Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be imparator o kadar başarı yaşattın ama zerre değerin yokmuş.boşuna kürek sallamışsın

Başarılar ve iyiler çabuk unutulur burası Türkiye..Adam bu takımı nerden aldı nereye getirdi sonuç ortada gediği daha ilk sezon şampiyon yap ertesi sene yine şampiyon,şampiyonlar liginde çeyrek final oynat sonra paçavra gibi kapının önüne koy sindirebilmek gerçekten mümkün değil!

Başarılar ve iyiler çabuk unutulur burası Türkiye..Adam bu takımı nerden aldı nereye getirdi sonuç ortada gediği daha ilk sezon şampiyon yap ertesi sene yine şampiyon,şampiyonlar liginde çeyrek final oynat sonra paçavra gibi kapının önüne koy sindirebilmek gerçekten mümkün değil!

aynen öyle kardeşim iyilerin kaybettiği bir dünyadayız.

birileri rahat etsin diye sözleşme imzalamıyordu ne diyorsunuz üstteki renktaşlar?

-Tapatalk-

Saldır milli takım okey let's go to the world cup

bu ülkede adam gibi adamlar hep vefat ettiğinde kıymete biniyor maalesef değerlerimizin kıymetini hayattayken bilemiyoruz yazıklar olsun hepimize!

her GS taraftarı Terimi sever sayar, takımı satmadığı sürece. İlk senesinde gitti, ikinci senesinde Canaydını yedi, üçüncü senesinde Asıl olan GS dir dedi ama bu sefer güldürmedi, Demirörenle aynı safhada olmayı seçti.

Yahu Bu adamın bu egosu Ünal Aysal getirdiğinde de vardı. Neden o zaman aldı. O zamana kadar da bütün başkanlarla kavga etmişti.

Yani sana işim düştü gel işim bitti git. Neymiş telefona çıkmamış sözleşme imzalamamış. Bana bunu anlatın neden 3. dönem için getirildi.

Hassasiyetini anlıyorum ama artik global bir dünya düzeni var.

Keske senin dediğin gibi olsaydı ama TD ler de oyuncular da birer eşya gibidir yeni düzende.Alinir ve satılırlar..

tonguç kardeşim yeni dünya düzeni öyle olabilir dünyanın hepsi öyle olabilir ama benim için değil be güzel kardeşim.herkes farklı düşünebilir senin görüşünede saygım var.

sinan engin haklı düşünün candan erçetin terim gitsin mi kalsın mı diye oy kullanıyor (vee daha yönetimde vasıfsız o kadar kisi) (diğer meslekleri beni ilgilendirmez) İMPARATORa büyük ayıp yapıldı GALATASARAYımızı büyük sıkıntılar bekliyor inşallah 8 taştan beter olmayız

Kader arkadasin tupcuyle el ele basaridan basariya kosarsiniz umarim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VWMPyRHDj2U[/media]

türk futbol tarihinde hiçbir teknik direktör bu şekilde sevilmemiştir.aslansın İMPARATOR SANA HAKKIMIZ HELAL OLSUN

sen belki başkanımız Sn. Aysal kadar iyi bir profesyonel değilsin hocam ama çok daha fazla Galatasaraylısın o yüzden imparator dedik zaten isteyen eleman desin farketmez

Saygideger hocam lutfen 3 5 ay sonra yabanci siniri kararini destekliyorum turk futbolcularin onunu acmak lazim gibi aciklamalar yapmazsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt