Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neticede bu adam Arda,Shaqiri,Carlinhos'u da istedi,yanlışı varda, biz Riera'yı bile transfer sezonunun bitimine 1 saat kala alabilmiş takımız-transfer yaptık amacındaki tr.,görende istemedi-yoksa alırdık muhabbetine çevirmeyin,suçlu ama tek başına değil.

oyuncu seçimlerinden çok bu takimin fizik gücü yok. 2. yarilari bitiyoruz. nasil çaliştirildiysa. drogba bile diyordu iyi çalişmiyoruz diye. bu heriften herşeyi bekliyorum. planladinmi bunlari sinyor terim. o işi aLLaHa havale ettim.

bora geçenlerde kapatalım artık bu muhabbetleri önümüze bakalım diyordun görünen o ki yine açmıssın

Ben kapatalım diyorum da, bazı mesajları görünce de zorla tekrar açmak durumunda kalıyoruz. Tamam takıma, oyunculara sinirleniyoruz ama devamlı konu Terim'e geliyor sanki Terim varken maç kaybetmemişiz. Özellikle maç kaybetsek de gidip sallasak diye pusuda bekleyenler var, onları görünce de delleniyor insan. Yoksa cidden sıktı artık bu konu sakız gibi uzayıp gidiyor.

Poker masasında ilk yarım saatte yolunacak enayinin kim olduğunu anlayamazsanız, o enayi sizsiniz demektir.

(bkz: tutku ağı)

Ben kapatalım diyorum da, bazı mesajları görünce de zorla tekrar açmak durumunda kalıyoruz. Tamam takıma, oyunculara sinirleniyoruz ama devamlı konu Terim'e geliyor sanki Terim varken maç kaybetmemişiz. Özellikle maç kaybetsek de gidip sallasak diye pusuda bekleyenler var, onları görünce de delleniyor insan. Yoksa cidden sıktı artık bu konu sakız gibi uzayıp gidiyor.

haklısın evet konuyu hala terime getirenler var ama terime sallayanlar da hiç az sayılmaz halen devam ediyor bu boş muhabbetler,hoca gitmiş artık hala kadroyu eleştirirken bile terim milletin dilinden düşmüyor,sanki danyi şu anda terim sol bek oynatıyor,real den 6 yememizin tek sorumlusu terim deniyor, bugünde 4-1 lik skorun sorumlusu mancini mi oluyor o zaman bu mantıkla,adamlar ruhsuz yapacak fazlada birşeyi yok mancininin, bana göre tek eleştirilcek noktası dany tercihi onun dışında bir sorun görmüyorum ben

Neticede bu adam Arda,Shaqiri,Carlinhos'u da istedi,yanlışı varda, biz Riera'yı bile transferin bitimine 1 saat kala alabilmiş takımız,görende istemedi-yoksa alırdık muhabbetine çevirmeyin,suçlu ama tek başına değil.

ardayı herkes ister önemli olan alınabilecek ve kaliteli bir oyuncuyu istemek .carlinhos chedjoudan kötü bir transfer olacakdı ,allahdan olmadı,shaqiri iyi oyuncu, riera,chedjou,amrabat,dany,cris,eboue,sercan,yiğit hep kendi transferleri birde balta,aydın,sabriye fahiş paralara yeni sözleşmeler imzalanması üstüne kaymaklı kadayıf, transfer konusunda son basın toplantısında kendisine : hocam transferleri sizin istemediğiniz oyuncularlamı yaptılar diye soru gelince buna cevap bile veremedi ,tek cevabı Galatasarayın mali koşullarını gözeterek transfer yaptık oldu, haa birde vaktiyle meloyu istemeyip 32lik cambiassoyu istemişliği var

haklısın evet konuyu hala terime getirenler var ama terime sallayanlar da hiç az sayılmaz halen devam ediyor bu boş muhabbetler,hoca gitmiş artık hala kadroyu eleştirirken bile terim milletin dilinden düşmüyor,sanki danyi şu anda terim sol bek oynatıyor,real den 6 yememizin tek sorumlusu terim deniyor, bugünde 4-1 lik skorun sorumlusu mancini mi oluyor o zaman bu mantıkla,adamlar ruhsuz yapacak fazlada birşeyi yok mancininin, bana göre tek eleştirilcek noktası dany tercihi onun dışında bir sorun görmüyorum ben

İki türlüsü de yanlış zaten, olay bildiğin sidik yarışına döndü, adam gibi önümüze bakamıyoruz bir türlü. Ben maçtan sonra hem oyuncularla hem de Mancini ile ilgili eleştirilerimi yaptım, Terim konusu aklımda bile yoktu. Ama işte öyle provoke edenler var ki, insanı da zorla söyletiyorlar. Aynı şey Terim karşıtları içinde geçerli muhtemelen, onlarda birşey söylüyor, bu sefer Terim'i savunanlar o sinirle başka birşey söylüyor konu uzayıp gidiyor.

Ben şahsen uzun zamandır da lafını etmemiştim ama az önce elemanın biri garip bir konu açtı, ona sinirlenip yazdım, yoksa umurumda bile değildi. Mancini de eleştirilebilir, hatta eleştirilmelidir de. Fakat sırf Terim'in halefi olduğu için Mancini'ye öfke kusanlar var, yani adamlar Mancini'yi beğenmediklerinden değil, Terim'in yerine geldiği için yerden yere vuruyorlar. Böyle saçma sapan adamlar da var maalesef.

İki türlüsü de yanlış zaten, olay bildiğin sidik yarışına döndü, adam gibi önümüze bakamıyoruz bir türlü. Ben maçtan sonra hem oyuncularla hem de Mancini ile ilgili eleştirilerimi yaptım, Terim konusu aklımda bile yoktu. Ama işte öyle provoke edenler var ki, insanı da zorla söyletiyorlar. Aynı şey Terim karşıtları içinde geçerli muhtemelen, onlarda birşey söylüyor, bu sefer Terim'i savunanlar o sinirle başka birşey söylüyor konu uzayıp gidiyor.

Ben şahsen uzun zamandır da lafını etmemiştim ama az önce elemanın biri garip bir konu açtı, ona sinirlenip yazdım, yoksa umurumda bile değildi. Mancini de eleştirilebilir, hatta eleştirilmelidir de. Fakat sırf Terim'in halefi olduğu için Mancini'ye öfke kusanlar var, yani adamlar Mancini'yi beğenmediklerinden değil, Terim'in yerine geldiği için yerden yere vuruyorlar. Böyle saçma sapan adamlar da var maalesef.

bende denk geliyorum oyle tipler var maalesef,mancini geldiği gün eleştiriler başladı zaten adam Galatasaraya hoca olmuş destek olmaktan başka yapacak birşey yok artık ,ben terim gitti diye en çok üzülenlerdenim ama mancini büyük risk alarak geldi buraya, kendi kurduğu takım değil,tercih hataları yapıyor evet ama bu durumda da ben tugay hocayı eleştiririm ilk önce, sen bu takımı yıllardır yakından takip edensin, bir sözün olmalı hocaya artık,ben açıkcası manciniyi hiç begenmezdim ama sempatim oluştu hocaya son zamanlarda,sabredeceğiz bu sezonu unutucaz gerekirse, seneye de başarı gelmezse o zaman koyarız tepkimizi

Fatih usta, fatih'in yeri,

Galatasaray kebbab salonu

sen gidince kulup kebab salonlugundan cikip futbol kulubu olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Bizi satip gittikten sonra biraktigin enkazlardan nefret ediyorum en az senin kadar.

nefretmi ofkemi onuda bilmiyorum keske boyle olmasaydi

Enkazını kaldırmak için en az 50 milyon euro ve 3 yıl lazım. Helal olsun parator.

Fatih usta, fatih'in yeri,

Galatasaray kebbab salonu

sen gidince kulup kebab salonlugundan cikip futbol kulubu olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Bizi satip gittikten sonra biraktigin enkazlardan nefret ediyorum en az senin kadar.

nefretmi ofkemi onuda bilmiyorum keske boyle olmasaydi

bugünler daha iyi günlerimiz sizler bu kebapçı fatihi çok arasınız. İkinci yarı ligi deha mancinin yaptığı olağan üstü transferlerle ligi 5-8 . bitirince hatırlatı ver bana kebapçı fatihi.

bugünler daha iyi günlerimiz sizler bu kebapçı fatihi çok arasınız. İkinci yarı ligi 5-8 . bitirince hatırlatı ver bana kebapçı fatihi.

evet aradigimiz cok zamanda oluyo acikcasi futbolcular teknigi taktigi unutmus suan gaz istiyo topcular, madem ihtiyacimiz var o zaman niye gitti milli takima, adam kendi istedi defolup gitti sonra suc bizim oldu. Adama bak hem kulubu yuz ustu birakip gitti sonrada diyoki biz fatihi arayacaz. egosunu sevdigimin fatihi zaten beni arasinlar diye gitmistir kesin

evet aradigimiz cok zamanda oluyo acikcasi futbolcular teknigi taktigi unutmus suan gaz istiyo topcular, madem ihtiyacimiz var o zaman niye gitti milli takima, adam kendi istedi defolup gitti sonra suc bizim oldu. Adama bak hem kulubu yuz ustu birakip gitti sonrada diyoki biz fatihi arayacaz. egosunu sevdigimin fatihi zaten beni arasinlar diye gitmistir kesin

Yanlış anlaşılma olmasın şunuda belirteyim Terimi siz kadar bende sevmiyorum. Ancak terimin yerine manciniyi getirmek neyin kafası bunu anlayamıyorum. Şu an yerli bir T.d olsa idi Ş.l de gruptan çıkardık. Adam dün resmen bizle maçı izledi Maç 3 olunca riske atmayacağı Sneijderi oyuna aldı. Buna 100 m transfer yapsakta bişey değişmez. Bu adamla evet sevmediğimiz terimi çok ararız.

Son olarak yerli futbolcularla oynayacaksan gazsız teknik direktör olmadan bir şey yapamazsın.

Yanlış anlaşılma olmasın şunuda belirteyim Terimi siz kadar bende sevmiyorum. Ancak terimin yerine manciniyi getirmek neyin kafası bunu anlayamıyorum. Şu an yerli bir T.d olsa idi Ş.l de gruptan çıkardık. Adam dün resmen bizle maçı izledi Maç 3 olunca riske atmayacağı Sneijderi oyuna aldı. Buna 100 m transfer yapsakta bişey değişmez. Bu adamla evet sevmediğimiz terimi çok ararız.

yerli bi td getirene kadar terim dursaydi.

ama durmazki, hic sevmiyomus demekki gsyi. Aysal kotu bile olsa en azindan milli takima sene sonu giderim bu sene gsde durabilirim deseydi. Baskanla ve bizle guzel ayrilsaydi, laf sokup durmasi inanilmaz soguttu kendinden.

yerli bi td getirene kadar terim dursaydi.

ama durmazki, hic sevmiyomus demekki gsyi. Aysal kotu bile olsa en azindan milli takima sene sonu giderim bu sene gsde durabilirim deseydi. Baskanla ve bizle guzel ayrilsaydi, laf sokup durmasi inanilmaz soguttu kendinden.

Kardeşim çok aramaya gerek yoktu getir bizim bülenti o bile yapar bu işi.

Elinden gelse kulübün adini "Galatasaray Fatih Terim" koyardi.

Bayan voleybol takimi : Galatasaray Daikin

Basketbol takimi : Galatasaray Liv Hospital

Futbol takimi : Galatasaray Fatih Terim

Sen güvercinlerle yemlenen,

Kibirin şahini...

Sen masum duyguların,

Kadir kıymet bilmez, haini!

Adı Recep olan,

Kapır mı seline?

Bu sefer ben vereceğim;

Gözyaşlarını eline!...

Ulaşmaz artık bana,

Havada kalır elin.

Kar yağar saçlarına

Bembeyaz olur her telin!

Gerçekleşmez bundan sonra,

İçinde adım olan,

Hiçbir emelin!

Kendinle baş başasın,

Kalbindeki pasla.

Seni Af etmek mi?

İki Dünya bir olsa:

ASLA!!!

(Çaldm :()

ha geldi ha geliyor diye bekledik,

başka bir kapıya ondan gitmedik,

niçin gittin söyle sana ne ettik,

komşulara karşı çok ayıp oldu!

davetiye bile geldi baskıdan

yanıp kül olmuştum senin aşkından

kaynar sular döktün sanki başımdan

hani beni bırak hani komşular

geleceksin diye nasıl coştular

mahalleli sağa sola koştular

hep yollarda kaldı herkesin gözü

ne çabuk unuttun verdiğin sözü

hiç mi düşünmedin giderken bizi

ben de rezil oldum senin sayende

kara bulut gezdi artık hanemde

sızılar dinmedi gitti yaremde

alıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt