Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazık Adnan polat gibi.En zor günde gitmişti de sepetlemişdi polat'ı

O dönem taraftarın yarısı maçları bile izlemezken gelip hergün burada Polat'a söverken , gideceği %100 kesinleşmiş bir başkanın altında göreve gelseydi demi ? Sonra Hagi'ye yapılan gibi 3-4 ayda postalansaydı.Kendinizin bile inanmadığı şeyleri gelip buraya yazmayın.

Imparator Imparator Imparator Ibrahim Tatlises Imparator Imparator Imparator Ibrahim Tatlises

Kaç maç izin verdi.HOca kaç senelik imzaladı.Federasyonun en yetkili adamları Uzun süreli anlaşm yapatık diye açıklamadı mı? Bunlara terimden bir yalanlama geldi mi?

Ya o konuda zaten her kafadan baska bi ses geliyor.

Bagzilarina göre kontrat bile yok bazilerine göre 4 mac falan fisman.

Kim Dogru kim yalan söylüyor o konuda hic belli degil zaten.

Padişahın emirlerini yerine getirmeyen kaldı mı ki ülkede ? Zaten ben Milli Takıma gitmesini savunmadım o konuların altında ki mesajımda da "hani adaletin olduğu yerdeydin hocam" yazdım.Ben hocanın gitmesi veya gitmemesi hakkında da birşey söylemiyorum.Bu konuda daha önce attığım mesajda Galatasaray'ı daha iyi yerlere getirecek biri gelecekse başımızın üstünde yeri var yazdım.Ama bu konuda öyle mesajlar atılıyor ki bu adam sanki bu sene başı göreve gelmiş , tarihinde adı bulunmayan sıradan bir teknik direktör.Bu adam gittiğinde bir Galatasaraylının yapması gereken güle güle diyerek teşekkür etmekten fazlası değil bana göre.Ama adamlar öyle bir gaza gelmiş ki hocanın 96-00 dönemini bile sorguluyorlar.

Ben hocanın o dönemlerini asla sorgulamam.Fatih Hoca'yı hep seveceğim.Zaten sevdiğim için Tüpçünün çalışanı olmasına üzüldüm.Başkası olsa bu kadar üzülmezdim.

Aysal izin vermese yine trip atacaktı, çıkıp konuşacaktı yok izin vermediler de ben gelseydim gruptan çıkardık da bilmem ne diye. Aysal en doğrusunu yaptı. Terim Fiorentina'da olduğu gibi yine kendine hakim olamadı.

İlk cümlene benzer bir açıklaması oldumu hocanın bugüne kadar herhangi bir konuda.Haksızlık etmeyin

Başkanda fatih terimde çok güzel tuzaklar kuruyorlar

Kesin çözüm ikisininde görevi bırakmasıdır

Aslında bütün hikaye geçen senede başlıyor. 9 maçlık ceza öncesi yaptığı açıklamada, seneye başka planları olduğundan, fakat bu olayın kendini tekrar takıma bağladığından ve burada daha sağlam kalıp savaşacağından bahsetmişti. Sanırım tam bağlanamamış ve o planı tekrar aklına sokmuş.

Ayıp ettin hoca. Satış yapacak adam mıydın sen? Geçen sene ki 9 maçlık ceza öncesi yaptığın konuşmaları izliyorum, bir de şimdi gelinen duruma bakıyorum. Yakışmadı be. İnşallah bizi yanıltırsın ama gitmek istediğin her halinden, her açıklamalarından belli zaten.

Ya o konuda zaten her kafadan baska bi ses geliyor.

Bagzilarina göre kontrat bile yok bazilerine göre 4 mac falan fisman.

Kim Dogru kim yalan söylüyor o konuda hic belli degil zaten.

ünal aysal sözleşmeyi istediklerini sözleşmenin olmadığını öğrendiklerini söyledi

aynı şekilde imparatorun(:)) avukatı da sözleşme felan imzalanmadı dedi

-Tapatalk-

Yav he he o takım başarılı olurdu he.İşine gelince başkan bizi BAM'dan kurtardı , işine gelince o zaman başarılı olsaydı. :005:

Tekrar söylüyorum kendi inanmadığınız şeyleri burada paylaşmayın.O sezon o takımın başına gelen hocanın sezon sonunu göremeyeceği kesindi , görse bile yeni yönetimle kalıp kalmayacağıda soru işaretiydi.

İlk cümlene benzer bir açıklaması oldumu hocanın bugüne kadar herhangi bir konuda.Haksızlık etmeyin

Başkanda fatih terimde çok güzel tuzaklar kuruyorlar

Kesin çözüm ikisininde görevi bırakmasıdır

Fatih Terim gibi hocayı buluruz, sonuçta parasını verdiğinde en kral hocayı bile getirirsin. Ama Aysal giderse liseliler canımıza okur yine. Bana hava hoş ben her şekilde yine Galatasaray'ı desteklerim ama siz bilirsiniz yani.

Aynen kardeşim.Bazılarının decoder geç çözüyor olayları heralde.Adam başkanın sundugu sözleşme teklifini kabul etmemiş birde.Bundan daha ötesi yok.Ne oldu Terimi itibarsızlastırma çalışmaları vardı hani.6 ay önce kendi söylemişti bu lafı.6 ay sonra aynı adamın evinde milli takım için pazarlıga gitti.

bazilarinda gec cözülüyor decoderler ama bazilarinda gördügüm kadari ile yanlis kanalari cözüyor resmen.

ya tuüpcü gidici bi Adam.

Milli takimin sahibi degil Milli takimin sahibi Halkdir.

Ö yönetiyor su an okadar .

varmi öyle Mantik tüpcüyü begenmiyorum ben Milli takima gitmiyorum veya Antrenörünü begenmiyorum beni oyuncu olarak cagiriyor ben amma gitmiyorum.

Varmi böyle Mantik ?

Arkadaşım bak varmı böyle mantık diyorsun konunun özünü kavrıyamadın daha.Bizim en büyük düşmanımız kim Tüpçü değilmi.Tüpçüyü begenmiyorum diye bir şey yok.O adam bizim 1 numaralı düşmanımız.Fatih hocayı Milli takımın basına getirtmek bile belli bir planın parcası.Burada hocanın kafasını karıstırmak amac.Buda başarıldı hocanında katkılarıyla saolsun.Sen hep adama neredeyse küfür et basın toplantısında ki sonuna kadar haklı.Sonra git aynı adamın evinde milli takım için anlaş.Varmı böyle dünya.Ozaman başta konusmayacak.Böyle dediklerini yutar sonra.

Ulan tiplere bak nasıl dalga geçiyorlar , şu adama egolu falan diyorsunuzda.Şu adama yapılanların 10 da 1 i size yapılsa ertesi gün gider Fener'in başına geçersiniz. :happy:

Fatih Terim gibi hocayı buluruz, sonuçta parasını verdiğinde en kral hocayı bile getirirsin. Ama Aysal giderse liseliler canımıza okur yine. Bana hava hoş ben her şekilde yine Galatasaray'ı desteklerim ama siz bilirsiniz yani.

Aysalda liseli Hocam.Liselilerle bir ters düşdün ertesi gün, sonu adnan polattan kötü olur

Arkadaşım bak varmı böyle mantık diyorsun konunun özünü kavrıyamadın daha.Bizim en büyük düşmanımız kim Tüpçü değilmi.Tüpçüyü begenmiyorum diye bir şey yok.O adam bizim 1 numaralı düşmanımız.Fatih hocayı Milli takımın basına getirtmek bile belli bir planın parcası.Burada hocanın kafasını karıstırmak amac.Buda başarıldı hocanında katkılarıyla saolsun.Sen hep adama neredeyse küfür et basın toplantısında ki sonuna kadar haklı.Sonra git aynı adamın evinde milli takım için anlaş.Varmı böyle dünya.Ozaman başta konusmayacak.Böyle dediklerini yutar sonra.

Ya nedemek gider konusur TFFi yanliz demirörenmi yönetiyor orda Padisahmi bu Adam ?

TFF nin baskani okadar ve toparladigi adamlarla beraber karar vermesi gerekiyor veya alinmis kararlari imzalamasi gerekiyor.

Terim hem Milli takimi tüpcüye iyilik olsun diye de Kabul etmedi Milli takima hizmet etmek icin Kabul etdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt