Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurumsallıkla alakası yok bunun. İstersen bakkal yönet bu böyledir. Galatasaray'a kötülüğü sadece Aysal mı yaptı? Terim'de en az aysal kadar suçlu. İki tane keçinin inadı yüzünden olan Galatasaray'a oldu. Bunu söylemek çok mu zor?

aynen öyle ben bunu 2 gündür söylüyorum hocada suçlu tabi terimsporlu değilim diyorum doğru olan sene sonu yolların ayrılmasıydı çünkü önümzde çok önemli maçlar var yeni gelen hocanın uyum süreci, herkes pollyana,yeni hoca bizi uçarak havasında inşallah öyle olur ama 2 yıldır sorunu unutan camiada gereksiz yere sorun yaratıldı sonuçlarınada katlanacağız hayırlısı

Arena by Ua !!! cumartesiyi iple cekiyorum. hoca sahipsiz degil öyle köpek gibi kofulacak birisi hic degildir.

kisiler gelir gider evet ama gidecek kisiler baskalari olacak galiba ve gelecek kisiler gercek Galatasaraylilar olacak.

BVCO-BrCEAEI6ue.jpg

sen misin simdi gercek Galatasarayli. senin Galatasarayliligina yziklar olsun. iple cekiyormus bi de. bilincsiz taraftar sirf terim gitti diye ortaligi birbirine katsin, sen de zevkle izle sonra gercek GSliyim de oyle mi? eminim ki terim yerine mourinho veya dunyanin en iyi hocasi gelse basarisiz olmasini ister, basarisiz olunca da gobegini hoplata hoplata gulersin senin GSliligin bu kadar cunku. Terim ne ya? efsane ama asil efsane olan Galatasaraydir

2 dakka oturun adam gibi dusunun. Terim efsanedir, benim de efsanemdir, onun yanlis yapmasini ben de istemezdim. onun yanlislarini sIk sIk gormezden de geldim ama artik yeter. terim kendisini takimin sahibi sanarken yonetim ne yapmaliydi soruyorum size. efsaneyse efsane, hagi de efsane, hakan sukur de efsane. bu kulubun sahibi sanma hakkini vermez sana efsane olmak. Aslolan Galatasaraydir diyip Milli Takim'in teklifine cup diye atlayan, Galatasaray futbol takimini Milli Takim hocaligindan sonra 2. plana alan, drogba'dan frikikleri alamayacak kadar takimi umursamayan, cani sIkIldi mi yonetimle didisen, kendini GS kulubunun en ustunde goren bir adam efsane de olsa Galatasaray'a zarar verir. efsane diye kimseyi tepeye cikaracak halimiz yok, cunku kendisinin de soyledigi (fakat ne yazik ki hareketlerinde goremedik) gibi Aslolan Galatasaray'dir. terim bu tavirlariyla anca degerini yitirir.

ama huloooooggggg terim imparator yihaaaaa devam edin siz.

sen misin simdi gercek Galatasarayli. senin Galatasarayliligina yziklar olsun. iple cekiyormus bi de. bilincsiz taraftar sirf terim gitti diye ortaligi birbirine katsin, sen de zevkle izle sonra gercek GSliyim de oyle mi? eminim ki terim yerine mourinho veya dunyanin en iyi hocasi gelse basarisiz olmasini ister, basarisiz olunca da gobegini hoplata hoplata gulersin senin GSliligin bu kadar cunku. Terim ne ya? efsane ama asil efsane olan Galatasaraydir

2 dakka oturun adam gibi dusunun. Terim efsanedir, benim de efsanemdir, onun yanlis yapmasini ben de istemezdim. onun yanlislarini sIk sIk gormezden de geldim ama artik yeter. terim kendisini takimin sahibi sanarken yonetim ne yapmaliydi soruyorum size. efsaneyse efsane, hagi de efsane, hakan sukur de efsane. bu kulubun sahibi sanma hakkini vermez sana efsane olmak. Aslolan Galatasaraydir diyip Milli Takim'in teklifine cup diye atlayan, Galatasaray futbol takimini Milli Takim hocaligindan sonra 2. plana alan, drogba'dan frikikleri alamayacak kadar takimi umursamayan, cani sIkIldi mi yonetimle didisen, kendini GS kulubunun en ustunde goren bir adam efsane de olsa Galatasaray'a zarar verir. efsane diye kimseyi tepeye cikaracak halimiz yok, cunku kendisinin de soyledigi (fakat ne yazik ki hareketlerinde goremedik) gibi Aslolan Galatasaray'dir. terim bu tavirlariyla anca degerini yitirir.

ama huloooooggggg terim imparator yihaaaaa devam edin siz.

sen benim Galatasarayligimi yargilayacak insan degilsin . hadi bakayim yoluna git ve huloooog aysal demeye bak bir zahmet.

sabah sabah ugrasmam senin gibiler ile. asil sana ve senin gibilere yaziklar olsun. sizin gibi Galatasaraylilar olmaz olsun efsaneyi böyle sata biliyorsunuz.

ama yok demiyorum cünkü buda benim hadime degil. kendi dünyanda Galatasarayligini yasamaya bak sen.

ama birakda ben kendi dünyamdaki metin oktayli-ali sami yenli.fatih terimli Galatasarayimi yasayim. bye

ben galatasaray ıcın haps yattm sen ne yaptn!!

Görevden alınan GALATASARAYDIR...

Göreve tekrar gelecek ise yine sadece GALATASARAY olacaktır...

Fatih Terim geri gelir onu gönderenler ise İNŞALLAH gidecektir....

YÖNETİM İSTİFA

YAZIKLAR OLSUN

Asilan pankartlar GS'in menfaatlerini kotu bir bicimde etkiler. Yonetim terimin altini oydu evet burda hic suphem yok fakat istifaya cagirmak bize yani takimimiza zarar verir. Terim olayi malesef kapandi ve bu pankartlari asmak onu geri getirmez. Ha soyle olur, terim ile ilgili guzel pankartlar hazirlarsin seni unutmayacaz falan diye bu olur. O resimdeki pankartlardan sadece 1 tanesine helal olsun diyebilirim, Adnan Nas olacak sahsa yonelik yazi guzel olmus. Senin yonettigin kulubun hocasi kim olursa olsun boyle talihsiz bir sekilde gitsin feneri calistirsin derse, o kulup taraftarida o sahsa gitsin feneri yonetsin der. Pankartlardan 1 tanesi haric hepsi bize zarar verir. Adnan Nas'a istediklerini desinler sevmiyorum o adami, cok gereksiz

Şuradaki terimsporluları görünce iyiki terim gitmiş diyorum. Adam yıllık 5 milyon civarı para alıyordu. Burada daha ailesinden harçlıkla geçinen çoluk çocuk kalkmış terimi savunuyor. Terime 2 senelik sözleşme önerildimi? Evet.

Imzaladı mı? Hayır. Aslolan galaasaraydır, abidik gubidik çocuk gazlar gibi laflar etti. Milli takımla sadece 4 maç için görüş diye izin verildi. O kalkıp işi ilerletip Demirören'in altında çalışıp kapak atmayı seçti. Tabi bunun ilk nedeni saygı değer Recep Tayyip Erdoğan'ın ricası. Cemaati kıramayınca düpedüz Galatasaray'ın teklifi için kıvırmaya başladı. Maç sonları Galatasaray başkanına ikide bir ayar yapma, laf sokmaya çalışma. 9 maç ceza yemesine rağmen takımda tutuldu. Eleman denmesine bozuldu. İyide 5 milyon civarı para almıyormuydu? Bu kişiye eleman denmez mi? Harbiden şu yeni yetmeleri anlamak zor. Efsane, imparatore, grande vs. Elindeki kadro ligin açık ara en iyi kadrosu. Terim'in ikinci gidişindeki taraftar tarafından yuhalanarak gönderilişini de hatırlayın. Yeter arkadaş terim de terim. Bize eleman mı yok? Parasıyla değil mi bir eleman gider bir eleman gelir. Aslolan galatasaraydır.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Görevden alınan GALATASARAYDIR...

Göreve tekrar gelecek ise yine sadece GALATASARAY olacaktır...

Fatih Terim geri gelir onu gönderenler ise İNŞALLAH gidecektir....

YÖNETİM İSTİFA

YAZIKLAR OLSUN

Sana yaziklar olsun asil. Sizin Galatasarayliliginizda bukadar isde. Adam baskan be saygili olun biraz.

Tüpcü ve kader arkadasinin müritleri asil siz isde Galatasaraya zarar veriyorusunuz böyle.

Galatasaray FT'den öncede vardi sonrada var olacak.

Bana sunu söyle FTyi tüpkafayla ayni masada oturudugunu gördügünde ne hissetin? Ne hissetigini söyle yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt