Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptigi yapmadigi transferlerle bu seneyi rezil eden hoca.

Takim gecen seneden gucli degil. Transferler rezalet

Dany amrabat riera chedju bunlara ne kadar para verildi biliyormusunuz. En az 22 milyon euro

Satsak kaca giderler belli degil.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ömrümüz enkazlarını kaldırmakla geçiyor. Nolur bir daha gelme de gün yüzü görelim.

Ömrümüz enkazlarını kaldırmakla geçiyor. Nolur bir daha gelme de gün yüzü görelim.

Nasıl siz istediğiniz için gitmediği gibi siz istemiyorsunuz diye de gelmemezlik yapacaktır. Forumu şişmiş ego çöplüğüne dönüştürmek ve her fırsatta öfke kusup geçen biten bir döneme lanet etmek yerine Fener atar konsantrasyonunuzun yüzde 1'ini de bizim takıma gösterseniz belki diyorum daha hayırlı olur sanki.

Yediler Hoca be seni. Halaa sanıyolar ki suçlu başkası , hala sanıyolar ki biz iyi yönettik , doğru kararlar aldık. Senin yollanmandaki hata apaçık ortadayken , bunu yapanlar şimdi çözüm arayıp , kötü günlerden kurtarıcaz bu takımı diyolar . Çözüm ne ? Devre arası transfer. Sneijder tipi oyuncu, ses getirsin, taraftarı sustursun, ama çözüm olmasın.

Şair "bıraktığın enkazı kaldırmak" sözüyle burada hocanın kazandırdığı toplam kupaların ağırlığından bahsediyor, ancak Halil Mutlu'nun kaldırabileceğini anlatmak istiyor.

Adam kupa manyağı yaptı enkaz bırakmasından bahsediyor bazıları ulan 6.sıradaki takımı alıp ilk yılında şampiyon yapmiş 3 yıl geçse anca düzelir diyorsun azıcık samimi ol kapak dağıtırken az toplamadınız Terimden tanıyorum sizi..

2 yılda 2 süperlig şampiyonluğu 2 tff süper cup (hemde ezeli rakibinin elinden) 1 emirates cup ve şlde çeyrek final kazanan ve yaşatan hocaya İMPARATOR FATİH TERİM DENİR.

surayı uplamayalım artık ıyı kotu bısey yazmayın hem uzuluyorum gordukce hemde bırılerı ılerı gerı yorum yapıyor sınırlenıyorum mevcut hocaya baskana takıma odaklanalım..sene sonu ıyı kotu ıcımızı dokecez zaten..

FT Galatasaray in elemani degil. Hiç bir başkan artik Terimi getirmez. Huzursuzluk yaratmanin faydasi yok. Eminim çogunuz FT'yi tanimiyorsunuz bile. Bu herif yüzünden tuttugunuz camia yi huzursuz ediyorsunuz.

Malesef bizim taraftarimizin bir kismi Terim endeksli taraftar. Terim gittigi yillarda maç izlemezler bile. şimdi FT yaygarasinin sebebi FT nin geri gelecegini beklediklerinden. Terim endeksli taraftar kulübü babasinin mali zanneder. Istedigimi kovarim, istedigimi getirebilirim zanneder. Ama RTE'lerine kedi gibidirler. Ses çikaramazlar. Bilirler bu pisliklerin başimiza nerden açildigini ama günah keçisi olarak Aysali gösterirler.

Utanç verici bir taraftar profili çiziyorsunuz. Sizin kadar kulübüne zarar veren başka taraftar toplulugu yoktur. Galatasarayi izliyorsak sunulani izleyecegiz. FT yi izlemek istiyorsan milli takima!

Ne kadro kurmuşsun be akıp gitti antep belediye macında.

Oynayan takımı terim kurdu imp terim diyorlar ya havle vela kuvvet

Tapatalk ile gönderildi

Aydın ile sözleşme yenileyip Erman'ı neden gönderdiğini keşke açıklasa hakkaten çok merak ediyorum nasıl bi plan yaptı kafasında

Terim'in kahraman olması hoşuma gitmiyor.Onun da payı var bu rezil kadroda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt