Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim kovuldu ve tepetaklak olduk.Ama hala başkanın en iyi hamlesi diyenler var.GS'ın kötü duruma düşmesini ne kadar can-ı gönülden istiyormuşsunuz.Öğrenmiş olduk.Sonra bunlar Galatasaraylı mı diyince suçlu biz oluyoruz.

Yakın dostları Fatih Terim’e, sordu. Hocanın görüşü net “Fatih Terim’in olduğu yerde 3 öğün defans mı!.. Terim’in takımı 3 öğün defans değil, 3 öğün hücum çalışır, hücum. Ben, 2 sene üst üste şampiyon olmuş, iki Süper Kupa almış, Emirates’i kazanmış, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkmış, İstanbul’da Real Madrid’i sahayı dar ederek elinden kaçırmış, yarı finalin kapısından dönmüş, namağlup Beşiktaş’ı Olimpiyat Stadı’nda 80 bin taraftarı önünde yenmiş bir takım bıraktım. Bu takımda böyle düşüş yaşanması anormal. Ben olsaydım bu düşüş yaşanmazdı.”

Terim'den Mancini'ye cevap » Amk Spor Gazetesi

Büyük ihtimalle masa başı haber. Ama öyle bile olsa hocanın çıkıp bunu yalanlaması gerekli Eğer yalanlama gelmezse doğru olarak kabul edip, Fatih Terim'e kalan son saygımı da kaybedeceğim.

Yakın dostları Fatih Terim’e, sordu. Hocanın görüşü net “Fatih Terim’in olduğu yerde 3 öğün defans mı!.. Terim’in takımı 3 öğün defans değil, 3 öğün hücum çalışır, hücum. Ben, 2 sene üst üste şampiyon olmuş, iki Süper Kupa almış, Emirates’i kazanmış, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkmış, İstanbul’da Real Madrid’i sahayı dar ederek elinden kaçırmış, yarı finalin kapısından dönmüş, namağlup Beşiktaş’ı Olimpiyat Stadı’nda 80 bin taraftarı önünde yenmiş bir takım bıraktım. Bu takımda böyle düşüş yaşanması anormal. Ben olsaydım bu düşüş yaşanmazdı.”

Büyük ihtimalle masa başı haber. Ama öyle bile olsa hocanın çıkıp bunu yalanlaması gerekli Eğer yalanlama gelmezse doğru olarak kabul edip, Fatih Terim'e kalan son saygımı da kaybedeceğim.

Fatih Terim bunları söylemiş midir bilemiyorum ama sözler içerik olarak doğru maalesef.

Haber sallamasyona benziyor ama doğru bencede.

yari finalin kapisindan mi donduk? buna gulerler FT madridte iyi skor almak icin oynasaydi.

taktisyen olarak 0

Verilmeyen penaltılarımız hafızanda mı acaba

yari finalin kapisindan mi donduk? buna gulerler FT madridte iyi skor almak icin oynasaydi.

taktisyen olarak 0

Valla takımın durumu ortada, artık Fatih Terim tartışması yapmamızın bir anlamı yok. Fatih Terim'e Demirören'le olan hareketleri yüzünden çok kızgınım ayrıca ama gönderilmesinin takıma büyük güç kaybettirdiği çok açık ve ben toparlanmamızın mümkün olduğunu düşünmüyorum, inşallah yanılırım.

Takımın şu an ki halini görünce sorunun Fatih Terim de olmadığı belli oluyor.

Real Madrid'ten arenada 6 tane yedirdiğini unutmuş sinyor terim.

Bu sezon galatasaray hocası olarak 5 maça çıktı ve sadece 9 puan aldırdığını da unutmuş.

ve Real Madrid'e sahayı dar ettirdim lafına da iyi güldüm.

Sahi gerçekci olsanıza?

Barnebau'da real madrid bizi 1-0, 2-1, 3-2 yani tek farklı skorlar ile yenseydi biz o real madridi arenada yenebilir miydik? :) İmkansız!

Yada diyelim ki ilk eleme maçı arenada olsaydı son maç barnebauda olsaydı. Bizi arenada ne yaparlardı haberiniz var mı?

Çok polyanacılık oynuyor terim.

terimin bunları söylediğine inanmıyorum, ama maalesef yazılanların yanlış olduğunu da kimse söyleyemez. 2 sene şampiyon olduk mu? evet, geçen sene cl de çeyrek final oynadık mı? evet real madridin oyunu bıraktığı sırada da olsa üst üste goller bulup bir an için acaba dedik mi? evet.

sene başında emirates ve süper kupayı aldık mı? evet. o zaman neyi tartışıyoruz ki hala.ben neticeye bakıyorum, kupalara bakıyorum. tutturmuş forumdaki herkes geçen sene şikeciler kötüymüş de ondan böyle olmuş. peki takım şampiyonlar liginde çeyrek final oynamadı mı? o zaman da cevap hazır clujla braga köy takımı. peki çeyrek finale kalmadık mı? cevap yine hazır ama schalkede ecel terleri döktük. ya bi gidin allah aşkına. yiğidi öldür ama hakkını yeme derler bizim oralarda. fatih terim bu forumda abartıldığı kadar kötü, beş para etmez bir hoca ama ligde 6 şampiyonluk ve ülkemin gördüğü tek uefa kupasında takımın başındaki hoca. nasıl olmuş bu acaba? ortada gerçekler var, müzede duran kupalar var. ama hala bıdı bıdı bıdı....

kimse manciniye de kötü hoca diyemez, ama getiriliş biçimi yanlış işte kabul edin artık bunu. toz kondurmadığınız ünal aysal burada hata yaptı. sene başında diyecekti ki ben fatih terimle çalışamıyorum takımın başına daha profesyonel olduğunu düşündüğüm ve daha iyi iletişim kurabileceğim manciniyi getiriyorum. ve mancininin istediği takımı da kuruyorum. böyle olsaydı bu senemiz de heba olmazdı mancini de kendi kurmadığı takım yüzünden bu kadar eleştiriye maruz kalmazdı.

son olarak, artık şu fatih terim konusunu kapasak da önümüze baksak ne iyi olacak, terim artık milli takım hocası. bizimle bir işi yok. biz de durup durup ne yapsam da terime laf çaksam olayından sıyrılsak artık. buradaki birkaç futbol uleması terime kötü hoca dedi diye kötü hoca olmayacak terim. bu camiaya kazandırdıkları uzun yıllar hatırlanacak.

tumblr_m084y3qKZw1rom9flo1_500.gif

Bu adamın kazandığı para niye bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum.. Bu adamdan daha çok kazanan ve hiçbir halta yaramayan bir ton insan var bu ülkede...

defans calisilmadigi icin bu halde oldugumuzu anlayamamis galiba

Terim bu konuda haklı falan değil..

Bu sezon o kadar kötüyüz.. Terim'e göre inişteyiz ama geçen sezon 13.hafta 25 puan toplamışız ve lideriz, bu sezon 23 puan.. Geçen sezona göre biz çok kötü değiliz aslında Fener çok iyi..

Terim bu konuda haklı falan değil..

Bu sezon o kadar kötüyüz.. Terim'e göre inişteyiz ama geçen sezon 13.hafta 25 puan toplamışız ve lideriz, bu sezon 23 puan.. Geçen sezona göre biz çok kötü değiliz aslında Fener çok iyi..

Yanlış kıyaslama.Senin vitesini biraz da rakibin belirliyor.Gecen sene fener 75 puan alsa emin ol yine sampiyon olurduk.

Cevap veremeyince olayı çarptırmak kolay oluyor tabi. Orda vs. diye yazmışım illa bütün oyuncuları tek tek mi yazayım ? Selçuk, Semih, Eboue, Chedjou formsuz. İlk 11 de Melo hariç bana göre hepsi formsuz.

Sneijder haric hepsi leşh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt