Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger problem buysa insan gibi bi sekilde son verseydik isine. Cok zor kabullenmek adami def ettik resmen. Sezon berbat gececek muhtemelen. Ama insallah gecmez takim daha onemli tabiki

Afedersin ama kardeşim gündemı takıp etmıyormusun 2 senelik sözleşmeyi sabah reddetmiş

Neyse

Yav bizde diyoruz ki hoca tff de çalışan bir çok kişiye göre uzun süreli anlaşma yaptı. Bu sözleşmeyi tamam belki de aysaldan dolayı yaptı.Ama aysalı oraya getiren ağır top inan kıraç'tır.İnan dürüst ve albayrak olmasaydı da olurdu başkan.Ve son olarak tekrar aslolan galatasaraydır diyen hoca 2 yıllık sözleşmeyi imzalamadı.Bu ne demektir.Ben seninle çalışmam(Adnan polatta olduğu gibi)Aysalda son derece haklı olarak yollarını ayırdı.Başkan oturup yalvarsamıydı.

Neyse bu konuda kim haklı kim haksız zaman gösterecek. Bu forumda yönetim istifa yönetim istifa diye çığlıklar atılmaya başlandığında olayın aslında üzümü yemek değil çileği getirmek değil manavı kovmak ve Galatasaray sayesinde ismi duyulmayan bir iş adamının medyada bir şöhret olmaya çalıştığını göreceğiz hep birlikte.Aysal gibi çok yönetci gelir ama Fatih Terimler kolay yetişmiyor."Değerlerimize" e sahip çıkamadık ve kovduk üstelik acımasızca ve saygısızca.

Fifa'nin fenere ve bjk'ya vuracagi darbe var daha sirada.Yeni gelecek hocanin basarisiz olma ihtimali cok az.Gerekirse devre arasi kral takviye yapilir genede sampiyonluk kaptirilmaz.Terim fanatiklerine simdiden gecmis olsun

Evet bel altından vurduğumu inkar etmiyorum ama lütfen sizde Hocanın bu takıma kazandırdıklarına inkar etmeyin almış başını bi furya gidiyor hoca yok taktik bilmez yok gazla çalıştırır yok ego ne kadar vefasız bir taraftara sahibiz değerlerimizi bu kadar karalamaya lekelemeye çalışıyoruz

Yani ne yapabilir taraftar sevmekten başka. Başkanı mı yuhalasın yani ne yapılabilirki şu aşamada. Eğer vefa önemliyse akl-ı selim davranmak daha önemli. Bir karar alındı ve desteklemek düşer bize. Çünkü aksi her şey galatasaraya zarar verir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Hoca'yi elestiririz tabi ama yine de cok seviyoruz. Niye böyle oldu be, valla acayip üzüldüm.

2 yıllık teklifi reddedirken de ben ağlıyordum

HAYDİ KARDEŞ GEÇ BU MARJİNAL HAREKETLERİ

-Tapatalk-

Neyse

Neyse bu konuda kim haklı kim haksız zaman gösterecek. Bu forumda yönetim istifa yönetim istifa diye çığlıklar atılmaya başlandığında olayın aslında üzümü yemek değil çileği getirmek değil manavı kovmak ve Galatasaray sayesinde ismi duyulmayan bir iş adamının medyada bir şöhret olmaya çalıştığını göreceğiz hep birlikte.Aysal gibi çok yönetci gelir ama Fatih Terimler kolay yetişmiyor."Değerlerimize" e sahip çıkamadık ve kovduk üstelik acımasızca ve saygısızca.

Başarısızlığı ister gördüm sizi.

Geçen sene Mersin maçında atılmasa sezon sonunda Roma'ya gidecekti, kendisi direk Roma'nın ismini vermedi ama ayrılacaktım demişti. Demek ki duygusal bakmamak lazımmış olaylara.

Fatih terim siyaset ve sikeci tff'nin teklifini kabul ederek + GS'nin teklifini reddederek BİZİ SATMİSTİR !!!!!!!

Fatih terim bir daha 'sozkonusu GS ise gerisi teferruattir' vb aciklamalar yapmasin. GS'yi satmistir NOKTA NET !!!!

Bu takima nasil td'lik yapmak istemez anlamiyorum. Kadroya bak ya: muslera, eboue, melo, selcuk, drogba, sneijder, bruma vs

Her sene sampiyon olursun 3-4 takviye ile cl'i zorlarsin

Hem kendine hem bize yazik etti cok uzuldum ama yapicak bisey yok en cok ona yakisiyordu hocalik

Fatih terim siyaset ve sikeci tff'nin teklifini kabul ederek + GS'nin teklifini reddederek BİZİ SATMİSTİR !!!!!!!

Fatih terim bir daha 'sozkonusu GS ise gerisi teferruattir' vb aciklamalar yapmasin. GS'yi satmistir NOKTA NET !!!!

O zaman buna izin veren Ünal Aysal da satmıştır. Ya bu kural değişecek ya değiştirmeyenler değişecek diyerek üstüne tüy dikmiştir. Ben buradayken Fatih Terim de burada diyordu. Ancak konuşmayı biliyor zaten.

Koskoca kulüp bir adamın emeklilik oyuncağı oldu. Yaşayan en büyük efsanemizi haber bile vermeden antreman sırasında kovuyor. Ben böyle terbiyesizlik görmedim. Yazıklar olsun.

adamlar şikeye boğulmuş hala zorlanıyorduk hahhaah allahım ünal aysal en doğrusunu yapsın da şunlar bi futbol izlesin

-Tapatalk-

Neyi zorlanıyorduk birader? İlk sezon 9 puan fark attık. TFF'nin g.tünden uydurduğu play-off'ta puan farkı yarıya indi. Sahada resmen ezdiğimiz, 10 gol kaçırdığımız maçta fenere 2-1 yenildik. Sen o esnada pişpirik falan oynuyordun herhalde. Sonra takım panik oldu yine de toparlayıp adamların sahasında yenilmeden şampiyon olduk.

Geçen sezon şikeciler hakemler sayesinde herhalde bir 10 puan almıştır yine de 10 puan fark attık. Neyi zorlanmışız anlamadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt