Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"birileri rahat etsin diye sözleşme imzalamam. lâkin demirören isterse hay hay. hemen gidip imzalarım. bu arada galatasaray'ı yaşıyorum aslolan galatasaray."

-Tapatalk-

O ne demiş bilmiyorum. Çakar sürekli RT yapıyordu bir aralar ve FB'li anladığım kadarı ile. Ama ben Sermaye Arttırımına da değil niyetine güvenemediğim başkan ve etrafındakiler yüzünden öyle düşündüm. Ünal Aysal'ın düzgün bir adam olduğuna inansam yazmam öyle bir şey.

Ama 2 sene önce Oktay Mahmudi'ye yapılanların aynısı Fatih Terim için yapılıyor ona kızıyorum. Desin ben anlaşamıyorum hoca ile anlarım öyle yıpratmaya hakkı yok bizi ve sorumluluktan kaçmaya da.

Yav olabilir herkesin sempati duyduğu taraf ve fikirleri de. Yok 6-7 sene şampiyon olamayız, yok Aysal paraları alıp kaçacak falan aklın alıyor mu senin bunları.

Kızdığın için her şeyi aşırı dramatize ediyorsun. Aysal'ın başka işi gücü yok bu yaşında 3-5 kuruş için adını lekeleyecek.

Ünal Aysal GS'nin Aziz Yıldırım'ı olma yolunda ilerliyor esas ona uyanamayanların farkı yok.

Adam Ali Dürüst'e kaç kere söyledi, gel aday ol ben bırakayım diye.. Kimse aday olmayınca da aday oldu tekrar. Kimin Aziz Yıldırım olma yolunda ilerlediği belli.. Başkana, basın mensuplarına, medyaya sürekli atar yapan birini tanıyorum ben.

Ya Saka misiniz siz ya ???

Terim demiröene yalakalik yapmis falan.

Milli takimin ne alakasi var tüpcüyle ?

Milli Takim Milli gurur dur TFF nin takimi degildir kim basda olursa olsun .

Takim kötüymüs suymus.

Ya Adam 2 senede kazanabilcek her kupayi kazandi . ( Sampionlar ligi kupasini alma sansimiz zaten 0 onu saymayin) simdi reala 6-1 yenildigimzi icin ligde 3 beraberlik aldigimzi icin her sey kötümü oldu ?

Madem yönetim basdan Kabul etdi terimin iki takimi calisdirmasina ozaman katlanicak OKADAR.

Ya basdan bu isi halediceklrdi ya katlanicaklar bu Kadar kolay bu olay.

Imperatora sallayanlari da anlamak mumkün degil insan biraz saygi Duyar ya bu Kadar nankörlük de olmaz.

Bazı yorumlar cidden sınırını aşırıyor. Bazılarınızın hocadan daha fazla egosu var anladığım kadarıyla.

Yav olabilir herkesin sempati duyduğu taraf ve fikirleri de. Yok 6-7 sene şampiyon olamayız, yok Aysal paraları alıp kaçacak falan aklın alıyor mu senin bunları.

Kızdığın için her şeyi aşırı dramatize ediyorsun. Aysal'ın başka işi gücü yok bu yaşında 3-5 kuruş için adını lekeleyecek.

Aysal isterse servetiyle 10 tane GS kuracak adam paraları alıp kaçacakmış sandalyeden düştüm :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

giderken Aydin'in parasi maasindan kesilsin , yok oyle her seferinde sivayip sivayip kacmak

[media]https://www.youtube.com/watch?v=deB8TwQHlhM[/media]

Ekli dosyayı görüntüle 6697

Hafızaları tazeliyelim birazda.Herkes neyin ne oldugunu anlasın biraz daha.Burada gizli bir iş var diyen sayın hocamız bu işi planlayan 1 numara lı adamla sözleşme imzaladı.Heralde 6 ayda bu işler değişiyor.

Ya gidip Tüpcünün firmasina IMZA ATMADI.

Türkiye Milli takima Imza atdi ne alakasi var Tupcüyle

[media]https://www.youtube.com/watch?v=deB8TwQHlhM[/media]

Ekli dosyayı görüntüle 6697

Hafızaları tazeliyelim birazda.Herkes neyin ne oldugunu anlasın biraz daha.Burada gizli bir iş var diyen sayın hocamız bu işi planlayan 1 numara lı adamla sözleşme imzaladı.Heralde 6 ayda bu işler değişiyor.

şu görüntüyü görüp , içi sızlamayan Galatasaray'lı varsa ve hala Terim'i Galatasaray'ın üstünde görüyorlarsa birşey demiyorum onlara. Terim'in gideceği takımları destekleyebilirler

Galatasaray yoluna yeni td siyle devam eder bizde her zaman ki gibi, Galatasaray'ı destekleriz

Hiç hiç kıvırmaya gerek yok

fatih terim gidecekse ardındanda bu yönetim gitmelidir

Bu süreçte fatih terim ne kadar hatalıysa yönetimde o kadar hatalıdır

Şu iletişim kopukluğundada başkan hiç samimi değil

Real maçından önce moral bahanesiyle floryaya gidebiliyorsan, real maçından sonrada moral vermek amacıyle floryaya gidebilirdin

Yok telefonlarına bakmamışmış

Reklama gelince hocanın yanında bit, real maçından sonra telefonla ara hadi canım sende

Hiç hiç kıvırmaya gerek yok

fatih terim gidecekse ardındanda bu yönetim gitmelidir

Bu süreçte fatih terim ne kadar hatalıysa yönetimde o kadar hatalıdır

Şu iletişim kopukluğundada başkan hiç samimi değil

Real maçından önce moral bahanesiyle floryaya gidebiliyorsan, real maçından sonrada moral vermek amacıyle floryaya gidebilirdin

Yok telefonlarına bakmamışmış

Reklama gelince hocanın yanında bit, real maçından sonra telefonla ara hadi canım sende

Hoca telefonları açmayacak Başkan hocanın ayağına gidecek. Yok ya.Hoca mı büyük başkan mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt