terimin bunları söylediğine inanmıyorum, ama maalesef yazılanların yanlış olduğunu da kimse söyleyemez. 2 sene şampiyon olduk mu? evet, geçen sene cl de çeyrek final oynadık mı? evet real madridin oyunu bıraktığı sırada da olsa üst üste goller bulup bir an için acaba dedik mi? evet.
sene başında emirates ve süper kupayı aldık mı? evet. o zaman neyi tartışıyoruz ki hala.ben neticeye bakıyorum, kupalara bakıyorum. tutturmuş forumdaki herkes geçen sene şikeciler kötüymüş de ondan böyle olmuş. peki takım şampiyonlar liginde çeyrek final oynamadı mı? o zaman da cevap hazır clujla braga köy takımı. peki çeyrek finale kalmadık mı? cevap yine hazır ama schalkede ecel terleri döktük. ya bi gidin allah aşkına. yiğidi öldür ama hakkını yeme derler bizim oralarda. fatih terim bu forumda abartıldığı kadar kötü, beş para etmez bir hoca ama ligde 6 şampiyonluk ve ülkemin gördüğü tek uefa kupasında takımın başındaki hoca. nasıl olmuş bu acaba? ortada gerçekler var, müzede duran kupalar var. ama hala bıdı bıdı bıdı....
kimse manciniye de kötü hoca diyemez, ama getiriliş biçimi yanlış işte kabul edin artık bunu. toz kondurmadığınız ünal aysal burada hata yaptı. sene başında diyecekti ki ben fatih terimle çalışamıyorum takımın başına daha profesyonel olduğunu düşündüğüm ve daha iyi iletişim kurabileceğim manciniyi getiriyorum. ve mancininin istediği takımı da kuruyorum. böyle olsaydı bu senemiz de heba olmazdı mancini de kendi kurmadığı takım yüzünden bu kadar eleştiriye maruz kalmazdı.
son olarak, artık şu fatih terim konusunu kapasak da önümüze baksak ne iyi olacak, terim artık milli takım hocası. bizimle bir işi yok. biz de durup durup ne yapsam da terime laf çaksam olayından sıyrılsak artık. buradaki birkaç futbol uleması terime kötü hoca dedi diye kötü hoca olmayacak terim. bu camiaya kazandırdıkları uzun yıllar hatırlanacak.