Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef beni tahrik edemezsin fakat yapılan anketlere bak bakalım başkanı haklı bulan taraftar sayısı az mı çok mu görürsün :)

merak etme bakdim ve gördüm.

bir baska sitede ismini simdi vermek istemiyorum yönetim gitsin diyenler

16718

kalsin diyenler

6137

ve bu her yerde bu cekilde ortalama olarak.

tahrik etme gibi düsüncem yokdu aslinda. öyle algilidiysan özür dilerim.

16718

kalsin diyenler

6137

Hangi site, özelden at bakalım.

klavye başında ahkam kesen asosyal tiplermi belirliyor o anketleri, rize maçında göreceğiz tepkiyide çoğunluğuda

Rize maçında polarcilar gösterir tepkiyi. Sonra gol atınca sevinirsiniz iste. FT FT diye ağlamayın

Ft gelir gider. Galatasaray kalır.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

16718

kalsin diyenler

6137

FatihTerimFanBoyz.com

Burada Galatasaray'liyiz Fatih Terim sporlu değil.

Ig.

imgres

imparator senin yaptıklarını tarih daima yazacak.köpekler istedi diye atlar ölmez

yasasaydi kim bilir metin oktaya bile salardiniz yada bu cekilde asagalayici alay edici yorumlar yazardiniz diyelim bu durumda.

metin oktay komisyon almak ugruna ekibimizi iflasa suruklemis mi yahut kendisine tokat gibi 9 mac ceza veren bireylerin usagi olmusmu HA soruyorum sana fatih kardes seni de severim bilirsin

Rize maçında polarcilar gösterir tepkiyi. Sonra gol atınca sevinirsiniz iste. FT FT diye ağlamayın

Ft gelir gider. Galatasaray kalır.

biz istemedik bunu başkanlada bir derdimiz yoktu eğer bir karar alınıyorsa olacaklarada göğüs gerecek başkan, gücü varsa tepkilere aldırmayacak kulübü yönetmeye devam edecek

metin oktay komisyon almak ugruna ekibimizi iflasa suruklemis mi yahut kendisine tokat gibi 9 mac ceza veren bireylerin usagi olmusmu HA soruyorum sana fatih kardes seni de severim bilirsin

ne komisyonu ?! fatih hoca zamaninda cebinden oyunculara para vermisinide bilmisdir.

ama metin oktayida fatih hoca ile kiyaslamiyorum tabiki.

ikisi birbirinden ayri efsane profili cizmektedir camiamizda. ilaki kiyaslama mi olmazi gerekiyor ?!

biz istemedik bunu başkanlada bir derdimiz yoktu eğer bir karar alınıyorsa olacaklarada göğüs gerecek başkan, gücü varsa tepkilere aldırmayacak kulübü yönetmeye devam edecek

Herhalde abi. Køpekler istiyor diye atlar ölmez.

Başkana güveniyorum.

Hadi iyi geceler saygilar.

Hello people! This is not gscimbom.co.uk.. Maybe stop acting like the big guy ('Oh look I can speak English') and type in turkish?

You are not any better than him. How do you know he was a 5 year old back in 2000? Do you also know, we lost to Fenerbahce and Madrid 6-1, 6-0 and to Rize and Chelsea 5-0? Are you biased? Who are you to decide whether I can or can't or even deserve to support Galatasaray? I have great English skills, I can mock Terim if i want but I won't. It is not about having the skills lmao.

You think it is all about winning few achivements, cups? Why did he leave in 2000 and didn't even care about us or where were you in 2004 when Canaydın fired him?

Lol, you didn't get my point, did you ?

My point is, that the only thing to be discussed should be Terim's football or why he didn't agree on renewing the contract. However that guy started to make fun of his English skills. If you are making fun of someone's skills, which is ridiculous, you should be at least better at that, than the person you're making fun of.

I remember those losses very well. ;)

But I don't care at all, because those were SINGLE MATCHES, it's more important to win cups and trophies.

Terim, of course, wanted to try something else, to go to his second home, which is Italy. You can't blame him for that. He had finished his mission !

metin oktay onlar için bir posterden ibaret, bazıları içinse vefa sadece bir semt adı

ya tuhafima giden fatih hocayi efsane veya metin oktay ve ali sami yenden sonra en büyük efsane dedigimde hemen bilmem kiyaslama yapiyorlar metin oktay ile.

sanki kiyaslama ile oluyor bu konular anlam veremiyorum.

yada ilaki ölmesi gerekir fatih terim ki Allah uzun ömür verir Insallah.

30 belki 40 yil sonra metin oktayin yaninda heykelini dikeriz bu adamin herhalde büyük ihtimalde.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zxl6vrdZWFI[/media]

tarih seni daima yazacak imparator.seni gönderebilerler ama kalbimizden aslan silemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt