Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce uzun uzadıya yazdım bundan sonra

Selçuk

Burak

Umut

Melo

Hamit

Muslera

Eboue

gibi adamları hayatta oynatamazsın doğru düzgün.Başkan Melo'yu zaten ilk fırsatta gönderir .Muslera'da kendi ister gitmek hemen satarlar.Çok sevdiğimiz Selçuk-Melo-Muslera gibi isimlerin yerini dolduramadığımız da da bugün sevinenler gibiler olacak mı merak ediyorum. BÖYLE GÖNDERECEKSEN HİÇ GETİRMEYECEKTİN TERİM'İ O GÖREVE. GETİRİYORSAN VE BÖYLE GÖNDERİYORSAN ALTINDA KALIRSIN. ÇÜNKÜ FUTBOLDAN 1 GR ÇAKAN BİR İDARECİ TERİM VE ONUN ETKİSİ İLE OYNAYAN ADAMLARIN 1'İNİN BİLE O GİTTİĞİNDE OYNAMAK İSTEMEYECEĞİNİ BİLİR.

Yahu neden oynamayacaklarmış cidden anlamıyorum. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Lise takımı mı bu hocamız gitti biz oynamıyoruza bağlayacaklar. Çatır çatır paralarını alıyorlar eşşek gibi de oynayacaklar. Keza ben çok daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum doğru işler yapılırsa.

Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hani ''Galatasaray arayı açacak'' diye bir geyik var ya?!...Fenerliler içini rahat tutsun,öyle bir şeyin olmasına Hoca-Yönetim-Taraftar olarak el birliğiyle izin vermeyiz evvelallah!...

Ocak 2012 den beri atılan hemen her adım yanlış;

Kolaylıkla alınabilecek Olcan yerine,ona yakın maliyetle Yiğit leşini almak...

4 m bonservisle alınabilecek Alper' e burun kıvırıp,6 ay sonra 4 yıllık maliyeti 20 m u bulan Hamit i almak...

Ederinin 5 katına aldırdığı Amrabat için sonradan ''Sistemime uygun tipte oyuncu olmamasına rağmen,gayretiyle faydalı oluyor'' diyebilmek...

Kanatsız çift forvetle devam edileceği belliyken ''Kariyerinin en iyi döneminde bile adam kovalayan bir oyuncu olmamıştır'' dediği Sneijder i transfer ettirip,üstelik hiç hazır değilken Real maçında Melo nun yanında oynatarak takımı orta sahada ezdirmek...

Furkan gibi saçma sapan bir futbolcu(!) yla milyonluk sözleşme yapmak...

Şimdi de Halı sahalardaki en döküntü veteranlara benzeyen görünümüyle Engin den medet ummak...

Tek olumlu hamle Drogba transferi oldu ki o bir fenomen,Van Basten den sonraki dönemin en iyi santrforu olarak görmüşümdür hep,o da olmasa şampiyonluk gitmişti...

Tepki alacağımı biliyorum da birazda farklı görüşlere tahammülünüz olsun,''Fatih Hoca işini bilir'' yerine ''Hoca formsuz'' diyenlerinde olduğunu bilmek kendisininde hayrına olacaktır...

4 Temmuzda böyle demişim...Bugün yaşananları Fenerlilere müjdeler gibi olmuş ne yazık ki; öngörümde yanılmış olmayı çok isterdim...

Gidişatı iyi görmeyen benim gibiler, çok küçük bir ''Çıkıntı'' gruptu o günlerde...Hiç bir büyük başarı ciddi bir planlama yapılmadan elde edilemez oysa ki...

''Galatasaray Süper Ligin çok üstünde, CL de de yarı finalden azı kurtarmaz'' dı...Zamanın Milli takım TD Gündüz Kılıç ın, ısrarlı ''Almanları yener miyiz?'' sorusuna verdiği cevap gibi: ''Ne hakla?!''...

Hocadan bahsetmişim zaten de...Başkanın dilinde pelesenk edipte artık Milleti tiksindirdiği ''Kurumsallaşma'' 3 yöneticiyi berhava edip yerlerine ''Silik'' isimleri getirmek midir?...Adaylığı sırasında ortaya koyduğu ''Klas, ortalıkta fazla görünmemeye özen gösterecek Avrupalı Başkan'' imajından o kadar uzak ki; muhabirleri doldurduğu özel uçakla çıktığı ''1. Madrid Transfer seferi'', olur olmaz demeçler, durmadan birilerine laf yetiştirmeler vs...

Daha Milli Takım olayı ortaya çıkmadan da bu takımın yıkılacağından emin olmuştum, oynanan oyun gibi takımdaşlığında maç maç daha kötüye gittiğini futbolcuların vücut dilinden anlamak çokta zor olmuyordu...Fatih Hoca devam etmiş olsa idi, kötü gidişi tersine çevirmek mümkün olamayacağı gibi kayıp, bu yılla da sınırlı kalmayıp sonraki sezonlara da yansıyacaktı belkide...

İnşaallah hayırlısı oldu gibime geliyor...Tek endişem, daha önce de yazdığım gibi Başkanımızın sırf ismi büyük diye Ülkeye, Lige uymayacak koca bir ''Çilek'' i takımın başına getirmesidir...Bkz: F. Rijkaard...

Selçuk

Burak

Umut

Melo

Hamit

Muslera

Eboue

gibi adamları hayatta oynatamazsın doğru düzgün.Başkan Melo'yu zaten ilk fırsatta gönderir .Muslera'da kendi ister gitmek hemen satarlar.Çok sevdiğimiz Selçuk-Melo-Muslera gibi isimlerin yerini dolduramadığımız da da bugün sevinenler gibiler olacak mı merak ediyorum. BÖYLE GÖNDERECEKSEN HİÇ GETİRMEYECEKTİN TERİM'İ O GÖREVE. GETİRİYORSAN VE BÖYLE GÖNDERİYORSAN ALTINDA KALIRSIN. ÇÜNKÜ FUTBOLDAN 1 GR ÇAKAN BİR İDARECİ TERİM VE ONUN ETKİSİ İLE OYNAYAN ADAMLARIN 1'İNİN BİLE O GİTTİĞİNDE OYNAMAK İSTEMEYECEĞİNİ BİLİR.

Terim belki yerli futbolculari iyi yönetebilir, ama yabanci yildizlari yönetemez. Devamli şl oynayan dünya takimi olacaksak yabanci yildizlar çogunlukta olacak takimda. Terim bunu yönetemez

Yahu neden oynamayacaklarmış cidden anlamıyorum. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Lise takımı mı bu hocamız gitti biz oynamıyoruza bağlayacaklar. Çatır çatır paralarını alıyorlar eşşek gibi de oynayacaklar. Keza ben çok daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum doğru işler yapılırsa.

O zaman tek soru daha önce küfür edilen kaç adam Fatih Hoca ve/veya Şenol Güneş Hoca ile çalıştıktan sonra taraftar tarafından beğenilir hale gelmiştir geçmişte.Fatih Hoca geldiğinden beri Sabri bile daha az hakarete maruz kaldı.

Fenerbahçe'de dökülen adamlar bile milli takımda 2 maçtır coştu. Burada 2 maç sonra yok Umut çok düz Burak şöyle, o böyle diyenler daha da artacak. Dedikodusu bile adamları etkiliyor iyice bitecekler.

Taraftar son 1 aydır Burak'ı zaten bunalıma soktu adam stresten gol atamıyor resmen. Şimdi hevesini de kaybedecek ayaklar iyice dolanacak. Her şeyi mekanikle açıklayamazsın futbolda hele ki oynanan ülke Türkiye ise.

Terim belki yerli futbolculari iyi yönetebilir, ama yabanci yildizlari yönetemez. Devamli şl oynayan dünya takimi olacaksak yabanci yildizlar çogunlukta olacak takimda. Terim bunu yönetemez

Terim yokken 2004-2011 arası 8 sezonda 1 kez CL'YE KATILABİLDİK. KATILABİLİRSEK CL'YE OYNATIRIZ YILDIZLARI. CL OLMASA ALIRDI BAŞKAN SNEİJDER'İ DROGBA'YI DİMİ. Kaldı ki Sneijder geldiğinden beri ne oynadı.

Başlık yanlış olmuş

Fatih Terim- Teknik Direktör- (1974-...)

olmalıydı.

Terim yokken 2004-2011 arası 8 sezonda 1 kez CL'YE KATILABİLDİK. KATILABİLİRSEK CL'YE OYNATIRIZ YILDIZLARI. CL OLMASA ALIRDI BAŞKAN SNEİJDER'İ DROGBA'YI DİMİ. Kaldı ki Sneijder geldiğinden beri ne oynadı.

Bu kadro sermaye artirimi ile kuruldu. Bu kadro ile Tribünler doldu, ürenler satildi, primler sponsorlar geldi. Bu kadro CL oynuyorsa sermaye artirimi sayesinde, Terimin degil. Terim önce bir korner kullandirtmayi Ögrensin, sonra hocalik iddiasinda bulunsun.

Fener sezon basına 20 gol atıyo kornerden biz 3 tane atarsak opup basımıza koyuyoruz .

Kornerler on diregi gecse atacaz da iste.. neyse onda da vardir bir hikmet. Biz anlayamamisizdir terimin taktik planini.

Selçuk

Burak

Umut

Melo

Hamit

Muslera

Eboue

Burak sevınmıstır valla

[attachment=3749:upload_2013-9-25_4-9-39.png]

Ekli dosyalar

• upload_2013-9-25_4-9-39.webp
    upload_2013-9-25_4-9-39.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 197

bi düsün o zaman neden battigimizi... terimin süper 40-50 transfer olmasin ozaman bizi borca harca sokan

Günahlarınla Sevaplarınla 2 seneyi geride bıraktık hocam Taktigin Bilgin başarın tartışılır belki ama senin hiçbir zaman ADAMlıgın tartısılmıyacak.. Çok uzun beklicegimizi düşünmüyorum Bu takıma Başkan olacağın günü bekliyorum..

Çok ilginç olan taraf'da şu ki hiç kimse ünal aysala tepki göstermedi. Terimi Adnan Polat yollamiş olsaydi evini basmiştik. Sanki başkan çoktan güvenimizi kazanmiş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt