Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lol, you didn't get my point, did you ?

My point is, that the only thing to be discussed should be Terim's football or why he didn't agree on renewing the contract. However that guy started to make fun of his English skills. If you are making fun of someone's skills, which is ridiculous, you should be at least better at that, than the person you're making fun of.

I remember those losses very well. ;)

But I don't care at all, because those were SINGLE MATCHES, it's more important to win cups and trophies.

Terim, of course, wanted to try something else, to go to his second home, which is Italy. You can't blame him for that. He had finished his mission !

Önce şu ingilizce vıdı vıdısını bir geçelim.

Bende Terim'in ingilizcesi ile dalga geçilmesine katılmıyorum, bu olayı yaşadığım için fakat bu forumda Galatasaray başkanına edilen hakaretleri görünce de uyardın mı? Uyarmadıysan tarafsın. Ben kaç kere hocaya hakaret etmeyin yazdım mesela.

Lol, you didn't get my point, did you ?

My point is, that the only thing to be discussed should be Terim's football or why he didn't agree on renewing the contract. However that guy started to make fun of his English skills. If you are making fun of someone's skills, which is ridiculous, you should be at least better at that, than the person you're making fun of.

I remember those losses very well. ;)

But I don't care at all, because those were SINGLE MATCHES, it's more important to win cups and trophies.

Terim, of course, wanted to try something else, to go to his second home, which is Italy. You can't blame him for that. He had finished his mission !

Almanya da yasiyorsun dogrumu?

ya tuhafima giden fatih hocayi efsane veya metin oktay ve ali sami yenden sonra en büyük efsane dedigimde hemen bilmem kiyaslama yapiyorlar metin oktay ile.

sanki kiyaslama ile oluyor bu konular anlam veremiyorum.

yada ilaki ölmesi gerekir fatih terim ki Allah uzun ömür verir Insallah.

30 belki 40 yil sonra metin oktayin yaninda heykelini dikeriz bu adamin herhalde büyük ihtimalde.

Metin Oktay'ın yanına heykeli dikilecek adam yok. Metin Oktay GS için eşi ile neler yaşarken, Fatih Terim Galatasaray'ı bırakıp İtalya'da bir şeyler denemeye gitti. Efsane öyle olunmuyor.

Önce şu ingilizce vıdı vıdısını bir geçelim.

Bende Terim'in ingilizcesi ile dalga geçilmesine katılmıyorum, bu olayı yaşadığım için fakat bu forumda Galatasaray başkanına edilen hakaretleri görünce de uyardın mı? Uyarmadıysan tarafsın. Ben kaç kere hocaya hakaret etmeyin yazdım mesela.

Başkana yapılan az bile ;) Daha beterini hak ediyor. Hafta sonu görür taraftarın tepkisini.

Unutmayın başkan Fatih Terim kozu sayesinde başkan oldu.

Metin Oktay'ın yanına heykeli dikilecek adam yok. Metin Oktay GS için eşi ile neler yaşarken, Fatih Terim Galatasaray'ı bırakıp İtalya'da bir şeyler denemeye gitti. Efsane öyle olunmuyor.

bak yine kiyaslama yapmisin. efsane nasil olunuyormus peki?! ilaki es dostu satarakmi olacak ?!

bu adam seni dünyanin saygin kuluplerinin arasina gelmesine saglamis. 6 sampionluk...saymacacagim simdi kupalari.

bir cok taraftar hata italianlar yabancilar olsun imparator demeye baslamis. fiorentina taraftari bile bu adamin sayesinde-yüzünden kendi baskanlarin evine basmisdi kofdu diye.

Aslolan Galatasaray diyen adam ..

ama dur söyleyimde ona ulasa bilirsem hanimini terk etsin bizim icin. ancak öyle efsane olunuyormus.

Başkana yapılan az bile ;) Daha beterini hak ediyor. Hafta sonu görür taraftarın tepkisini.

Unutmayın başkan Fatih Terim kozu sayesinde başkan oldu.

Abi bende ciddi ciddi mantıklı ve sakin düşünen biri ile konuştuğumu sanmıştım bir ara. Bir insana hakaret edilmesini destekliyorsan ki o kişi Galatasaray'da görev alıyorsa veya aldıysa daha konuşulacak bir şeyimiz yok.

ya tuhafima giden fatih hocayi efsane veya metin oktay ve ali sami yenden sonra en büyük efsane dedigimde hemen bilmem kiyaslama yapiyorlar metin oktay ile.

sanki kiyaslama ile oluyor bu konular anlam veremiyorum.

yada ilaki ölmesi gerekir fatih terim ki Allah uzun ömür verir Insallah.

30 belki 40 yil sonra metin oktayin yaninda heykelini dikeriz bu adamin herhalde büyük ihtimalde.[/quot

vefa yok kurumsallaşma var artık,sanıyorlar fatih terim Galatasaraydan asla gönderilemez bizim takıldığımız nokta gönderilme biçimi,ünal aysal daha bu kulübe üye deilken fatih hoca 30 senesini vermişti, sen hocaya skibbe muamelesi yaparsan olacaklarada katlanırsın[/quote]

Yahu vefasızlık yapmayın, valla ayıptır be.. Stadda yedek kulübesinde Fatih Terim yine elalemin bir adamını gördüğünüzde içiniz sızlamayacak mı hiç? :(

Yahu vefasızlık yapmayın, valla ayıptır be.. Stadda yedek kulübesinde Fatih Terim yine elalemin bir adamını gördüğünüzde içiniz sızlamayacak mı hiç? :(

Neden sızlasın? Galatasaray'ı iki yıldır mı izliyoruz yoo? Bundan önce de onlarca hoca olmadı mı orda. Boş yere acıtasyonu bırakın artık iş işten geçti. Fatih Terim biraz taraftarı düşünseydi uzlaşma yolu arardı bu kadar keskin olmazdı.

uefa%2Bkupas%25C4%25B1%2Bterim.jpg

6 kere lig şampiyonluğu

UEFA Kupası

ŞL Çeyrek Final

Avrupa Şampiyonası Üçüncülüğü

ve onlarca başka kupalar

Büyüksün İmparator, aramızda olan bazı vizyonsuzlar için fazla büyüksün.

Almanya da yasiyorsun dogrumu?

Evet

Neden sızlasın? Galatasaray'ı iki yıldır mı izliyoruz yoo? Bundan önce de onlarca hoca olmadı mı orda. Boş yere acıtasyonu bırakın artık iş işten geçti. Fatih Terim biraz taraftarı düşünseydi uzlaşma yolu arardı bu kadar keskin olmazdı.

Valla benim içim sızlayacak.. Ayrıca futbol takımının çok berbat hallere düşmesinden korkuyorum.

Daha üç sene önce bırak Arena'yı , Sami Yen bile sadece derbilerde ve Avrupa Kupa maçlarında fulldu. Bunu neye bağlıyorsun ? Başarısızlık değil mi ? Terim işte o onlarca hocadan biri değil, Terim Türk futbol tarihinin en önemli hocasıdır !

Valla benim içim sızlayacak.. Ayrıca futbol takımının çok berbat hallere düşmesinden korkuyorum.

Geçen hafta Madrid'den 6 yedik. Bu Galatasaray tarihinin en kötü sonuçlarından birisi zaten. Daha nasıl berbat olacak? Diğeri de malum. Her ikisinde de kimin başta olduğu malum. Hagi falan olsaydı başımızda Allah korusun adamı asmıştınız çoktan Real maçındaki skorla beraber. Hagi'nin de nasıl gönderildiğini gördü bu gözler. Şimdi vefa diye ağlayanların ozaman nasıl olduklarını da.

Daha üç sene önce bırak Arena'yı , Sami Yen bile sadece derbilerde ve Avrupa Kupa maçlarında fulldu. Bunu neye bağlıyorsun ? Başarısızlık değil mi ? Terim işte o onlarca hocadan biri değil, Terim Türk futbol tarihinin en önemli hocasıdır !

Hala sadece derbilerde ve Avrupa kupalarında full lig maçlarında full değil :D

Az önce hocayla alakalı bir başlık vardı, yorum yazarken gitmiş. Sansür mü uyguluyorsunuz? Yakışıyor mu?

cok istikrarli cekilde basarilar kazanmisizda o 10larca hocalar ile gibi yorumluyorsun resmen. hoca zaten taraftara sözüm var dedi bir yere gitmiyorum dedi.

keskin cekilde onun ayagini onunla uzlasmadan basakalari olmasin.

tv de kofuldugunu ögrenen sonucda o yani.

Geçen hafta Madrid'den 6 yedik. Bu Galatasaray tarihinin en kötü sonuçlarından birisi zaten. Daha nasıl berbat olacak? Diğeri de malum. Her ikisinde de kimin başta olduğu malum. Hagi falan olsaydı başımızda Allah korusun adamı asmıştınız çoktan Real maçındaki skorla beraber. Hagi'nin de nasıl gönderildiğini gördü bu gözler. Şimdi vefa diye ağlayanların ozaman nasıl olduklarını da.

Valla bir kaç ay sonra tekrar konuşacağız bulunduğumuz yeri. Tek isteğim var Fener şampiyon olmasın, başka bir beklentim kalmadı son zamanlardaki berbat gelişmelerden sonra.

Karşı çıkan oldu mu? Fatih Terim için ilk geldiğinde 50 sene başımızda kalsın yazıyordum. Kanıtı konusunda aç bak. Ama Fatih Terim bu iki senede yine her zamanki gibi başarı geldikçe değişti ve kendi sonunu hazırladı. Kusura bakmayın. Fatih Terim hiçbir zaman bir Ferguson bir Venger olamayacak.

Abi bende ciddi ciddi mantıklı ve sakin düşünen biri ile konuştuğumu sanmıştım bir ara. Bir insana hakaret edilmesini destekliyorsan ki o kişi Galatasaray'da görev alıyorsa veya aldıysa daha konuşulacak bir şeyimiz yok.

Ben sakin biriyim, yalnız haksızlığa gelemem. Ve beni bozan sadece Terim'in kovulması değil, özellikle nasıl kovulduğu. Başkan adam olsa yüze yüz söylerdi, yıllarını vermiş adam telefonda kızından öğrendi.

Aysal'ın bu saatten sonra sözü beş para etmez.

BVCd-y-CYAEQGNL.jpg:large

Taraftar zaten hazırlanıyor, taraftar hak ettiği cevabı verecek !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt