Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=7M0vye6kBk8[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2sLvUn7X1EM[/media]

hocanın evinin önü

Bir Manchester United efsanesi Sir Alex Ferguson, 27 yıllık kariyerinden sonra böyle uğurlandı.

[attachment=3738:fer.jpg]

11 yıl futbolculuk 7,5 yıl da teknik direktör olarak Galatasaray'a hizmet veren Fatih Terim de "Galatasaray'ın Ferguson'u" olarak adlandırılıyordu.

[attachment=3739:13-05-ünal-aysal-fatih-terim-2.jpg]

Ancak Fatih Terim'in sonu Ferguson gibi değil 5. haftada takım namağlupken gönderilen Rıdvan Dilmen gibi oldu.

[attachment=3740:rıd.jpg]

Bunca hizmetin ardından kovulduğu haberini idmandayken medyadan öğrenmek

[attachment=3741:fatih_terim_gonderildigini_medyadan_ogrendi_h60826.jpg]

Yönetim yanlış yapmış olabilir ama Galatasaray taraftarına düşen Fatih Terim'i güzel bir törenle uğurlamaktır. Taht entrikalarıyla koltuğundan indirilse de Türkiye Cumhuriyeti'nin tek bir İmparatoru vardır...

[attachment=3743:ft.png]

FATİH TERİM'İ KAYBETTİĞİMİZDE DEĞİL ONU SEVMEKTEN VAZGEÇTİĞİMİZDE YENİLİRİZ...

Ekli dosyalar

• fer.webp
    fer.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 162
  • 13-05-ünal-aysal-fatih-terim-2.webp
    13-05-ünal-aysal-fatih-terim-2.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 159
  • rıd.webp
    rıd.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 231
  • fatih_terim_gonderildigini_medyadan_ogrendi_h60826.webp
    fatih_terim_gonderildigini_medyadan_ogrendi_h60826.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 151
  • fatih_terim_gonderildigini_medyadan_ogrendi_h60826.webp
    fatih_terim_gonderildigini_medyadan_ogrendi_h60826.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 47
  • ft.webp
    ft.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 172
Ferguson daha önce kaç kere gönderilmişti United'dan. Veya başkanı ile kaç kere kavga etmişti?

Gönderiliş şekli belki ayıp, hoca çağırılıp haber verilebilirdi fakat kıyaslamada saçma

Enteresan bu kadar abartılacak bir durum göremiyorum süreçte çünkü tek hatalı yönetim diyemiz hocanında bir çok yanlışı oldu o yüzden bu sonun gelmesi çokta uzak ihtimal değildi yani ne bekleniyordu ben anlamadım şimdi son zamanlarda yaşananları tekrar tekrar yazmanın anlamı yok.

şükrü ergün antremandan önce kovulduğundan haberdardı dedi

KONU KİLİT

-Tapatalk-

ferguson gibi herifle f'terimi ayni cumle icinde kullanani allah carpar

Bu arada ciddi ciddi bazı arkadaşlar Ferguson'u, Mourinho'yu filan tanımıyor.

Arena Aslanı ‏@ArenAslani5 dk

FOTO | Kalabalık giderek artıyor. Yol trafiğe kapandı. Taraftar imparatoru bekliyor. ( via: @yigitagbaba )

BU9XuYGCAAANMlJ.jpg

Amma ajitasyon yaptınız ya, dünya Sultan Süleyman'a bile kalmamış arkadaş, biri gider diğeri gelir.

Bir de dünyada kaç tane Ferguson var ona da bakmak lazım, adam neredeyse dünyada bu alanda tek. Ha bide onun çakması Wenger var ama o da yerlerde sürünüyor zaten.

Fatih terim siyaset ve sikeci tff'nin teklifini kabul ederek + GS'nin teklifini reddederek BİZİ SATMİSTİR !!!!!!!

Fatih terim bir daha 'sozkonusu GS ise gerisi teferruattir' vb aciklamalar yapmasin. GS'yi satmistir NOKTA NET !!!!

yapma renktaş ya. Oynanan oyunları düzenbazlıkları görmüyormusun .Siyasetin tffnin baskısı ile teklifi kabul ettiğini, üzerimize bizim dahi bilmediğimiz baskıların olduğunu hissedemiyormusun.Medya da dahil Siyasetin Galatasarayı yok etmeye çalıştığını göremiyormuyuz.Beşiktaş maçında olan olayların üzerimize yıkılmaya çalışıldığı bir ülkede 2 tane orta sahamızı birkaç maç kaybetme ihtimalimimizi göremiyormuyuz.

şikecilerin en çok korktuğu ve çekindiği 2 isim(Melo ve Fatih Terim) üzerine yapılan karalama kampanyasını göremiyormuyuz.Gün birlik olma günüdür.Ne kadar az zararla çıkarsak kardır

GS'nin teklifini diyorsunda teklifi gördünüz mü. Teklif olduğunu nerden biliyoruz.

Daha yeni TDsiz kaldık. Bu bahsi geçen Tdlerden biri başımıza geçerse.,önceden yeni td ile söz kesildiğini görmeyecekmiyiz.

Derin Galatasaray diye birşey var,İnan Kıraç var .İnan Kıraç:Ünal Aysal Mehmet Ağar: Fatih Terim Bu 4 ismi yanyana bir araştır derim neler bulacaksın. Ve bu olaylar cereyan etmeden yönetimden yenicilerin hepsinin kovulduğunu göremiyormuyuz.

Sportif başarı için Ünal Aysal kendini tek patron ilan etmiş diyoruz .İnşallah böyledir . Ya benim üstteki yazdığım gibi ise ve biz bir oluşumun içine çekildiysek.(yada bu oluşumdan kurtulmak isteyenler yok edildi)Bizi daha büyük tehlikeler beklemiyor mu

Umarım yazdıklarım hurafedir.

Hiç sanmıyorum

Ferguson bizde olsa 10 senede 1 kupa almanı mı bekleyecez lan ihtiyar der gönderirdik 2 senede adamı..

Fatih Terim'in kendine yapılan terbiyesizliğe en güzel cevabı TFF ile sözleşme imzalamaması olur. Bu seneki hezimetten sonra yönetim kaçıp gidecek zaten, seneye geri döner Hoca mutlu mesut devam ederiz hayatımıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt