Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden sızlasın? Galatasaray'ı iki yıldır mı izliyoruz yoo? Bundan önce de onlarca hoca olmadı mı orda. Boş yere acıtasyonu bırakın artık iş işten geçti. Fatih Terim biraz taraftarı düşünseydi uzlaşma yolu arardı bu kadar keskin olmazdı.

hoca takımı son iki yıl şampiyon yapmış, şmp liginde çeyrek final oynatmış ,kaçıyormu bu adam sene sonu imzalarsın sözleşmeyi,he imzalamassada yolları ayırırsın kimsede bişey demez, telefonu açmıyor diye bir çırpıda silinecek adammı bu,önümüzde juve maçı nolcak şimdi kim hazırlayacak o maça takımı,fener bile aykuta bunu yapmadı, hiçmi vefa duygusu yok içinizde ,hocanın gitmesi sorun değil gönderiliş biçimi üzücü olan anlayın bunu terimsporlu değil kimse

Geçen hafta Madrid'den 6 yedik. Bu Galatasaray tarihinin en kötü sonuçlarından birisi zaten. Daha nasıl berbat olacak? Diğeri de malum. Her ikisinde de kimin başta olduğu malum. Hagi falan olsaydı başımızda Allah korusun adamı asmıştınız çoktan Real maçındaki skorla beraber. Hagi'nin de nasıl gönderildiğini gördü bu gözler. Şimdi vefa diye ağlayanların ozaman nasıl olduklarını da.

hagi oyuncu olarak efsanemizdir ok ama hoca olarak resmen batirmisdi o dönem takimi ve taraftar muthis sabir gösterdi onada.

6 yemisiz bir macda real madrid gibi takimdan. manuda citiy den okadar yigiyor ferguson ile. ne olacak yani ?! bir mac bütün diger basarilarinimi yok edecek. bütün kupalarimi ve istikrari cekilde basarilarimi silecek ?!

ligde namaglupsun ve liderin 3 puan gerisindesin bu berbat halinle ki takim toparlanmaya baslayacakdi elbeteki bruma li systemde.

Geçen hafta Madrid'den 6 yedik. Bu Galatasaray tarihinin en kötü sonuçlarından birisi zaten. Daha nasıl berbat olacak? Diğeri de malum. Her ikisinde de kimin başta olduğu malum. Hagi falan olsaydı başımızda Allah korusun adamı asmıştınız çoktan Real maçındaki skorla beraber. Hagi'nin de nasıl gönderildiğini gördü bu gözler. Şimdi vefa diye ağlayanların ozaman nasıl olduklarını da.

İşte vizyonsuzluk bu bakış açısıdır.

6 yedik diye hocanın gitmesini doğru bulmak.

Bazıları unutmuşlar Chelsea'den 5 tane yediğimizden sonra Hertha'ya 4 tane attığımızı ve ardından namağlup UEFA şampiyonu olduğumuzu.

Her yol direk hedefe götürmez.

hoca takımı son iki yıl şampiyon yapmış, şmp liginde çeyrek final oynatmış ,kaçıyormu bu adam sene sonu imzalarsın sözleşmeyi,he imzalamassada yolları ayırırsın kimsede bişey demez, telefonu açmıyor diye bir çırpıda silinecek adammı bu,önümüzde juve maçı nolcak şimdi kim hazırlayacak o maça takımı,fener bile aykuta bunu yapmadı, hiçmi vefa duygusu yok içinizde ,hocanın gitmesi sorun değil gönderiliş biçimi üzücü olan anlayın bunu terimsporlu değil kimse

Vallahi kusura bakmayın da birisi benim olduğum kurumu hedef alarak "Birileri istiyor diye imza atmam" diyecek, babam olsa tutmam onu o mevkide.

Karşı çıkan oldu mu? Fatih Terim için ilk geldiğinde 50 sene başımızda kalsın yazıyordum. Kanıtı konusunda aç bak. Ama Fatih Terim bu iki senede yine her zamanki gibi başarı geldikçe değişti ve kendi sonunu hazırladı. Kusura bakmayın. Fatih Terim hiçbir zaman bir Ferguson bir Venger olamayacak.

baskan ali dürüst olsa bak nasil oluyor ferguson wenger gibi. neyse...

İşte vizyonsuzluk bu bakış açısıdır.

6 yedik diye hocanın gitmesini doğru bulmak.

Bazıları unutmuşlar Chelsea'den 5 tane yediğimizden sonra Hertha'ya 4 tane attığımızı ve ardından namağlup UEFA şampiyonu olduğumuzu.

Her yol direk hedefe götürmez.

Vizyonsuzluk 6 yedin diye hocanın gitmesini doğru bulmak değildir, hoca gitti diye Galatasaray'ın dibe vuracağını düşünmektir. Galatasaray ulan bu, kendinize gelin artık.

başkan ali dürüst olsa servetlerle oynardık artık

hm.. tuhaf olan ali dürüst varken bütün bu güzel transferler yapildi. bu yaz transferinde gittikden sonra ben pek bir sey göremedim transfer konusunda bruma haric.

futbolu hem eminimki sayin aysal baskandan daha iyi biliyordur

hm.. tuhaf olan ali dürüst varken bütün bu güzel transferler yapildi. bu yaz transferinde gittikden sonra ben pek bir sey göremedim transfer konusunda bruma haric.

Tamam hacı abi tamam ali dürüst başkan terimspor sampiyon

İki transferide istemediğini (özellikle Sneijder'i) Dürüst'ün bu kulüpte bilmeyen yok.

tamam o zaman bunun Galatasaraya iyilikmi yoksa kötülükmü olduğunu zaman gösterecek şimdiden taraftar ikiye bölündü kurumsallık uğruna

Kurumsallıkla alakası yok bunun. İstersen bakkal yönet bu böyledir. Galatasaray'a kötülüğü sadece Aysal mı yaptı? Terim'de en az aysal kadar suçlu. İki tane keçinin inadı yüzünden olan Galatasaray'a oldu. Bunu söylemek çok mu zor?

Vizyonsuzluk 6 yedin diye hocanın gitmesini doğru bulmak değildir, hoca gitti diye Galatasaray'ın dibe vuracağını düşünmektir. Galatasaray ulan bu, kendinize gelin artık.

Bu sezon şampiyon olmazsak Aysal bıraksın Galatasaray'ı, çünkü tek sorumlusu o olacaktır, sezon sonuna kadar en azından Fatih Hoca takım başında olmalıydı. Bizim yabancı teknik direktörle başarılı olacağımızı sanmıyorum.

Bu sezon şampiyon olmazsak Aysal bıraksın Galatasaray'ı, çünkü tek sorumlusu o olacaktır, sezon sonuna kadar en azından Fatih Hoca takım başında olmalıydı. Bizim yabancı teknik direktörle başarılı olacağımızı sanmıyorum.

Evet bence de sezon sonuna kadar Terim takımın başında kalmalıydı sezon sonuna kadar her maç önü, her maç sonu iki posta Aysal'a giydirmeliydi. Aysal gitmiş kalmış çok da umrumda değil açıkçası benim. Ama Aysal giderde yerine basiretsiz adamlar gelirse ozaman hiç kimse ağlamasın buralarda. İş Terim'e gelince tarihe bak, Aysal'a gelince tarih ne ki bütün başkanlar Aysal gibiydi hep olağan üstü transferler yaptık ki biz, hocalar oynatamadı. O hocalar yok mu o hocalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt