Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüpler ön görüyle hareket etmezler, eğer ortada ciddi başarısızlıklar olursa, o zaman elbette ki bu yönetim de gidecektir, ama şu an öyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca huzursuzluk ortamı Terim ile yönetim arasındaydı ve Terim gittikten sonra da bu huzursuzluk sürerse o zaman senin haklılığın ortaya çıkmış olur. Bunu bekleyip görmekten başka şansımız yok. Başarısız olursak biteriz diye hiç kimse görevini durduk yere bırakmaz.

Sen kendin de söylüyorsun, burası bir spor kulübü. Şirket değil. Böyle bir olaydan sonra kim gelirse gelsin, huzursuzluk olmaması mümkün değil. En azından benim her fırsatta huzurlarını bozacağımdan emin olabilirler. Her etki bir tepki doğurur. Bu üstü kapatılabilecek bir şey değil. Gidecekler. Bunun başka yolu yok. Hani meşhur bir laf var ya son zamanlarda. En büyük bahane. Aslolan Galatasaray. Bu lafın arkasına sığınıp her şeyi mübah gösterebileceklerini zannediyorlar. O zaman madem aslolan Galatasaray da Ünal Aysal da gitsin. Aslolan Galatasaray sonuçta, öyle değil miydi yoksa?

baskan gıder drogbaya sorar kımı getırelım dıye bırını soyler onu getırır takıma :) olayların su yonu var kı en cok bu benı endıselendırıyor turk oyuncular mıllı takıma gıttıgı zaman orda hocayla konusacaklar..yabancı hoca geldıgı zaman ınsallah turk yabancı ayrımı yasamayız rijkaard zamanı gıbı..

Sorsun valla Drogba'ya. Drogba çok hoca ile çalıştı o önersin hocayı kimi getirirse gıkım çıkmaz.

Koskoca Barça Messi'ye soruyor, bizde Drogba'ya soralım.

Heykens gelirse sportif drektörlük için cüneyt tanman harika olur.Yardımcısı zaten erdal keser olur büyük ihtimal

Hayır, oynadığımız sistem, takımın hazırlanışı bunun nedeni. Oyunculara sadece Drogba'ya şişir denirse onlar ne yapsın? Renktaş doğru düzgün bir korner organizasyonumuz bile yok ya. Neyse konu dışına çıkıyoruz iyi geceler uyku vakti.

Kardeşim bizim sorunumuz hoca değildi. Benim düşüncem bu. Seninkinede saygı duyuyorum fakat inşallah ben haklı çıkmam da bu virajları kayıpsız döneriz. Yoksa bunun hesabını kimse veremez.

İste dusun halimizi 35 lik drogba bu takimin en iyi oyuncusuysa ve bize mac kazandiriyorsa bizim ne kadar caresiz bir oyuncu topluluguna ve bunada lazm olan tek adamin fatih hocanin olduguna inan.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Geçen neyi ögrendim. Maraton koşusunuz en iyi dereceleri hep 34/35 yaşinda adamlarda. Demekki o yaşta bile mümkünmüş top fit olmak. Tecrübeside fark yaratiyor tabi ozaman.

abim fanatik fenerli, az once konustuk yanimdaydi simdi uyuyor :D

bizim alex olayi gibi oldu valla cok yanlis yapti sizinkiler, adamin daha ne yapmasi lazimdi gs icin dedi :sleeping:

En yakın arkadaşım fenerli. Skypeden yazıyor ben bile üzüldüm gitmesine ama işimize yaradı diyor. Bende kesin şampiyonsunuz dedim. Biz bunlarla boğuşurken, bjk saha olaylarıyla boğuşurken bu olaylar kime yaratacaktı başka

Arkadaslar bugun Fatih Terim kaybetmistir fakat uzun vadede Galatasaray kazanmıstır . Fatih Terim son 1 senedir sadece zarar veriyordu takıma . Bence en iyi boyle oldu .

Şu Mancini Di Matteo tamamda abi görende gelecek hoca bizi küme düşürecek sanır. Sanki bu takım Madrid'e 3-4 salladı, her lig maçında 10 numara top oynadı da hoca ona rağmen yollandı.

gelecek hoca kume dusurmez elbet ama fatıh hoca bızı kume dusmeden alıp buralara kadar getırdı...real madrıd e hangı takım 3 4 sallıyor kı bız sallayalım allah askına..bır bucuk sene bu takım takır takır top oynadı.ne zaman sneıjder geldı bu takımın sıstemı bozuldu ondan sonra ortalama oynamaya basladık..bunda da sadece fatıh terımın hatası yok

baskan gıder drogbaya sorar kımı getırelım dıye bırını soyler onu getırır takıma :) olayların su yonu var kı en cok bu benı endıselendırıyor turk oyuncular mıllı takıma gıttıgı zaman orda hocayla konusacaklar..yabancı hoca geldıgı zaman ınsallah turk yabancı ayrımı yasamayız rijkaard zamanı gıbı..

O endise bende de var. Olursa tek sorunumuz bu olur.

gelecek hoca kume dusurmez elbet ama fatıh hoca bızı kume dusmeden alıp buralara kadar getırdı...real madrıd e hangı takım 3 4 sallıyor kı bız sallayalım allah askına..bır bucuk sene bu takım takır takır top oynadı.ne zaman sneıjder geldı bu takımın sıstemı bozuldu ondan sonra ortalama oynamaya basladık..bunda da sadece fatıh terımın hatası yok

Sneijder gelmeden önce kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok yahu :D

Güvendiğim bir arkadaşım, Sneijder Drogba haberlerini, Bruma'yı, Chedjou'yu filan ondan duymuştum. Bir gelişme olursa söylerse buraya yazmaya devam ederim ama oda Denizli ve Hykens diyor.

Hayırlısı diyelim.

Jupp ile çıktık yola Gerets'e kalmayız umarım. (Gerets'i çok severim bu arada)

Geçen neyi ögrendim. Maraton koşusunuz en iyi dereceleri hep 34/35 yaşinda adamlarda. Demekki o yaşta bile mümkünmüş top fit olmak. Tecrübeside fark yaratiyor tabi ozaman.

Bizim sorunumuz ülkenin kafa yapısı. Buraya gelen yabancıda türkleşiyor. Bunun aksini iddaa edecek sayabileceğimiz oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Burda biz taraftarlardan, medyaya. Yönetimlerden, altyapılara kadar heryerde sorun var. Geçen Hikmet Karaman (kendisini hiç sevmesemde) telegolde bir laf etmişti hak verdim. Bırakın biz dünya kupasına gitme hayallerinden önce kafa yapımızı değiştirmeye çalışalım. Bu halde gitsek nolur gitmesek nolur demişti.

Şunu kabul edelim, futbol ülkesi değiliz. Futbol kültürümüz başarı üzerine kurulmuş.

En yakın arkadaşım fenerli. Skypeden yazıyor ben bile üzüldüm gitmesine ama işimize yaradı diyor. Bende kesin şampiyonsunuz dedim. Biz bunlarla boğuşurken, bjk saha olaylarıyla boğuşurken bu olaylar kime yaratacaktı başka

real deplasmani 3-0 yenildigimiz macta marca gazetesi "turklerin en iyi oyuncusu 35lik drogba ise..." baslayan bi cumlesi vardi. gerisini hatirlamiyorum, uefa resmi siteside "madrid zayif rakibi karsisinda ...." diye bi cumle ile girdi. bu kadro terimin 3. senesi yani bu sezonkinden iyi oynar ama kimse bence harikalar yaratmasini beklemesin. Turk topcular varken bu takim hic bi zaman o seviyeleri oynayamaz. Bizim yerli kalitesi berbat. Yabanci kaliteside 2-3 oyuncu disinda iyi degil.

takimimizi cok buyuk goruyoruz, tr icin ust duzey bir kadromuz var, AL icin normal ama cl icin cop, berbat bi kadroya sahibiz. terimi cok severim, aysali destekledim hep. tamam yapilanlar yanlis hata iki tarafli, son haftalarda terim gsyi coktan bitirdi hatirlarsaniz benim projelerim vardi ama iptal ediyorum su dakika demisti. Zaten kafa olarak bizle degildi ve kotu oynuyoruz. Ligde bundan iyi oynariz ama clde basari o kadar kolay degil iste. Heleki su kadroyla clde bal olmazsa gruptan cikmamiz bile mucize

Sen kendin de söylüyorsun, burası bir spor kulübü. Şirket değil. Böyle bir olaydan sonra kim gelirse gelsin, huzursuzluk olmaması mümkün değil. En azından benim her fırsatta huzurlarını bozacağımdan emin olabilirler. Her etki bir tepki doğurur. Bu üstü kapatılabilecek bir şey değil. Gidecekler. Bunun başka yolu yok. Hani meşhur bir laf var ya son zamanlarda. En büyük bahane. Aslolan Galatasaray. Bu lafın arkasına sığınıp her şeyi mübah gösterebileceklerini zannediyorlar. O zaman madem aslolan Galatasaray da Ünal Aysal da gitsin. Aslolan Galatasaray sonuçta, öyle değil miydi yoksa?

Açık açık ben bir taraftar olarak bu takımda huzursuzluk olmasını istiyorum diyorsun. Ne desem bilemedim. Valla abicim elinden geleni ardına koyma. Benim sana söyleyebileceğim budur.

Sneijder gelmeden önce kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok yahu :D

liderlikten indin mi? cogu macı ıyı oynayarak yendın mı? sampıyonlar lıgınden cıktın mı? tum kulvarlarda anca bu kadar oluyor 34 34 yapmasını mı beklıyorsunuz anlamıyorum kı..ezelı rakıbının sahasında kupa kaldırdı o hoca sana ıkı senedır en yakın rakıbıne 10puan fark atıyo ben boyle puan farkı gormedım sen en son ne zaman gormustun?

liderlikten indin mi? cogu macı ıyı oynayarak yendın mı? sampıyonlar lıgınden cıktın mı? tum kulvarlarda anca bu kadar oluyor 34 34 yapmasını mı beklıyorsunuz anlamıyorum kı..ezelı rakıbının sahasında kupa kaldırdı o hoca sana ıkı senedır en yakın rakıbıne 10puan fark atıyo ben boyle puan farkı gormedım sen en son ne zaman gormustun?

Maç izlemedigin kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt