Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
Sinani almak varken sakat aykutu aldirmak neyin kafasi Ft.Floryadan bir daha iceri girme.
sorma ya millete torpil yapacam diye bi hallere giriyo adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinani almak varken sakat aykutu aldirmak neyin kafasi Ft.Floryadan bir daha iceri girme.
Dünya görüsü yerel oldugundan,doka gibi adamlari alir Zirtarator.
Ne büyük adammışsın be mübarek gideli aylar oldu hala aysalsporlular ve elamancınıcıler peşini bırakmıyor.
istediğimi eleştiririm. Terim kovulunca kulüp kebabcı salonundan gerçek bi camiaya dönüşmeye başladı çok şükür kurtulduk kendisinden. o şahıstan ıyyy
Istemisti la ciddi ciddi. Sneijderi begenmeyip dokayi begenen taktik deha. Daha da sozum yok![]()

sorma ya millete torpil yapacam diye bi hallere giriyo adam
bir de bu var enkaz edebiyatı![]()
Real Madrid'den 2 maçta 10 gol yiyen takıma Galatasaray, Bu takımı kuran kişiye de Fatih Terim diyorlar.
Yenildik ya, FTsporlular burayı türbeye, ağlama duvarına çevirirler!
6 yeyince yusuf yusuf oldu zaten. ben bu takimla nah sampiyon olur nah gruptan cikarim diye. sonra aklina bi hinlik geldi kendini kovdurmaya calisti. sonrada taraftara oynadi beni kovarsalar direnirim diye. $imdide ovunuyodur beni kovdular bakin, kovduklari icin takim bu hale geldi diye. ama alakasi yok
çok komik mileti germeye çalışma burda kuşmusun nesin belli değil zaten
Mancininin istediği adamlar bire bir alınırsa ligin ikinci yarısında ortada Fener falan kalmaz. Bütün MHK'e Fener forması giydirseler bile koyar geçeriz. Yeter ki istediği adamları direk alsınlar. Alternatiflerine yönelmeden. Bugün FT'nin takıma aldığı ve takımda tuttuğu çöp oyuncuları izledik.