Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysalda liseli Hocam.Liselilerle bir ters düşdün ertesi gün, sonu adnan polattan kötü olur

Aysal liseli ama "liseci" değil ve lisecilerin biçoğu kadar güçlü bi adam, Polat gibi harcayamazlar. Dediğim gibi bana göre hava hoş. Profesyoneli her türlü alır getirirsin basar parasını çalıştırırsın ama başkan işi biraz zor. Sonuçta camianın potansiyeli belli başa doğru adam gelmeyince isterse hocanın topçunun feriştahı gelsin fayda etmez.

Ulan tiplere bak nasıl dalga geçiyorlar , şu adama egolu falan diyorsunuzda.Şu adama yapılanların 10 da 1 i size yapılsa ertesi gün gider Fener'in başına geçersiniz. :happy:

Ne yaptık ki biz Hoca'ya fenere gitsin? Hadi o mübalağa onu anladık da, satmadı mı şimdi bizi hoca? Gün geçiştiriyor, oyalıyor, kesin bir açıklaması yok. Milli takıma gitti öyle bir konuştu ki 5 yıl orda gibi. Biz de 1 defa öyle konuşmadı. Ben de hayranıyım imparatorun ama değişiyor işte.

Adam kendi ağzıyla diyor ben sistemi kurup gidecem diye hatta geçen seçimde aday bile olmayacaktı yöneticiler bırakmadı sen neden bahsediyon?

Doğru doğru o yüzden ani bir manevrayla başkanlık süresini uzattı. Gerçi o da bir işe yaramayacak önümüzdeki haziranda seçim gözüküyor. Aysalsporlular kabul etse etmese de durum ortada.

Ne yaptık ki biz Hoca'ya fenere gitsin? Hadi o mübalağa onu anladık da, satmadı mı şimdi bizi hoca? Gün geçiştiriyor, oyalıyor, kesin bir açıklaması yok. Milli takıma gitti öyle bir konuştu ki 5 yıl orda gibi. Biz de 1 defa öyle konuşmadı. Ben de hayranıyım imparatorun ama değişiyor işte.

Şu forumdaki yazılanları oku en basitinden.

yine gidiyorsun hoca demek ... bu kadar kısa ayrılacağımızı düşünmemiştim imparator... düşünmemiştim...

ünal aysal'ın terim'i yollaması ne kadar doğru ise mancini gibi ebedi bir loser ı getirmesi o kadar saçma olur.löw, van gaal ,prandelli ,bielsa sezon sonu boşta olacak kaliteli t.direktörler var ince eleyip sık dokumalı başkan

Ya nedemek gider konusur TFFi yanliz demirörenmi yönetiyor orda Padisahmi bu Adam ?

TFF nin baskani okadar ve toparladigi adamlarla beraber karar vermesi gerekiyor veya alinmis kararlari imzalamasi gerekiyor.

Terim hem Milli takimi tüpcüye iyilik olsun diye de Kabul etmedi Milli takima hizmet etmek icin Kabul etdi.

Federasyon baskanı Milli takımında 1 numaralı adamı daha ötesi yok.Onun yanındakiler onun kuklaları zaten daha ne olacak. Terim bundan sonra uzak olsun bizden.Tüpçüyle nice senelere.

Hoca çift forvet inadından vazgeçekse kalsın.En azından sene sonuna kadar kalmalı.

Hoca yerine adı geçen hocalardan bize hayır gelmez.

Bu günlere nasıl geldik hayret ediyorum. "Bir camia kendi kendini nasıl yer" en güzel örnek biziz herhalde. Bizdeki bizans oyunlar başka bir yerde yoktur . Yazık ya.

Mancini filan gelirse,

4-2-3-1 e döner.

Haliyle Drogba tek forvet oynar. Burak küser. Problem yaratır. Selçuk, Umut, Emre Ç. , Drogba ve Sniedjere cephe alır. Ortalık öyle bir karışır ki, Mancini şeytan çarpışa döner. Sezon sonuna doğru tazminatı alıp kaçmanın derdine düşer. Cefakar taraftar da takıma üzülür.

olurmu yahu. baskasi gelir sonra yine baskasi gelir sonra 14 yil gecmis bakmisin fatih hoca yine gelir toparlar ortami sonra yine baskasi gelmesine bakariz... sonrasini ama bilmeme artik. sonrasinda emekli oldukdan sonra fatih hocanin bilemiyorum kim gelecegini toparlamaya.

bunlar hep Fm oyunlarin sucu vallahi. teknolojinin zarari diyelim buna biz

Aynen içlerinde bir tek heynckes(imkansız) yada Bielsa olsun isterim eger hoca gidecekse tabi.

Ama içimden bir ses yönetimin Mancini'yi getirecegini söylüyor. O adam burda başarılı olamaz.

Mancini'nin başarılı olacağına kimse inanmıyor zaten de "başarılı olur mu acaba?" sorusu da yok değil içimde :D

Bielsa gelsin Bielsa. İyi adam o.

Bielsa gelsin, sevdiğim bir teknik adam. Ama bakıyorum şuraya, yok egolu falan. Fatih hocaya ego ego diye bağıran adamlar, Bielsa'ya neler derler. Sonuç şudur ki, başarılı her insanda ego vardır. Bu az veya çok olur. Bazen kendini gösterir, bazen hiç göstermez. İnsanlar boş şeylere takılıyor. Sabahtan akşama kadar tartışılıyor. Hoca gidecek işte büyük ihtimal, daha neyin peşindeler ben şahsen onu da anlamıyorum.

Bielsa gelsin, sevdiğim bir teknik adam. Ama bakıyorum şuraya, yok egolu falan. Fatih hocaya ego ego diye bağıran adamlar, Bielsa'ya neler derler. Sonuç şudur ki, başarılı her insanda ego vardır. Bu az veya çok olur. Bazen kendini gösterir, bazen hiç göstermez. İnsanlar boş şeylere takılıyor. Sabahtan akşama kadar tartışılıyor. Hoca gidecek işte büyük ihtimal, daha neyin peşindeler ben şahsen onu da anlamıyorum.

Hayır bide hoca kendi isteğiyle gidiyor yani resmen. Sanki hoca istiyor 2 sene sözleşme Aysal istemiyor gibi yorumlar. Anlamadan, dinlemeden yorumlar yapılıyor.

O gelirse bunu yapar, şu gelirse şöyle oynatır, öbürü gelirse böyle coşturur, hayırdır karpuz mu seçiyoruz arkadaş? Hiç mi geçmiş tecrübelerden ders almadınız?

Herkes futbol uleması memlekette, adamın oynattığı sistem ne diyorsun 4-2-3-1 çok süper diyor. Futbol algısının düzeyi bu işte. FM'deki gibi adamları diz takır takır oynasınlar, hey yavrum hey... Oldu olacak netten de taktik indirsin bir şekilde oynarız di mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt