Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 588
Tamam hacı abi tamam ali dürüst başkan terimspor sampiyon
Öff Löker.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam hacı abi tamam ali dürüst başkan terimspor sampiyon
Kurumsallıkla alakası yok bunun. İstersen bakkal yönet bu böyledir. Galatasaray'a kötülüğü sadece Aysal mı yaptı? Terim'de en az aysal kadar suçlu. İki tane keçinin inadı yüzünden olan Galatasaray'a oldu. Bunu söylemek çok mu zor?
Arena by Ua !!! cumartesiyi iple cekiyorum. hoca sahipsiz degil öyle köpek gibi kofulacak birisi hic degildir.
kisiler gelir gider evet ama gidecek kisiler baskalari olacak galiba ve gelecek kisiler gercek Galatasaraylilar olacak.
![]()
sen misin simdi gercek Galatasarayli. senin Galatasarayliligina yziklar olsun. iple cekiyormus bi de. bilincsiz taraftar sirf terim gitti diye ortaligi birbirine katsin, sen de zevkle izle sonra gercek GSliyim de oyle mi? eminim ki terim yerine mourinho veya dunyanin en iyi hocasi gelse basarisiz olmasini ister, basarisiz olunca da gobegini hoplata hoplata gulersin senin GSliligin bu kadar cunku. Terim ne ya? efsane ama asil efsane olan Galatasaraydir
2 dakka oturun adam gibi dusunun. Terim efsanedir, benim de efsanemdir, onun yanlis yapmasini ben de istemezdim. onun yanlislarini sIk sIk gormezden de geldim ama artik yeter. terim kendisini takimin sahibi sanarken yonetim ne yapmaliydi soruyorum size. efsaneyse efsane, hagi de efsane, hakan sukur de efsane. bu kulubun sahibi sanma hakkini vermez sana efsane olmak. Aslolan Galatasaraydir diyip Milli Takim'in teklifine cup diye atlayan, Galatasaray futbol takimini Milli Takim hocaligindan sonra 2. plana alan, drogba'dan frikikleri alamayacak kadar takimi umursamayan, cani sIkIldi mi yonetimle didisen, kendini GS kulubunun en ustunde goren bir adam efsane de olsa Galatasaray'a zarar verir. efsane diye kimseyi tepeye cikaracak halimiz yok, cunku kendisinin de soyledigi (fakat ne yazik ki hareketlerinde goremedik) gibi Aslolan Galatasaray'dir. terim bu tavirlariyla anca degerini yitirir.
ama huloooooggggg terim imparator yihaaaaa devam edin siz.
Görevden alınan GALATASARAYDIR...
Göreve tekrar gelecek ise yine sadece GALATASARAY olacaktır...
Fatih Terim geri gelir onu gönderenler ise İNŞALLAH gidecektir....
YÖNETİM İSTİFA
YAZIKLAR OLSUN
Görevden alınan GALATASARAYDIR...
Göreve tekrar gelecek ise yine sadece GALATASARAY olacaktır...
Fatih Terim geri gelir onu gönderenler ise İNŞALLAH gidecektir....
YÖNETİM İSTİFA
YAZIKLAR OLSUN
2'sinden de kurtulduk![]()
Yanlışın var üçünde de kurtuldulnuz.Gerçi ben "kaybettik" demeyi tercih ederim.