Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca giderse yandik size soyleyim. Macera aramiyalim, yabanci antrenor bu takimi yonetemez.

Ben görürdüm ilk sampıyon olmasak drogba yı sneıjderi

Sneıjder ha bu gün ha yarın ıyı oynayacak dıye verem olduk

Kadro ya almasan bi dert alsan görüyoruz işte bi dert

Hoca o ilk geldıgı gün bırakacaktı o tulun yüzünden çıkan kavgada görürdüm ben hepinizi o zaman

Sneijder Terim kurbanıdır sırf yönetime inat olsun diye adamı 1 senedir hayatında oynamadığı sistemde oynatmak zorunda bırakıyor yönetime bak sizin aldığınız adam bi b.ka yaramıyo diye göstermeye çalışıor bunun adı ego ve inattır.

Onun egosu herşeyin üstünde geliyor siz de buna çanak tutuyorsunuz

Terim fanatikleri kafanız mı iyi, kusura bakmayın da bunu sordurtmak zorunda bırakıyorsunuz insanı.

''Sözleşme teklif edildi ve Terim kabul etmedi''.

İdrak mı edemiyorsunuz şu cümleyi, yediremiyor musunuz yoksa anlamıyor musunuz?

Sneijder Terim kurbanıdır sırf yönetime inat olsun diye adamı 1 senedir hayatında oynamadığı sistemde oynatmak zorunda bırakıyor yönetime bak sizin aldığınız adam bi b.ka yaramıyo diye göstermeye çalışıor bunun adı ego ve inattır.

Onun egosu herşeyin üstünde geliyor siz de buna çanak tutuyorsunuz

Sneıjder nerde oynuyor sımdı soyle bana bakalım kanattamı

İyi futbolcu (su ankı halıner dıyorum) her turlu oynar

Adamı sağbeke koymadı

ozaman destekliyoduk dogru hamleler yapiodu cunku, ego kontrolu ele gecirince sivamalar basladi her zamn oldugu gibi, artik tahammulumuz yog

3 maçla mı bitti tahammülünüz? Skibbe değil bu konuştuğunuz adam eski futbolcun, en büyük başarılarını kazandığın hala da kazandırmaya devam eden hocan, aynı zamanda onlarca yılını kulübe adamış divan kurulu üyesi olmuş bir insan. Bu kafatasçı zihniyetiniz cidden inanılmaz.

Terim 6 kere sampıyon yapmış saygısızlık diz boyu

Görecegım ben ozaman bu trollerı

Adam gibi eleştirenlere bir şey diyen yok en doğal hakları, istifasını da ister kendi görüşü bir şey diyemeyiz de son dönemde bu ahlaksızlar türedi forumda, fırsat bu fırsat deyip hakaretleri sıralıyorlar. Ben bunların GS taraftarı olduğuna da inanmıyorum.

Mesele milli takım değil, mesele dün taşeron dediği adamlara karaşı nasıl tavır değiştiği nasıl bu kadar döneklik yaptığıdır, açık ve net yazıyorum kızan kızsın ama gerçek bu canlarım!!

Aynen kardeşim.Bazılarının decoder geç çözüyor olayları heralde.Adam başkanın sundugu sözleşme teklifini kabul etmemiş birde.Bundan daha ötesi yok.Ne oldu Terimi itibarsızlastırma çalışmaları vardı hani.6 ay önce kendi söylemişti bu lafı.6 ay sonra aynı adamın evinde milli takım için pazarlıga gitti.

terimspor diyolar bide anasını satayım sanki pazarspor için kalsın diyoruz hoca. Galatasaray için kalcak.

Olay şu Beşiktaş yenilseydik burada taraftarda %80 hoca gitsn diyecek noktaya gelecekti. Şimdi %50-50. Tulun ve Aysal bu oranı bile yeterli görüp hocayı gönderip göz boyama operasyonuna başlama kararı aldılar.

TAHMİNLERİM

1. HOCA MAALESEF GİTTİ.

2. İSİMLİ T.D İLE GÖRÜŞÜLÜP ANLAŞILMAYA ÇALIŞILACAK OLMAZSA GERETS, DENİZLİ, TİGANA'DAN BİRİ GETİRİLİR.

3. SPK DAN SONRA PARALARI KIRIP AYSAL-TULUN DA SEZON SONU YOLCU.

4. BU SENE ŞAMPİYONLUK İÇİN TFF İLE PAZARLIK YAPILMIŞTIR BÜYÜK İHTİMAL. HOCA-VS HAKEMLER ÜZMESİN.

5.DEVRE ARASI YÜKSEK MEBLAĞ İLE GÖZ BOYAMA TRANSFERLERİ

6. ACAYİP BİR MALİ BUNALIM VE SENE SONU KAÇIŞ

7. SENE SONU 2.MALİ KRİZ VE YENİ BAŞKAN

8. EN AZ 5-6 SENE ŞAMPİYON OLAMAMA (BU SENE DE OLABİLİRİZ AMA)

9. SELÇUK, BURAK GİBİ YERLİ OYUNCULARI KAYBEDİP 2.KEZ DAĞILMA VE KİMLİK BUNALIMI

hg Hakan Hanoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt