Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.752
- 21.783
- 3.553
Ahahaha Ünal Aysal gitmeden takım niye oynamıyormus ?Unal Aysal olmasa Drogba , Sneijder falan anca ruyanda gorurdun .
Yazdım az önce onu da özet olarak bir kez daha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahaha Ünal Aysal gitmeden takım niye oynamıyormus ?Unal Aysal olmasa Drogba , Sneijder falan anca ruyanda gorurdun .
Az önce uzun uzadıya yazdım bundan sonra
Selçuk
Burak
Umut
Melo
Hamit
Muslera
Eboue
gibi adamları hayatta oynatamazsın doğru düzgün.Başkan Melo'yu zaten ilk fırsatta gönderir .Muslera'da kendi ister gitmek hemen satarlar.Çok sevdiğimiz Selçuk-Melo-Muslera gibi isimlerin yerini dolduramadığımız da da bugün sevinenler gibiler olacak mı merak ediyorum. BÖYLE GÖNDERECEKSEN HİÇ GETİRMEYECEKTİN TERİM'İ O GÖREVE. GETİRİYORSAN VE BÖYLE GÖNDERİYORSAN ALTINDA KALIRSIN. ÇÜNKÜ FUTBOLDAN 1 GR ÇAKAN BİR İDARECİ TERİM VE ONUN ETKİSİ İLE OYNAYAN ADAMLARIN 1'İNİN BİLE O GİTTİĞİNDE OYNAMAK İSTEMEYECEĞİNİ BİLİR.
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Hani ''Galatasaray arayı açacak'' diye bir geyik var ya?!...Fenerliler içini rahat tutsun,öyle bir şeyin olmasına Hoca-Yönetim-Taraftar olarak el birliğiyle izin vermeyiz evvelallah!...
Ocak 2012 den beri atılan hemen her adım yanlış;
Kolaylıkla alınabilecek Olcan yerine,ona yakın maliyetle Yiğit leşini almak...
4 m bonservisle alınabilecek Alper' e burun kıvırıp,6 ay sonra 4 yıllık maliyeti 20 m u bulan Hamit i almak...
Ederinin 5 katına aldırdığı Amrabat için sonradan ''Sistemime uygun tipte oyuncu olmamasına rağmen,gayretiyle faydalı oluyor'' diyebilmek...
Kanatsız çift forvetle devam edileceği belliyken ''Kariyerinin en iyi döneminde bile adam kovalayan bir oyuncu olmamıştır'' dediği Sneijder i transfer ettirip,üstelik hiç hazır değilken Real maçında Melo nun yanında oynatarak takımı orta sahada ezdirmek...
Furkan gibi saçma sapan bir futbolcu(!) yla milyonluk sözleşme yapmak...
Şimdi de Halı sahalardaki en döküntü veteranlara benzeyen görünümüyle Engin den medet ummak...
Tek olumlu hamle Drogba transferi oldu ki o bir fenomen,Van Basten den sonraki dönemin en iyi santrforu olarak görmüşümdür hep,o da olmasa şampiyonluk gitmişti...
Tepki alacağımı biliyorum da birazda farklı görüşlere tahammülünüz olsun,''Fatih Hoca işini bilir'' yerine ''Hoca formsuz'' diyenlerinde olduğunu bilmek kendisininde hayrına olacaktır...
Selçuk
Burak
Umut
Melo
Hamit
Muslera
Eboue
gibi adamları hayatta oynatamazsın doğru düzgün.Başkan Melo'yu zaten ilk fırsatta gönderir .Muslera'da kendi ister gitmek hemen satarlar.Çok sevdiğimiz Selçuk-Melo-Muslera gibi isimlerin yerini dolduramadığımız da da bugün sevinenler gibiler olacak mı merak ediyorum. BÖYLE GÖNDERECEKSEN HİÇ GETİRMEYECEKTİN TERİM'İ O GÖREVE. GETİRİYORSAN VE BÖYLE GÖNDERİYORSAN ALTINDA KALIRSIN. ÇÜNKÜ FUTBOLDAN 1 GR ÇAKAN BİR İDARECİ TERİM VE ONUN ETKİSİ İLE OYNAYAN ADAMLARIN 1'İNİN BİLE O GİTTİĞİNDE OYNAMAK İSTEMEYECEĞİNİ BİLİR.
Yahu neden oynamayacaklarmış cidden anlamıyorum. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Lise takımı mı bu hocamız gitti biz oynamıyoruza bağlayacaklar. Çatır çatır paralarını alıyorlar eşşek gibi de oynayacaklar. Keza ben çok daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum doğru işler yapılırsa.
Terim belki yerli futbolculari iyi yönetebilir, ama yabanci yildizlari yönetemez. Devamli şl oynayan dünya takimi olacaksak yabanci yildizlar çogunlukta olacak takimda. Terim bunu yönetemez
Terim yokken 2004-2011 arası 8 sezonda 1 kez CL'YE KATILABİLDİK. KATILABİLİRSEK CL'YE OYNATIRIZ YILDIZLARI. CL OLMASA ALIRDI BAŞKAN SNEİJDER'İ DROGBA'YI DİMİ. Kaldı ki Sneijder geldiğinden beri ne oynadı.
Fener sezon basına 20 gol atıyo kornerden biz 3 tane atarsak opup basımıza koyuyoruz .
Selçuk
Burak
Umut
Melo
Hamit
Muslera
Eboue
Sen bugun bizi güldürmek ıcın mı yapıyon dogru söyle slayt falan da hazırlıcan mı
Terim yokken 2004-2011 arası 8 sezonda 1 kez CL'YE KATILABİLDİK. KATILABİLİRSEK CL'YE OYNATIRIZ YILDIZLARI. CL OLMASA ALIRDI BAŞKAN SNEİJDER'İ DROGBA'YI DİMİ. Kaldı ki Sneijder geldiğinden beri ne oynadı.