- 20 Haziran 2011
- 57.727
- 63.109
- 4.533
yıldırım demirören ile sözleşme imzalarken de ben ağlıyordum
CANIM TÜRKİYEM
-Tapatalk-
ünal aysala saydırıyormuydun teknik adamını niye milli takıma gönderdin diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yıldırım demirören ile sözleşme imzalarken de ben ağlıyordum
CANIM TÜRKİYEM
-Tapatalk-
Gerçekten Galatasaray'ı düşünüyorsa bir süre Arena'ya uğramaz, 3-4 hafta sonra geliyorsa gelsin, sıcağı sıcağına oraya gelip zaten patlamaya hazır milleti iyice gaza getirmesin.
ünal aysala saydırıyormuydun teknik adamını niye milli takıma gönderdin diye
Bu forumu 2-3 yıldır severek takip ediyordum, yazıyordum. Fakat bu Fatih Hoca meselesinde burada yazılanlar yüzünden acayip soğudum buradan. Hepinize iyi forumlar
Yıllık 5 milyona yakın para almana rağmen Galatasaray başkanına zırt pırt atar yaparsan, gidip demirörenle ahbap olup bizi satarsan, Galatasaray başkanının sana önerdiği sözleşmeyi kabul etmeyip sadece terimsporlu taraftarları kandırmayı çalışırsan, işte böyle yollanırsın eleman. Kusura bakma. Yinede emeklerin için teşekkürler.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Bu videolar ne Allah aşkına. Bu Terim'in ne ilk gidişi ne de son gidişi olacak. Hayatımız acıtasyon.
hala daha adamın arkasından sallayanlar var.ben böyle vefasızlık görmedim.ne yaptı kardeşim fatih terim size.Eğer bugün galatasaray ilklerin takımıysa başarılarıyla en büyük pay sahibi bunda hocadır.siz o adamın yaşattığı başarılarla övünüyorsunuz birde adamın arkasından sallıyorsunuz.yazıklar olsun Allaha şükürler olsunki sadece bu forumda var böyleleri yakın çevremde olsa heralde kanlı bıçaklı olmuştum bu kişilerle.şükürler olsun Yarabbim.
he şevki he
[media]https://www.youtube.com/watch?v=KMlY6AgSXMk[/media]
sana ben değil imparator cevap versin
hala daha adamın arkasından sallayanlar var.ben böyle vefasızlık görmedim.ne yaptı kardeşim fatih terim size.Eğer bugün galatasaray ilklerin takımıysa başarılarıyla en büyük pay sahibi bunda hocadır.siz o adamın yaşattığı başarılarla övünüyorsunuz birde adamın arkasından sallıyorsunuz.yazıklar olsun Allaha şükürler olsunki sadece bu forumda var böyleleri yakın çevremde olsa heralde kanlı bıçaklı olmuştum bu kişilerle.şükürler olsun Yarabbim.
berat sen mahallede çok sevilen sayılan birisin herkes seni tanıyor diyelim,askere gitme zamanı geldi herke senin askere gideceğini biliyor ayrıca biliyorsun askerlik bizim milletimiz için çok kutsaldır peygamber ocağı denir.sana soruyorlar askere gidecekmisin ''yemişim askerliği gidiple ne bok yiyeceğim zaten terörde bitti'' diyebilirmisin,fatih hocanın durumuda buna benziyor kabul etmese hain ilan edilirdi ayrıca sen mahalle olarak tanınıyorsun fatih hoca 78 milyon tarafından tanınan biri kolay değil emin ol.yıldırım demirören ile sözleşme imzalarken de ben ağlıyordum
CANIM TÜRKİYEM
-Tapatalk-
Bu forumu 2-3 yıldır severek takip ediyordum, yazıyordum. Fakat bu Fatih Hoca meselesinde burada yazılanlar yüzünden acayip soğudum buradan. Hepinize iyi forumlar
berat sen mahallede çok sevilen sayılan birisin herkes seni tanıyor diyelim,askere gitme zamanı geldi herke senin askere gideceğini biliyor ayrıca biliyorsun askerlik bizim milletimiz için çok kutsaldır peygamber ocağı denir.sana soruyorlar askere gidecekmisin ''yemişim askerliği gidiple ne bok yiyeceğim zaten terörde bitti'' diyebilirmisin,fatih hocanın durumuda buna benziyor kabul etmese hain ilan edilirdi ayrıca sen mahalle olarak tanınıyorsun fatih hoca 78 milyon tarafından tanınan biri kolay değil emin ol.