Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.077
- 18.003
- 2.838
oyuncular da armut
oyuncular sayesinde bir şeyler karıştırmaya çalışıyoruz 1 yıldır
son örneği bjk maçı
-Tapatalk-
uykun gelmis la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyuncular da armut
oyuncular sayesinde bir şeyler karıştırmaya çalışıyoruz 1 yıldır
son örneği bjk maçı
-Tapatalk-
Hee tabii. Diğer takımlar da oyuncusuz çıkıyor zaten sahaya.
eger problem buysa insan gibi bi sekilde son verseydik isine. Cok zor kabullenmek adami def ettik resmen. Sezon berbat gececek muhtemelen. Ama insallah gecmez takim daha onemli tabiki
Yav bizde diyoruz ki hoca tff de çalışan bir çok kişiye göre uzun süreli anlaşma yaptı. Bu sözleşmeyi tamam belki de aysaldan dolayı yaptı.Ama aysalı oraya getiren ağır top inan kıraç'tır.İnan dürüst ve albayrak olmasaydı da olurdu başkan.Ve son olarak tekrar aslolan galatasaraydır diyen hoca 2 yıllık sözleşmeyi imzalamadı.Bu ne demektir.Ben seninle çalışmam(Adnan polatta olduğu gibi)Aysalda son derece haklı olarak yollarını ayırdı.Başkan oturup yalvarsamıydı.
Demirörenle birlikte imza atarken bu taraftar gözünün önüne geldi mi acaba?Tarabya'da evinin önünde, taraftarın desteğiyle birlikte gözleri dolmuş hocanın.:sad007:
Afedersin ama kardeşim gündemı takıp etmıyormusun 2 senelik sözleşmeyi sabah reddetmiş
Evet bel altından vurduğumu inkar etmiyorum ama lütfen sizde Hocanın bu takıma kazandırdıklarına inkar etmeyin almış başını bi furya gidiyor hoca yok taktik bilmez yok gazla çalıştırır yok ego ne kadar vefasız bir taraftara sahibiz değerlerimizi bu kadar karalamaya lekelemeye çalışıyoruz
Demirörenle birlikte imza atarken bu taraftar gözünün önüne geldi mi acaba?
Tamam iste sozlesmeyi reddetse bile mayisa kadar sozlesmemiz vardi. Simdi ne acelesi vardi tum teknik ekip istifa etmis
Neyse
Neyse bu konuda kim haklı kim haksız zaman gösterecek. Bu forumda yönetim istifa yönetim istifa diye çığlıklar atılmaya başlandığında olayın aslında üzümü yemek değil çileği getirmek değil manavı kovmak ve Galatasaray sayesinde ismi duyulmayan bir iş adamının medyada bir şöhret olmaya çalıştığını göreceğiz hep birlikte.Aysal gibi çok yönetci gelir ama Fatih Terimler kolay yetişmiyor."Değerlerimize" e sahip çıkamadık ve kovduk üstelik acımasızca ve saygısızca.
Fatih terim siyaset ve sikeci tff'nin teklifini kabul ederek + GS'nin teklifini reddederek BİZİ SATMİSTİR !!!!!!!
Fatih terim bir daha 'sozkonusu GS ise gerisi teferruattir' vb aciklamalar yapmasin. GS'yi satmistir NOKTA NET !!!!
adamlar şikeye boğulmuş hala zorlanıyorduk hahhaah allahım ünal aysal en doğrusunu yapsın da şunlar bi futbol izlesin
-Tapatalk-