi dert alsan görüyoruz işte bi dert
Hoca o ilk geldıgı gün bırakacaktı o tulun yüzünden çıkan kavgada görürdüm ben hepinizi o zaman
Lan 2.5 senedir şampiyon nasıl oldu takım o zaman neredeydiniz?
Çocukça demogojılerı bırakın padısah hazretlerı istedı bu işi demıroren hıkaye
hani milli davaydı
şimdi niye padişah oldu
AHHAHAHA YARILDIM VALLA
-Tapatalk-
Sneijder Terim kurbanıdır sırf yönetime inat olsun diye adamı 1 senedir hayatında oynamadığı sistemde oynatmak zorunda bırakıyor yönetime bak sizin aldığınız adam bi b.ka yaramıyo diye göstermeye çalışıor bunun adı ego ve inattır.
Onun egosu herşeyin üstünde geliyor siz de buna çanak tutuyorsunuz
ozaman destekliyoduk dogru hamleler yapiodu cunku, ego kontrolu ele gecirince sivamalar basladi her zamn oldugu gibi, artik tahammulumuz yog
Ya senın anlama kıtlığın var galıba padısah istedı demıroren masasıda gıttı görüştü
recebın ımza attıracağını düşünmüyorsun herhalde
Terim 6 kere sampıyon yapmış saygısızlık diz boyu
Görecegım ben ozaman bu trollerı
kardeşim karar ver
milli dava mı padişah mı
ahahhaah yarılıyorum şu sorunun cevabını ver
-Tapatalk-
Mesele milli takım değil, mesele dün taşeron dediği adamlara karaşı nasıl tavır değiştiği nasıl bu kadar döneklik yaptığıdır, açık ve net yazıyorum kızan kızsın ama gerçek bu canlarım!!
Terim fanatikleri kafanız mı iyi, kusura bakmayın da bunu sordurtmak zorunda bırakıyorsunuz insanı.
''Sözleşme teklif edildi ve Terim kabul etmedi''.
İdrak mı edemiyorsunuz şu cümleyi, yediremiyor musunuz yoksa anlamıyor musunuz?
3 maçla mı bitti tahammülünüz?
Olay şu Beşiktaş yenilseydik burada taraftarda %80 hoca gitsn diyecek noktaya gelecekti. Şimdi %50-50. Tulun ve Aysal bu oranı bile yeterli görüp hocayı gönderip göz boyama operasyonuna başlama kararı aldılar.
TAHMİNLERİM
1. HOCA MAALESEF GİTTİ.
2. İSİMLİ T.D İLE GÖRÜŞÜLÜP ANLAŞILMAYA ÇALIŞILACAK OLMAZSA GERETS, DENİZLİ, TİGANA'DAN BİRİ GETİRİLİR.
3. SPK DAN SONRA PARALARI KIRIP AYSAL-TULUN DA SEZON SONU YOLCU.
4. BU SENE ŞAMPİYONLUK İÇİN TFF İLE PAZARLIK YAPILMIŞTIR BÜYÜK İHTİMAL. HOCA-VS HAKEMLER ÜZMESİN.
5.DEVRE ARASI YÜKSEK MEBLAĞ İLE GÖZ BOYAMA TRANSFERLERİ
6. ACAYİP BİR MALİ BUNALIM VE SENE SONU KAÇIŞ
7. SENE SONU 2.MALİ KRİZ VE YENİ BAŞKAN
8. EN AZ 5-6 SENE ŞAMPİYON OLAMAMA (BU SENE DE OLABİLİRİZ AMA)
9. SELÇUK, BURAK GİBİ YERLİ OYUNCULARI KAYBEDİP 2.KEZ DAĞILMA VE KİMLİK BUNALIMI
galatasaray profesyonel futbol a takımı 1 senedir futbol oynamıyor
CANIM TÜRKİYEM
-Tapatalk-