Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim...

güzel bir nisan akşamında gerginleşir, kontrolü kaybeder. takımına karşı bir oyun oynandığının farkına varır. maç sonu yaptığı açıklamalarda tff'ye ağır konuşur, eksiksiz tüm camianın alkışını toplar...

güzel bir eylül akşamında ise yanına o ağır konuştuğu kurumun başkanı ile gülüşerek karşımıza dikilir. bizi "aslolan galatasaray" gibi ağzında ciklet gibi çiğnediği cümleyle kandıracağını sanar ama başarısız olur ve ünal AYSAL tarafından kapı dışarı edilir

-Tapatalk-

Tavugumu bile emanet etmiyecegim Tüpcü hocanin sahidi olmus.Bjk tff´yi pislik icinde birakan adamla kadar birligine girmis Fatih hocamiz!!!Yetmez mi kardesim?Tüpcünün oldugu yerde hangi akli basinda adam görev alir?Daha fazla ileri gitmek istemiyorum yoksa Tüpcu ve tayfasi icin yazacaklarim agir olur.

Yani milli takimin teklifini Kabul ettigi icin 30 yildir Galatasaray'a Td ve futbolcu olarak hizmet etmis adam dusman oldu oyle mi,milli takim dedigim de Turkiye milli takim hollanda almanya falan degil.

Yazik

Tavugumu bile emanet etmiyecegim Tüpcü hocanin sahidi olmus.Bjk tff´yi pislik icinde birakan adamla kadar birligine girmis Fatih hocamiz!!!Yetmez mi kardesim?Tüpcünün oldugu yerde hangi akli basinda adam görev alir?Daha fazla ileri gitmek istemiyorum yoksa Tüpcu ve tayfasi icin yazacaklarim agir olur.

Şimdi renktaş diyelim seni askere çağırıyorlar. Sen baştaki adamı sevmiyorum deyip red mi edeceksin? Hoca milli görev olarak kabul ediyorsa üstüne söz söylemek bize yakışmaz. Hoca milli takımı çalıştırıyor, federasyon başkanının kim olduğu hocayı ilgilendiren bir konu değil ki. Milli takım tüpçüye ait değil.

Buradaki herkes tüpçü ye etmediğini bırakmadı. Şikecinin adamı, elemanı aklınıza ne gelirse. Şimdi sövdükleri adamın kader arkadaşı Fatih Terim. Neyi tartışıyorsunuz?

Yani milli takimin teklifini Kabul ettigi icin 30 yildir Galatasaray'a Td ve futbolcu olarak hizmet etmis adam dusman oldu oyle mi,milli takim dedigim de Turkiye milli takim hollanda almanya falan degil.

Yazik

Düşma falan değil, ama benim gözümde artık 2000 yılında Galatasaray'ı yarı yolda bırakıp giden Terim'den pek bir farkı yok. Galatasaray'ın Ferguson'u olabilecekken bu fırsatı elinin tersiyle itti. Tabii ki bir Belözoğlu gibi hain değil, ama Metin Oktay'ın da tırnağı olamaz.

Şimdi renktaş diyelim seni askere çağırıyorlar. Sen baştaki adamı sevmiyorum deyip red mi edeceksin? Hoca milli görev olarak kabul ediyorsa üstüne söz söylemek bize yakışmaz. Hoca milli takımı çalıştırıyor, federasyon başkanının kim olduğu hocayı ilgilendiren bir konu değil ki. Milli takım tüpçüye ait değil.

Yapma yigit kardesim ,ne zamandan beri kutsal görev olan askerlik ile milli takima hocalik bir oldu birak Allahini seversen ya.Bu ülkede milyonlarca fakir insan var,cogunun haberi/ilgisi bile yok maclarlan.Askerlik yada siyasi görevler kutsal görevlerdir .Birde her akli basinda adam olan Tüpcü ile calismak istemez.Parali yapilan seylere milli görev denmez.Kusura bakma.

Yazik

Düsman olmadi ama gercek yüzü ortaya cikti.Nasil adnan polat yüzünden Gs´nin gelmeme hakkini kullandiysa aynisi tüpcünün basinda oldugu Tff icin beklerdim.Haksizmiyim?

Yapma yigit kardesim ,ne zamandan beri kutsal görev olan askerlik ile milli takima hocalik bir oldu birak Allahini seversen ya.Bu ülkede milyonlarca fakir insan var,cogunun haberi/ilgisi bile yok maclarlan.Askerlik yada siyasi görevler kutsal görevlerdir .Birde her akli basinda adam olan Tüpcü ile calismak istemez.Parali yapilan seylere milli görev denmez.Kusura bakma.

Ben de o gözle bakmıyorum ve hocaya katılmıyorum o konuda. Hatalı bence. Ama hoca o gözle görüyorsa bu kadar büyütmenin çok da bir anlamı yok. Sonuçta milli takım tüpçünün tapulu malı değil.

Nefret ediyorum artik senden. Madem ÜA arkandan is ceviriyordu onurluca istifa edip aciklasaydin ne oldugunu. Niye yapmadin hee?

Ama senin karakterin belli arkadas sen illede arkadan kallesce vuracaksin. Sen GALATASARAYIMIZA hic yakismadin zaten.

inanın ünal aysal gibi dostum olacağına aziz yıldırım, demirören gibi düşmanım olsun daha iyidir....

Ben de o gözle bakmıyorum ve hocaya katılmıyorum o konuda. Hatalı bence. Ama hoca o gözle görüyorsa bu kadar büyütmenin çok da bir anlamı yok. Sonuçta milli takım tüpçünün tapulu malı değil.

O zaman serefsiz sikeci evrak sahtekari olan yildirim Demirörenle basarilar diliyorum Fatih hocamiza!Haklisin uzatmaya gerek yok ,Fatih hoca kendine yakistirmis Yildirim demirörenin altinda calismayi.

Böyle bitmesin istemezdim ama bu sene kendisinin çok hataları oldu her hafta basına açıklamlarında trip atmalar saçma sapan taktiklerle çıkmalar forma adaletini kaybetmesi mesela erman kılıça yaptığı ayıp falan kendisi için eksi puanlardı son olarak milli takımın başına geçmesi ayrılığı hızlandırdı güle güle fatih hoca

ekran-resmi-2013-09-25-18-44-14.png

ekran-resmi-2013-09-25-18-43-35.png

ekran-resmi-2013-09-25-18-42-56.png

ekran-resmi-2013-09-25-18-42-29.png

ekran-resmi-2013-09-25-18-42-09.png

Fatih hocaya bugün sallıyanları, yarın görecem ben. Şimdi olacakları söyleyeyim; takım içi tartışmalar,kutuplaşmalar, kavgalar başlayacak, derbi kazanmak hayal olacak, oyuncular maç seçecek, 2 sene önceki halimize geri dönüş yapacağız, her sene sözde yıldızlar alıp kağıt üstünde "iyi" görünen kadrolar kurmaya devem edeceğiz. kimse hayal görmesin, fatih hocadan başka kimse bu takımı ayakta tutamaz. Bugünden sonra saç baş yolmaya hazır olun.

Fatih hocaya bugün sallıyanları, yarın görecem ben. Şimdi olacakları söyleyeyim; takım içi tartışmalar,kutuplaşmalar, kavgalar başlayacak, derbi kazanmak hayal olacak, oyuncular maç seçecek, 2 sene önceki halimize geri dönüş yapacağız, her sene sözde yıldızlar alıp kağıt üstünde "iyi" görünen kadrolar kurmaya devem edeceğiz. kimse hayal görmesin, fatih hocadan başka kimse bu takımı ayakta tutamaz. Bugünden sonra saç baş yolmaya hazır olun.

th

BU MESJI TEHLIKE SACIYOR

:nargile::nargile::nargile:

Gereksiz derecede kötümser bir yazı olmuş, dediğin gibi de olabilir ama bu ihtimal %10'dan az bence. Bizi o hallere düşüren, Polat Yönetimi'nin hayal dünyasında yaşama konusundaki takıntısıydı. BAM orta sahasına rağmen kadromuz çok kaliteli açıklamasını yapabilmek için uyuşturucu falan almak gerek normalde çünkü.

Şu andaki kadro kalitemiz, o zaman göre çok çok daha yüksek, iyi bir hoca bizi Terim'in taşıdığından da yukarı taşıyabilir. Rijkaard'ı getirsek:

Muslera

Eboue Semih Gökhan Riera

Sneijder Engin Selçuk

Drogba Burak Bruma

şeklinde sahaya çıkarız, Takım şişirme oynamaktan vazgeçer, Burak istediği topları alır, orta sahamız 3 gerçek orta sahaya kavuşur. Takımı izlemek tekrar zevk halini alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt