Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem hoca için hemde bizim için hayırlısı oldu artık işler yürümüyordu berbat sistemde biz yolumuza gittik 1.sınıf hocayla oda milli takıma gitti 4 yılda alacağı 20 milyon euro ile 2 tarafada hayırlı oldu bu ayrılık bütün emekleri için sonsuz teşekkürler nankörlüğe gerek yok ünal aysal geldiğinde o rezil takımı düzeltecek tek kişi vardı o da terimdi ve düzeltti misyonunu tamamladı gitti uzatmayın artık

Hem de 6-1 (ağır ironi içerir)

kardeş fikre saygımız var da hayalperestliğin luzumu yok EVVEL ALLAH

-Tapatalk-

dk 20 de 2 tane yerdik bence.

Juve ve Madrid'in hücum gücü bir değil, en basitinden Juve'yle berebere kalan Kopen'e Madrid 4 tane salladı.

Şimdi 2'li 3'lü kombilere girmeyin 2 takımın hücum gücünü karşılaştırıyoruz sonuçta.

Terime yaptıkları için teşekkürler ama düşmanlarla bir olup gitmesi hiç iyi olmadı.

napalım allah kerim, roberto mancini.

İmparator Roberto Mancini

Tapatalk ile gönderildi

Juve ve Madrid'in hücum gücü bir değil, en basitinden Juve'yle berebere kalan Kopen'e Madrid 4 tane salladı.

Şimdi 2'li 3'lü kombilere girmeyin 2 takımın hücum gücünü karşılaştırıyoruz sonuçta.

la adamlar hep uzun top attılar o terimin kötü sisteminin devam ettiğini zannediyorlardı hahahahah maçı nasıl izliyonuz

-Tapatalk-

Oda oyle diyordu keske gs gelsede milli takimla ugrasmasam.. :Trollface:

1000 defa söyledim hoca da insan hata yapıyor. O kararından ötürü en çok kırıldığımı, hata yaptığını söyleyenlerden biriyimdir herhalde bu forumda.Eski mesajlarıma bakarsanız görebilirsiniz.

Ama dediğim gibi tarz yanlış. Hınç alır gibi orta oyunu oynanarak ardından gönderilmeyi hak etmemişti dedim.

Şu an bu başlığa girmemin en büyük sebebi de hocaya duyduğum sevgi ve saygıdan çok , başımızda 2 günlük başkanın aynısını Galatasaray'a da yapma ve çok daha büyük zararlara uğrama ihtimalimizin çok yüksek olduğunu bilmem için Terim'i özleyecek olmamdır. Çünkü o orada iken 10. bile olsak en fazla 1 sezon kaybederiz ama bu hali ile geleceği de kaybedebiliriz korkusu var içimde. Ek olarak olmasını çok istediğim kurumsallaşmanın masaldan ibaret olduğunu görmekte beni hayal kırıklığına uğratan bir başka şeydir.

Ayrıca muhalefetin kim olacağı sorulmuş çok net belli o isim de Adnan Öztürk, başkan olur veya olmaz, olursa başarısız da olabilir ama muhalefet edecek isim odur şu an için.

la adamlar hep uzun top attılar o terimin kötü sisteminin devam ettiğini zannediyorlardı hahahahah maçı nasıl izliyonuz

-Tapatalk-

Uzun top attı, savunma arkasına sarkmaya çalıştı da ellerinde ne Di Maria gibi Türk futbol mantalitesine ters at gibi bir adam ne de vurduğunu gol yapan Ronaldo gibi bir gol makinası var.

Juventus baskılı oynamaya çalıştığı için kaybetti birazda. Madrid gibi ortada statik kalıp üzerine çekmeye çalışmak yerine Pirlo'yu sarkık libero gibi oynatıp bizi üzerine çekmeye, çekemezse de sabırlı kalıp Eboue-Balta ikilisini zorlamaya çalışsa kazanırdı.

Uzun top attı, savunma arkasına sarkmaya çalıştı da ellerinde ne Di Maria gibi Türk futbol mantalitesine ters at gibi bir adam ne de vurduğunu gol yapan Ronaldo gibi bir gol makinası var.

Juventus baskılı oynamaya çalıştığı için kaybetti birazda. Madrid gibi ortada statik kalıp üzerine çekmeye çalışmak yerine Pirlo'yu sarkık libero gibi oynatıp bizi üzerine çekmeye, çekemezse de sabırlı kalıp Eboue-Balta ikilisini zorlamaya çalışsa kazanırdı.

ya tamam tamam sizin teknik direktör daha iyi

(halbuki manciniyi tebrik etseniz suscaz. değmez ₺)

-Tapatalk-

-Tapatalk-

Her zaman dünyanın taktik devi İtalyanlar ne futbolu oynadığımızı 3 dk'da çözmüştür emin ol.Uzun top atmalarının nedeni bizim kanatları iyi savunmamız ve Juve'yi tamamen orta alana itmemiz.Adamlar da varsın uzun top olsun nasıl olsa bizde Pirlo var raadız dedi ama maç boyunca harika kademelerimiz Pirlo'nun attığı hemn hemen bütün topları önledi.

Her zaman dünyanın taktik devi İtalyanlar ne futbolu oynadığımızı 3 dk'da çözmüştür emin ol.Uzun top atmalarının nedeni bizim kanatları iyi savunmamız ve Juve'yi tamamen orta alana itmemiz.Adamlar da varsı uzun top olsun nasıl olsa bizde Pirlo var raadız dedi ama maç boyunca harika kademelerimiz Pirlo'nun attığı hemn hemen bütün topları önledi.

fatih terim nasıl yapıyordu o kademeyi

TEK KELİME CEVAP İYİ VEYE KÖTÜ

-Tapatalk-

ya tamam tamam sizin teknik direktör daha iyi

(halbuki manciniyi tebrik etseniz suscaz. değmez ₺)

-Tapatalk-

Dün kadro seçimi, oyuncu değişikliklerinde tebrik ettim zaten kendisini maç forumunda duruyor girin bakın. Ettiğim halde susmadığınız ve susmayacağınızı bildiğim için yazıyorum.

1000 defa söyledim hoca da insan hata yapıyor. O kararından ötürü en çok kırıldığımı, hata yaptığını söyleyenlerden biriyimdir herhalde bu forumda.Eski mesajlarıma bakarsanız görebilirsiniz.

Ama dediğim gibi tarz yanlış. Hınç alır gibi orta oyunu oynanarak ardından gönderilmeyi hak etmemişti dedim.

Şu an bu başlığa girmemin en büyük sebebi de hocaya duyduğum sevgi ve saygıdan çok , başımızda 2 günlük başkanın aynısını Galatasaray'a da yapma ve çok daha büyük zararlara uğrama ihtimalimizin çok yüksek olduğunu bilmem için Terim'i özleyecek olmamdır. Çünkü o orada iken 10. bile olsak en fazla 1 sezon kaybederiz ama bu hali ile geleceği de kaybedebiliriz korkusu var içimde. Ek olarak olmasını çok istediğim kurumsallaşmanın masaldan ibaret olduğunu görmekte beni hayal kırıklığına uğratan bir başka şeydir.

Ayrıca muhalefetin kim olacağı sorulmuş çok net belli o isim de Adnan Öztürk, başkan olur veya olmaz, olursa başarısız da olabilir ama muhalefet edecek isim odur şu an için.

Adnan Ozturk'ten muhalefet umuyorsan bitmissin sen renktas yanlis anlama. Korkulari yen kaybettigimiz bir sey yok bak, baskan bir hamle yapti elendik dedigimiz grupta simdi umutlarimiz var. Tek nedeni de Unal Aysal'in sorunu kokunden cozmesidir. Fatih Terim orta oyunlari ile yollanmadi, baskan surekli iyi niyetli mesajlar yazmis cevap vereydi. Gitmek istedigi icin vermedi bu kadar basit.

Dün kadro seçimi, oyuncu değişikliklerinde tebrik ettim zaten kendisini maç forumunda duruyor girin bakın. Ettiğim halde susmadığınız ve susmayacağınızı bildiğim için yazıyorum.

kardeş ora olmuş 4500 mesaj benim kafa olmuş ambele

hayırlı geceler

-Tapatalk-

fatih terim nasıl yapıyordu o kademeyi

TEK KELİME CEVAP İYİ VEYE KÖTÜ

-Tapatalk-

Tabi ki kötü çünkü Fatih Terim takımı geride bekletmiyor, Fatih Terim kademeden çok Pirlo'ya rahat top attırtmaya bakardı.Ben bunu iddaa ediyorum bu takımı Fath Terim'le yenebilirdik.Bu Mancini'ye bok atmak değil.

Zaten mac boyunca Eboue ve Hakan'i zorladilar. Bu arada Madrid bizi ustune cekmedi biz yanlis futbol taktigimiz, ne yaptigini bilmeyen bir takimla uzerlerine gittik. Futbolu sadece hucumdan ibaret sanan hocamiz, Milli Takimda uyguladigi futbolu GS'a sirf inatlari yuzunden oynatamadigi icin 6'lik olduk. Konunun ozeti bu..

Anti Terimciler artık şu konudan defolup gitse? Her maçtan sonra buraya girip sallamasa?

Tabi ki kötü çünkü Fatih Terim takımı geride bekletmiyor, Fatih Terim kademeden çok Pirlo'ya rahat top attırtmaya bakardı.Ben bunu iddaa ediyorum bu takımı Fath Terim'le yenebilirdik.Bu Mancini'ye bok atmak değil.

Ya nereye yeniyorsun Juventus'u Fatih Terim'le bir git hele adamlar zaten tam bir kontra atak takimi, sen birak arkada Dany Chedjou Melo'yu ki hocanin cikacagi kadroyu hepimiz biliyoruz; Muslera Eboue Chedjou Dany Riera Melo Selcuk Bruma Burak Drogba, bir 5'likte orada olurdun millete yenerdik hikayeleri anlatmayin.

Adnan Ozturk'ten muhalefet umuyorsan bitmissin sen renktas yanlis anlama. Korkulari yen kaybettigimiz bir sey yok bak, baskan bir hamle yapti elendik dedigimiz grupta simdi umutlarimiz var. Tek nedeni de Unal Aysal'in sorunu kokunden cozmesidir. Fatih Terim orta oyunlari ile yollanmadi, baskan surekli iyi niyetli mesajlar yazmis cevap vereydi. Gitmek istedigi icin vermedi bu kadar basit.

Adnan Öztürk başkan olursa başarılı olamaz zaten ama başkanı yıpratacak belli oldu diyorum ben. Çünkü şu an seçim olsa kulüpte Ünal Aysal en fazla 2000 oy alır, Fatih Terim olayından sonra Adnan Öztürk girse en az 2500-3000 alır.

Sonra o gün geldiğinde yine büyük başkanı ayak oyunları ile gönderdiler demeyin diye şimdiden yazıyorum. Biraz Galatasaray2ı biliyorsam bu sene her ne olursa olsun seçim var diyorum ben.

Ünal Aysal Fatih Terim'i göndererek kendi sonunu kendi hazırladı ve belki de kendi gitmek istiyor zaten. Eğer bu ihtimal gerçekse 1 seneye yine ekonomik buhran haberlerini okumaya başlarız kaldı ki yavaş yavaş dillendirilmeye başlandı bile medya da.(inanmak istemesem de) . Biz hep böyleyiz 1 ileri 1 geri. Terim kalsa ne lobisi zarar verebilirdi kulübe ne de başkan başımızdan gidebilirdi istersek 5. 6. olsak bile bu sezon. Çünkü o kredi vardı ikisinde de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt