Yigit Ates
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 4.375
- 199
- 313
Kulüpler ön görüyle hareket etmezler, eğer ortada ciddi başarısızlıklar olursa, o zaman elbette ki bu yönetim de gidecektir, ama şu an öyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca huzursuzluk ortamı Terim ile yönetim arasındaydı ve Terim gittikten sonra da bu huzursuzluk sürerse o zaman senin haklılığın ortaya çıkmış olur. Bunu bekleyip görmekten başka şansımız yok. Başarısız olursak biteriz diye hiç kimse görevini durduk yere bırakmaz.
Sen kendin de söylüyorsun, burası bir spor kulübü. Şirket değil. Böyle bir olaydan sonra kim gelirse gelsin, huzursuzluk olmaması mümkün değil. En azından benim her fırsatta huzurlarını bozacağımdan emin olabilirler. Her etki bir tepki doğurur. Bu üstü kapatılabilecek bir şey değil. Gidecekler. Bunun başka yolu yok. Hani meşhur bir laf var ya son zamanlarda. En büyük bahane. Aslolan Galatasaray. Bu lafın arkasına sığınıp her şeyi mübah gösterebileceklerini zannediyorlar. O zaman madem aslolan Galatasaray da Ünal Aysal da gitsin. Aslolan Galatasaray sonuçta, öyle değil miydi yoksa?