Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 5 haftada 9 puan + 6 yediğimiz Madrid maçı ne olacak?

iki başarılı sezon ardından, ligde oynanan ilk 5 maç ve 1 cl maçını baz alıp değerlendirme yapıyoruz yani. ki takımın daha sonra toparlanıp toparlanamayacağını da bilemiyoruz.

artı sene başında terime yapılan milli takım teklifi ve başkanımızın da bunu zaten anlaşamadığı terimi göndermek için kullanmaya çalışmasını, klüp içindeki yönetim operasyonunu ve oluşan huzursuz ortamı da görmezden geliyoruz. öyle mi???

sonuç şu, iki sene başarılı ol sonra sene başında iki kupa al. ama lige ve şampiyonlar ligine kötü başladın diye hemen kötü ilan edil. gerçekten süper bir bakış açısı.herşeyin ötesinde, diyelim ki bu sene başarısız oldun bu kadar mı kredin.

Leş dediğin oyuncularla 2 yıl ligi domine ettik. Sneijder geldikten sonra böyle oldu. :)

2 yıl karşımızda rakip yoktu sen domine ettik sanıyorsun. Zar zor top oynuyorduk drogba sneijder gelmese sampiyon falan olamazdık 2 yıldır adam sistem oturtamadı tüm leşh topcuları topladı olmayacagını anlayınca tff ye kactı

2 yıl karşımızda rakip yoktu sen domine ettik sanıyorsun. Zar zor top oynuyorduk drogba sneijder gelmese sampiyon falan olamazdık 2 yıldır adam sistem oturtamadı tüm leşh topcuları topladı olmayacagını anlayınca tff ye kactı

Diyecek bir şey yok at gözlüğü ile bakmaya devam et sen.

Fatih Terim başarılı bir teknik adam ama transfer işlerinden zerre kadar anlamaz. Dany, Chedjou, Amrabat, Sercan, Yiğit, Riera bu transferlerin hepsi yanlış. Hepsini de ısrarla Fatih Terim transfer ettirdi.

Fatih Terim umrumda bile değil. Sen gelipte o adar emeği hice sayarsan ya fenerlisindir ya da nankör. sen sec hangisi olduğunu. senin gibi kafasız taraftar olmaz olsun.

Rakibin şike süreci vs mücadele etti topcularını yolladı geri düştü biz terimin transferleri taktigi oturtamadıgı icin 1 gram ilerleyemedik. Başarı sizin gözünüzü kör etmiş 2 yıldır gerçekler acıdır

rakip topcularını yollamıs

dos santos yerine zigler

niang yerine sow

duyanda niang yerine necati ates, dos santos yerıne hakan balta yı falan aldılar sanacak

vay be.

bi yerlere pislikerini atmak için en güzel en özel şampiyonluğu bile harcayacak insanlar var.

bu insanlardan korkulur haklı çıkmak için harcamayacakları sey yoktur.

rakip topcularını yollamıs

dos sants yerine zigler

niang yerine sow

duyanda niang yerine necati ates dos santos yerıne hakan balta yı falan aldılar sanacak

vay be.

Şampiyon olduktan sonra ilk transfer hamlesi gaziantepten dany. Vizyonu anladın sanırım

Şampiyon olduktan sonra ilk transfer hamlesi gaziantepten dany. Vizyonu anladın sanırım

ben onu konusmuyorum,doğruda bulduğumu söylediğimi sanmıyorum. şampiyonluğu harcıyosun yok şike yok oyuncu yoladılarr vs vs.

bukadar düşmeyin bence haklı olmaya çalışmak için. daha farklı bir çok yol var sizin için.

neymiş futbolcuları yollamıs fener.

he yolladı fethiye maçındaki gibi a2 takımla sahaya çıktılar.

adamlar sow u alırken sen necatıyı almaya calısıyordun unutma.

sen hakan baltayla oynarken adamlar zıglerı getırdı unutma.

vs vs

ben onu konusmuyorum,doğruda bulduğumu söylediğimi sanmıyorum. şampiyonluğu harcıyosun yok şike yok oyuncu yoladılarr vs vs.

bukadar düşmeyin bence haklı olmaya çalışmak için. daha farklı bir çok yol var sizin için.

neymiş futbolcuları yollamıs fener.

he yolladı fethiye maçındaki gibi a2 takımla sahaya çıktılar.

adamlar sow u alırken sen necatıyı almaya calısıyordun unutma.

sen hakan baltayla oynarken adamlar zıglerı getırdı unutma.

vs vs

Yalan mı söylüyoruz 2 yıldır adamlar top oynamıyor başkanları hapiste çalkalanıyor bizde 1 gram ilerleme yok

Yalan mı söylüyoruz 2 yıldır adamlar top oynamıyor başkanları hapiste çalkalanıyor bizde 1 gram ilerleme yok

o kadroyla top oynayamıyorlarsa o onların mallığı.başkanları şike yapıp onu bunu tehdit edip içeri girdiyse onların sorunu. bizi alakadar etmez.

ancak sende çıkıp onlar oyuncularını yolladı (gercekle 1 gram alakası yok),şikeyle cart curtla uğrastılar o yuzden sampiyon olduk dıyemezsın.

bizimde kendimize göre yasadığımız önceki senenin getirdiği krizler vardı.

hala hocayı savunanları anlamak guc elemanın yanlış transfer polıtıkası bızı bu sene çıkmaza soktu bu acık t

ek tek yazmam gerekırse kı hafızaları tazelemıs oluruz soyle

-olcan adın aynı bedelle tsye gıderken terım hıc oynatmadgı yıgıt gokoglanı oldukça yoğun ısrar sonucu aldırdı neden?

-olcay sahan la on anlaşma yapılmışken neden engel oldu?? sımdı neden mıllı takıma alıyor

-kerım freı ıle kendı agzındn takıpdeyız dedı neden takıpte kaldık almadık alamadık??

-sercan yıldırım denen adamı hangı akla hızmet 3.5 mlyon Euro verıp aldı?sercan nerde sımdı

-rıera yıllık 3 mılyon Euro alıp 3 de bonservısle terım ıstedı dıye alın madı mı??

-crıs terım ıstedı dıye alınmadımı??

-chedjou ya 6 mılyon bonservıs verıldı mı? amrabat 8 mılyon bonservısle kımın ısrarlı kazığıdır??

-tek sol kanat adamın erman kılıcı neden gonderdın?

-gokhan töre-kerım freı-olcay sahan-olcan adın-salıh dursun-ugur cıftcı-Alpaslan ozturk hemen mıllı takıma alacağın kadar ıyıydı de neden bu kadar turk oyuncu ıhtıyacın açıkça ortada ıken ısrarla aldırmadın acaba ???

hoca masum yad haklı dıyenler ıyı duşunsun bu transfer ıslerınde bence başka mevzularda var

o kadroyla top oynayamıyorlarsa o onların mallığı.başkanları şike yapıp onu bunu tehdit edip içeri girdiyse onların sorunu. bizi alakadar etmez.

ancak sende çıkıp onlar oyuncularını yolladı (gercekle 1 gram alakası yok),şikeyle cart curtla uğrastılar o yuzden sampiyon olduk dıyemezsın.

bizimde kendimize göre yasadığımız önceki senenin getirdiği krizler vardı.

Hayır adam bana gelmiş 2 yıldır ft şampiyon yaptı diyor bende ona karşı dedim zaten.

Adamlar 2 yıl boyunca kötü durumdayken bizim üstüne koyup farkı iyice acmamız lazımdı.

İlk 5 haftada 9 puan + 6 yediğimiz Madrid maçı ne olacak?

Sizler Fatih Terim'in başarısız olduğunu düşünebilirsiniz, ben Fatih Terim'in çok başarılı olduğunu ve bu sene takımın başında kalsaydı kesin şampiyon olacağımızı düşünüyorum, Mancini ile bu imkansız gözüküyor. Ama demin de söylediğim gibi Fatih Terim'e Demirören ile olan hareketleri için ben de çok kızgınım. İki konu birbirinden ayrı.

gören de son iki şampiyonluğumuzu şikeyle aldık sanacak. bu kadar mı küçümsenir iki yıllık emek. gerçekten yazık. terime laf sokmak uğruna o kadar insanın emeğini de yok saydınız ya gerçekten helal olsun size. terim nefreti gözünüzü kör etmiş sizin. eskaza takımın başına terim gelse tekrar, siz galatasarayın başarısız olmasını da istersiniz sırf terim de başarısız olsun diye. ben terime saygı duyarım, ama terimin hatalı olduğu tonla konu vardır onu da bilirim. neticeye bakınca terime bana yaşattığı tüm başarılar için teşekkür ederim ve yolun açık olsun derim. galatasaraya hizmet etmiş çoğu insan için de bu böyledir. terim gitti artık önümüze bakıyoruz. bu akşam işimi gücümü bırakıp işyerimi erkenden kapatıp maça gidip takımımı destekleyeceğim. benim için aslolan galatasaray ve bu tartışmalar artık gerçekten takıma zarar veriyor.

çok sevdiğin burakı kim istedi?terim olsaydı şampiyon olmasak bile yarışın içinde olurduk şimdi olurmuyuz zor inşallah toparlarız ama mancini takımı tanıyana şans faktörü de yanımızda olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt