Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu videolar ne Allah aşkına. Bu Terim'in ne ilk gidişi ne de son gidişi olacak. Hayatımız acıtasyon.

Aysal hocayı Milli Takım'a göndermedi ki, hocanın kendi kararını kendisinin vermesine olanak sağladı. Koskoca adam sonuçta hoca, kendi kariyeri hakkındaki kararı kendisi versin. Aysal görüşmelerini reddetseydi bu sefer de "hoca zaten hayır derdi, Aysal kim oluyorda İMPARATOR adına karar veriyor!!!" denilecekti burada, biliyoruz.

Bu forumu 2-3 yıldır severek takip ediyordum, yazıyordum. Fakat bu Fatih Hoca meselesinde burada yazılanlar yüzünden acayip soğudum buradan. Hepinize iyi forumlar

Sırf taraftarı gaza getirmek için trübüne gelecekmiş. Birde demezlermi GS'ı düşünüyor diye?

hala daha adamın arkasından sallayanlar var.ben böyle vefasızlık görmedim.ne yaptı kardeşim fatih terim size.Eğer bugün galatasaray ilklerin takımıysa başarılarıyla en büyük pay sahibi bunda hocadır.siz o adamın yaşattığı başarılarla övünüyorsunuz birde adamın arkasından sallıyorsunuz.yazıklar olsun Allaha şükürler olsunki sadece bu forumda var böyleleri yakın çevremde olsa heralde kanlı bıçaklı olmuştum bu kişilerle.şükürler olsun Yarabbim.

Yıllık 5 milyona yakın para almana rağmen Galatasaray başkanına zırt pırt atar yaparsan, gidip demirörenle ahbap olup bizi satarsan, Galatasaray başkanının sana önerdiği sözleşmeyi kabul etmeyip sadece terimsporlu taraftarları kandırmayı çalışırsan, işte böyle yollanırsın eleman. Kusura bakma. Yinede emeklerin için teşekkürler.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

vay be ne biçim dünya arkadaş neyse böyleleride varmış demekki dünyada Allah'a çok şükür ibret alınması lazım böylelerinden çok güzel yazıyorsun tam ibretlik eleman Terim'miş.

hala daha adamın arkasından sallayanlar var.ben böyle vefasızlık görmedim.ne yaptı kardeşim fatih terim size.Eğer bugün galatasaray ilklerin takımıysa başarılarıyla en büyük pay sahibi bunda hocadır.siz o adamın yaşattığı başarılarla övünüyorsunuz birde adamın arkasından sallıyorsunuz.yazıklar olsun Allaha şükürler olsunki sadece bu forumda var böyleleri yakın çevremde olsa heralde kanlı bıçaklı olmuştum bu kişilerle.şükürler olsun Yarabbim.

he şevki he

Arena by Ua !!! cumartesiyi iple cekiyorum. hoca sahipsiz degil öyle köpek gibi kofulacak birisi hic degildir.

kisiler gelir gider evet ama gidecek kisiler baskalari olacak galiba ve gelecek kisiler gercek Galatasaraylilar olacak.

BVCO-BrCEAEI6ue.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KMlY6AgSXMk[/media]

sana ben değil imparator cevap versin

it doesn't matter for us, for me. big games easy than the other games, unfortunately. everytime is we have the control the games, under the control the games, during the games, we have the some possibility, some big chances, some big okazyon, something like that but, what can i do, sometimes. it is the football, that is the football. something happened everything is something happened. but anyway, now is in the tabele, we have to see the situation, now is second position, and, one point more, i don't want to see the back, i want to see the front and i hope so tomorrow my team's ...

sevki birak bu isleri

yıldırım demirören ile sözleşme imzalarken de ben ağlıyordum

CANIM TÜRKİYEM

-Tapatalk-
berat sen mahallede çok sevilen sayılan birisin herkes seni tanıyor diyelim,askere gitme zamanı geldi herke senin askere gideceğini biliyor ayrıca biliyorsun askerlik bizim milletimiz için çok kutsaldır peygamber ocağı denir.sana soruyorlar askere gidecekmisin ''yemişim askerliği gidiple ne bok yiyeceğim zaten terörde bitti'' diyebilirmisin,fatih hocanın durumuda buna benziyor kabul etmese hain ilan edilirdi ayrıca sen mahalle olarak tanınıyorsun fatih hoca 78 milyon tarafından tanınan biri kolay değil emin ol.

Abi şurada Galatasaray'ı düşünen bir adam yok. Biride Cumartesi'yi iple çekiyorum demiş. Orada Aysal'ı bulanlarda ultrAslanla birbirine girerse 10 maç ceza filan alırsak kına yakarsınız. Fatih Terim'de eğer cumartesi gelirse Arena'ya bunun tek adı taraftarı gaza getirmektir.

berat sen mahallede çok sevilen sayılan birisin herkes seni tanıyor diyelim,askere gitme zamanı geldi herke senin askere gideceğini biliyor ayrıca biliyorsun askerlik bizim milletimiz için çok kutsaldır peygamber ocağı denir.sana soruyorlar askere gidecekmisin ''yemişim askerliği gidiple ne bok yiyeceğim zaten terörde bitti'' diyebilirmisin,fatih hocanın durumuda buna benziyor kabul etmese hain ilan edilirdi ayrıca sen mahalle olarak tanınıyorsun fatih hoca 78 milyon tarafından tanınan biri kolay değil emin ol.

98DD66366D99077CAA078DF90E473A09.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt