Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca 60 yaşında.

3 sene cağırmazlar 2 sene naz yapar ki haklı.

65' den sonra hoca en fazla 2-3 sezon çalışıp gider.

Sonra vah efendim yeterince faydalanamadık diye dizimizi döveriz.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Aynen en verimli zamanında harcadılar hocayı maalesef,,hocanın arkasından atıp tutanları göreceğim zamanı gelince renktaş.

mesajları servıs etmek nedır ya? bu kadar mı dustu baskan? oldu olacak kac kere aradı kac kere trıp attı bunları fılanda anlatsın

Yerin çok ayrı hocam,gelirsin gidersin başkaları gelir gider,sen öğrettin bize Galatasaray ı,her zaman başarılar...

Hocaya bunu reva görenler inşallah daha beter olurlar. Bu takımın bir çok başarısında İmparator vardır ve OLACAKTIR.

Her ne kadar büyük hoca olsada, eleman lafına alınması ve bu olayı bu kadar abartması Fatih Terim'in ne kadar küçük düşünceli biri olduğunu gösterir. Ne var yani eleman kelimesinde? Başkan daha önce de hepimiz Galatasaray'ın elemanıyız demişti. Herkes eleman olabiliyor da, Fatih efendimiz neden buna alınıyor? Ayrıca gerçek Galatasaraylı herkes Galatasaray'ın elemanı olmaktan gurur duyar. Yanlış anlamayın. Fatih Terim de gerçek Galatasaraylı. Ama aynı zamanda gerçek bir egoisttir bana göre...

Adam ben de önemli değilim aslolan ve en büyük olan Galatasaray'dır diyor hala egodan bahsedenler var. Neyse gün gelecek hoca yine girecek Florya'nın o kapılarından.

floryanin kapisinda mi girer yoksa camianin daha agir kapilardan mi girere bilmiyorumda ama baskanlik yakisir ilerde Fatih terime.

inşallah mancini başarılı olur ve kaostan çıkarız.ama şu unutulmasın bi başarısızlık halinde unal aysal çekip gider ama Fatih Terim asla GS a sırtını dönmez.

inşallah mancini başarılı olur ve kaostan çıkarız.ama şu unutulmasın bi başarısızlık halinde unal aysal çekip gider ama Fatih Terim asla GS a sırtını dönmez.

1 hafta sonra bile gide bilir belki. divan kurulunda muthis dayak yigecek sözlü olarak yani. oda öyleyse gidiyorum derse aman fazla durdunuz sayin baskan diye karsilik cikar. kimse tutmaz camiada onu artik.

bir Galatasaray baskani olarak resmen küfür etmisdir Galatasarayin ilklerine. polat bunun yaptigi hatalarindan 100de 1ini yapmamisdir ve sonucunu biliyoruz.

Ali dürüst veya Adnan özütürk bu durumda yeni baskanimiz olur. bu tabiki sadece icerden cikan seslere göre söylüyorum. Camia icinde Aysal baskanin pek gücü yok inan kirac haric. onun gücüde yeterli olacakmi bu sefer ?! yetecekse o zaman ciddiden korkunc bir güc vardir inan kiracda camiada.

Ne karin agrisi bir adammiş be. gider ayak sivadi camia'nin üstüne.

Ben iyiyim sen nasılsın

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Ozleyecegiz seni hocam. Keske 3. doneminin ilk sezonundaki gibi kalsaydin ve oyle devam etseydin. Iste mukemmel Fatih Terim ve mukemmel takimi tam olarak oydu.

Imparator Terim

---------Muslera---------

Eboue-Semih-Ujfalusi-Balta

Engin--Melo---Selcuk--Emre

-------Necati-Elmander-------

Bu takimi asla unutmayacagim.

Bırak unutsunlar biz unutmayacağız hocam.

Faih Terim arkütık kulübümüz için mesai harcamıyor olabilir lakin bu ona saygısızlık edilebilir demek değil.

6 değerli şampiyonluk, 1 UEFA kupası gibi pekçok başarıda imzası olan bir Galatasaray değeri için bu bizim borcumuzdur.

yakinda bu olaylar daha bir isikda aciklik kazandiginda ve birileri avrupalara kactiginda burdaki cogu kisi lütfen onun pesinden gitsin. bidaha da terim hocanin agzina almasinlar mümkünse .

onun Galatasarayligini tartisiyor burdaki coluk cocuk ya. gelde delirme. tirnagi olamazsiniz o adamin Galatasaraylilik anlaminda ben dahil !!!

umarim bir gün bende onun kadar Galatasarayli ola bilirim ama cok zor bu.

koyardi yine defansi juventus sahasina ileriye burak vidal midal gelir gider cakardi, 5 tane yer donerdik. utanmadan 6 yedirdi bize ewde tu allah kahretmesin

koyardi yine defansi juventus sahasina ileriye burak vidal midal gelir gider cakardi, 5 tane yer donerdik. utanmadan 6 yedirdi bize ewde tu allah kahretmesin

anlamadigim skor 3-0, 4-0 oldugundada oyuna mudehaleside yoktu. al g.zan'i cikar buraki muraki sinoyu bari defans yap. kenardan mudehale olsa 6'ya varmazdi, egerki 10 dakika daha olsaydi mac 10'lara dogru giderdi. Neyseki o konuda sansliydik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt