Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün kalede Muslera olsa yenilmezdik. Bir yedek kaleciye bile ihtiyaç hissetmiyor Adana sinyoru.

Neyın kafasıysa sanki danynin talibi cok transferin ilk günleri aldırmıştı adamı gaziantepspordan :(

Fatih hocayı sırf kaleci olayı yüzünden bu kadar bombalamanızı anlamadım arkadaşlar,2 sene biz hangi hocayla şampiyon olduk,geçen sene çeyrek finale çıktık.Bu sezon başladığında bişeyler kötü gitti ama bunun faturasını topyekün Fatih hocaya kesmek çok yanlış.

Hoca gitti sahadaki futbolcular ringonun ahırı modunda takılıyolar.

50109.png
Bayer Leverkusen 0 - 5 Manchester United
52682.png

tühh be terimcim biraz az yedirseydin 5-1 falan iç sahada en farklı yenilgi rekorunu kırdırdın. Belki leverkusen rakibimiz olurdu.

Real Madrid'den 2 maçta 10 gol yiyen takıma Galatasaray, Bu takımı kuran kişiye de Fatih Terim diyorlar.

Son yaptığı basın toplantısı sebebiyle kendisinden nefret ettirdiğini kabul ediyorum ama takımın başında kalsaydı bu sene %100 şampiyon olurduk. CL'yi bilemem.

Real Madrid'den 2 maçta 10 gol yiyen takıma Galatasaray, Bu takımı kuran kişiye de Fatih Terim diyorlar.

6 yeyince yusuf yusuf oldu zaten. ben bu takimla nah sampiyon olur nah gruptan cikarim diye. sonra aklina bi hinlik geldi kendini kovdurmaya calisti. sonrada taraftara oynadi beni kovarsalar direnirim diye. $imdide ovunuyodur beni kovdular bakin, kovduklari icin takim bu hale geldi diye. ama alakasi yok

6 yeyince yusuf yusuf oldu zaten. ben bu takimla nah sampiyon olur nah gruptan cikarim diye. sonra aklina bi hinlik geldi kendini kovdurmaya calisti. sonrada taraftara oynadi beni kovarsalar direnirim diye. $imdide ovunuyodur beni kovdular bakin, kovduklari icin takim bu hale geldi diye. ama alakasi yok

Mancininin istediği adamlar bire bir alınırsa ligin ikinci yarısında ortada Fener falan kalmaz. Bütün MHK'e Fener forması giydirseler bile koyar geçeriz. Yeter ki istediği adamları direk alsınlar. Alternatiflerine yönelmeden. Bugün FT'nin takıma aldığı ve takımda tuttuğu çöp oyuncuları izledik.

Mancininin istediği adamlar bire bir alınırsa ligin ikinci yarısında ortada Fener falan kalmaz. Bütün MHK'e Fener forması giydirseler bile koyar geçeriz. Yeter ki istediği adamları direk alsınlar. Alternatiflerine yönelmeden. Bugün FT'nin takıma aldığı ve takımda tuttuğu çöp oyuncuları izledik.

mancini fizikli adamlari sever, birde kanat oyunculari brumadan ziyade ortasaha ozellikli ve iceriye devrilen kanat oyuncularini sever. tabiki bruma kalir ama kendi istegine gore isleyecektir brumayi. Buda onun gelisimini olumlu ya da olumsuz etkileyecektir. Daha tempolu ve zevk veren futbol izleyecegimizi umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt