- 24 Temmuz 2011
- 2.446
- 153
- 313
Fatih Terim'i cok özleyeceksiniz iyi gün taraftarlari 
Tüm kulübün elemanlarini topla, bir Fatih Terim etmez !

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eeBU OYUNCULARI HOCA ALDI.şİMDİ HOCA MI SUÇLU?Ben lafımı ortaya koydum. Şu anki fenerbahçe gibi olacağız, her sene sözde yıldızlar, yeni hocalar gelip gidecek. Şu anki mevcut kadroyla zaten çoğu teknik direktör ligde ilk 3e bile giremez, dağılmaya çok müsait narin bir kadro zira. İlk sezonki şampiyonluğumuzda keza yine takımın Başında Fatih hoca olmasaydı o takım şampiyon olamazdı o kadar da açık net söylüyorum.
Ben lafımı ortaya koydum. Şu anki fenerbahçe gibi olacağız, her sene sözde yıldızlar, yeni hocalar gelip gidecek. Şu anki mevcut kadroyla zaten çoğu teknik direktör ligde ilk 3e bile giremez, dağılmaya çok müsait narin bir kadro zira. İlk sezonki şampiyonluğumuzda keza yine takımın Başında Fatih hoca olmasaydı o takım şampiyon olamazdı o kadar da açık net söylüyorum.
sen özlemiyecek misin.?
eeBU OYUNCULARI HOCA ALDI.şİMDİ HOCA MI SUÇLU?
Gereksiz derecede kötümser bir yazı olmuş, dediğin gibi de olabilir ama bu ihtimal %10'dan az bence. Bizi o hallere düşüren, Polat Yönetimi'nin hayal dünyasında yaşama konusundaki takıntısıydı. BAM orta sahasına rağmen kadromuz çok kaliteli açıklamasını yapabilmek için uyuşturucu falan almak gerek normalde çünkü.
Şu andaki kadro kalitemiz, o zaman göre çok çok daha yüksek, iyi bir hoca bizi Terim'in taşıdığından da yukarı taşıyabilir. Rijkaard'ı getirsek:
Muslera
Eboue Semih Gökhan Riera
Sneijder Engin Selçuk
Drogba Burak Bruma
şeklinde sahaya çıkarız, Takım şişirme oynamaktan vazgeçer, Burak istediği topları alır, orta sahamız 3 gerçek orta sahaya kavuşur. Takımı izlemek tekrar zevk halini alır.
Ben lafımı ortaya koydum. Şu anki fenerbahçe gibi olacağız, her sene sözde yıldızlar, yeni hocalar gelip gidecek. Şu anki mevcut kadroyla zaten çoğu teknik direktör ligde ilk 3e bile giremez, dağılmaya çok müsait narin bir kadro zira. Türkiye sıradan bir lig değil, her hoca başarılı olamaz. İlk sezonki şampiyonluğumuzda keza yine takımın Başında Fatih hoca olmasaydı o takım şampiyon olamazdı o kadar da açık net söylüyorum.[/quot
Hah işte!...Bende tam bu sebeple Hocayı eleştirenlerdenim...Bunca para harcanıpta narin bir kadroyu yönetim oluşturduysa Hoca ne iş yapar, ya da niye bu zamana kadar orada durdu?!...
imparator senin yerin dolmaz
Birkaç sayfa önceki yazına beğeni gönderdiğime pişman ettin, Rijkaard teranesiyle...Hatırladığım en büyük hayal kırıklığıdır (Futbolculuğuna hayranlığımında etkisiyle olsa gerek, gelişine en çok sevindiğim kişidir kendisi); ilk devre itibariyle takımda en çok süre alan oyuncu ''Big Sarp'' iken, devre arası transfer döneminde ''Orta saha için yeni oyuncu transferine gerek görmedik'' sözünü söyledikten sonra güya ''heriflik yapıp'' elini masaya vurarak masadan kalktığı basın toplantısını hayatım boyunca unutamam...Fatih Terim in gidişi sonrası rastladığım en saçma beklenti olarak ödül vermek isterdim mümkün olsa!
imparator senin yerin dolmaz