Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çokta buna bayılıyorum ya ultra zeki gs a nasıl katkısı olur bir taraftarın ürün etc alıp maçlara gitmek dışında beyin kapasiteniz bu kadar mı çalışıyor.

UEFA Kupasi aldirmadigin icin senin Galatasaraylilik oranini, GS olcerim ile olctum %5 cikti.

ftyi olctum ayni makinayla son 2 senenin sampiyonu uefa aldirdi, elmanderi getirtti, sifirdan kadro yapti, namaglup takim birakti dedi ve GSlilik oranini tam %98 olarak olctu.

bos konusma fikirdas ft>gs

Yazik ya. Gerçekten çok yazik oldu. Taraftari iyice kendinden soguttu. Halbuki bu camia dan imparator olarak ayrilabilirdi. Tüpçü nün yaninda poz vermeler, reklam fimleri, basin açiklamasi. Aysal düşmanligi Galatasaray'a zarar vermesini gerektirmezdi.

Beyler TERIM gitti ! El SALLA :)

5 yil da gelmiyecek :)

Onun icin zirt birt Fatih Terim'i hortlatip durmayin .

Biz önumuze bakalim bu takimdaki curuk elmalari Mancini'n ayitlamasina dua edelim :)

Daha hala 2 şampiyonluk ıvır zıvır diye zırvalayanlar var.

O kadar şampiyonluk kazanmış adam 6 haftada gönderilecek değildi.Çok basit Rte'sinin hatrını kırmamak için Tüpçü denen rezil insansının ayağına gidip bizi sattı.

Tam bir korkak ve demogoji ustası olduğu için de efendice istifa edip gitmedi,utanmadan Galatasaray Spor Kulübünün başkanına birtakım terbiyesizlikler yaptı.Git efendice istifa et.Senin neyine Aysal gibi bir kurtla oyun oynamaya kalkmak.O memur çocuğuyken sıfırdan milyar dolarlık bir servete erişmiş Avrupa'nın önemli iş adamlarından.Sen de altı üstü top oynamış teknik direktörlük yapmış adamsın.Her neyse...

bittiniz hepiniz benden korkun artik benimde gs olcerim var. Cok pahaliya mal oldu ama imparator terimden satin aldim herkesin gsliligini olcecem basta kendim olmak uzere umutsu metehan fahri gibi aysalsporlulari tespit edip adminlere ispikleyecem. Gs icin hic bi halt yapmiyoz buda yetmiyo %98 gsli olan terimi elestiriyoz. Gercek gsliler forumda kalmali aysalcilar kendine aysalspor kurmali. Benide banlarsa adminler gs olcerimi forumdaki bi arkime vermeyi dusunuom

Şu Terim'e sallayanlar aynı samimiyetle Aysal'a neden yüklenmiyor acaba?

Burda öyle yorumlar görüyorum ki çok eleştirdiğim Terim'e destek çıkmak zorundaymışım gibi hissediyorum. Eleştiri yapıyorsunuz ama alakasız yerlerden, saçma sapan sebeplerden.

Bu takım geçen sene şampiyon olur olmaz seçim yok diyerek iş çevirip seçime giden Aysal değil mi? Terim'in ne yaptığını yahut kendisi ile sorunları olduğunu bilmiyor mu? İstediği isimleri yönetime alıp istediklerini postalayan adam ne akla hizmet o sevmediği Terim ile devam eder? Yönetimin, kulübün ağır toplarının pek baskısı olmayacaktı eğer Terim'in yerini dolduracak birini bulsaydı..

Başkan dediğin kulübü idare eder değil mi? Daha antrenörünü bile idare edemiyorsun..

Geçtiğimiz sezon biterken o kadar emin bir şekilde yabancı olayı kalkacak diyen Aysal değil miydi, transfer sezonu bitmeden önce ya kural ya da onu koyanlar gidecek dememiş miydi?

Terim ne kadar ihanet etmişse kulübe Aysal da en az o kadar etmiştir. Gidenin arkasından konuşacağınıza kalanların ne iş yaptığına bakın. Başarılar varken her mikrofona konuşan adam neden kayıp? Kurumsallıkla ROK'a mesaj atmanın bağdaştırılır tarafı var mı? Yahut Basın Sözcümüzün konuşmalarının? fener iki maçın birini hakemle kazanır ama sesimiz çıkmıyor..

Bu başlıkta hep benzer isimler hep aynı şeyler, giden gitti artık önünüzdekine bakın.

Değerini anlayamadık hocam.. Senin felsefen her zaman Galatasaraya uyan ve Galatasaraylının görmek istediği felsefeydi.. Türk futbolcusu defans yapmayı bilmez, öğretsen de yapamaz.. En iyi savunma hücumdur. Bunu malesef Barnebau'da da gördük. Ancak senin felsefenle bu takımlara kafa tutabiliriz, defansif anlayışla sadece kaderimize razı oluruz. Defansif anlayışla asla final göremeyiz ama senin anlayışınla finale çıkma umudu vardır hocam.

Şu Terim'e sallayanlar aynı samimiyetle Aysal'a neden yüklenmiyor acaba?

Burda öyle yorumlar görüyorum ki çok eleştirdiğim Terim'e destek çıkmak zorundaymışım gibi hissediyorum. Eleştiri yapıyorsunuz ama alakasız yerlerden, saçma sapan sebeplerden.

Bu takım geçen sene şampiyon olur olmaz seçim yok diyerek iş çevirip seçime giden Aysal değil mi? Terim'in ne yaptığını yahut kendisi ile sorunları olduğunu bilmiyor mu? İstediği isimleri yönetime alıp istediklerini postalayan adam ne akla hizmet o sevmediği Terim ile devam eder? Yönetimin, kulübün ağır toplarının pek baskısı olmayacaktı eğer Terim'in yerini dolduracak birini bulsaydı..

Başkan dediğin kulübü idare eder değil mi? Daha antrenörünü bile idare edemiyorsun..

Geçtiğimiz sezon biterken o kadar emin bir şekilde yabancı olayı kalkacak diyen Aysal değil miydi, transfer sezonu bitmeden önce ya kural ya da onu koyanlar gidecek dememiş miydi?

Terim ne kadar ihanet etmişse kulübe Aysal da en az o kadar etmiştir. Gidenin arkasından konuşacağınıza kalanların ne iş yaptığına bakın. Başarılar varken her mikrofona konuşan adam neden kayıp? Kurumsallıkla ROK'a mesaj atmanın bağdaştırılır tarafı var mı? Yahut Basın Sözcümüzün konuşmalarının? fener iki maçın birini hakemle kazanır ama sesimiz çıkmıyor..

Bu başlıkta hep benzer isimler hep aynı şeyler, giden gitti artık önünüzdekine bakın.

çok mantikli sorular sormussun renkdas. Bunu cevaplandirmadan edemedim. Cidden Aysal'inda hatalari var. Transfer konusunda olsun, yönetim olsun. Elestirdigim Terim'i savunmak zorunda kaliyorum" diyorsun. Aysal daha fazla saldiriya ugruyor. Sadece bu forumda degil. Aslinda savunulmasi gereken kisi Aysal. Çünkü FT ve RTE tarafindan oyuna getirildi. Diger hatalarini elestirebiliriz, ama bu konuda FT varken Aysal'a kizamiyorum.

berkant hakli Aysalda sutten cikmis degil. Bugun mesela aysal gitmis terim kalmis olsa terimi desteklerdim ben. Ama tam tersi oldu Galatasaray bu noktada en onemlisi. ikisinin 15 yasinda cocuk gibi didismesi GSnin onune gecmemeli idi. Ama gecti

çok mantikli sorular sormussun renkdas. Bunu cevaplandirmadan edemedim. Cidden Aysal'inda hatalari var. Transfer konusunda olsun, yönetim olsun. Elestirdigim Terim'i savunmak zorunda kaliyorum" diyorsun. Aysal daha fazla saldiriya ugruyor. Sadece bu forumda degil. Aslinda savunulmasi gereken kisi Aysal. Çünkü FT ve RTE tarafindan oyuna getirildi. Diger hatalarini elestirebiliriz, ama bu konuda FT varken Aysal'a kizamiyorum.

Zorundaymışım gibi hissettim demiştim. Bu forum hatta bu başlık özelindeydi tepkim. Medyada Terim yancısı olarak konuşanlara, stadlarda, basketbol salonlarında İmparator diye ötenlere ve kötü günde piyasaya çıkanlara daha fazla tepkiliyim.Ne Terim'i ne Aysal'ı körü körüne savunmamak lazım. Birinin hesap edemedikleri ötekinin ben bilirim havası bizleri bu hale soktu.

Gideni eleştirmek bize artı bir şey sağlamıyor. Bu saatten sonra kim suçlu sorusunu tartışmanın bize katkısı yok. Kalanları konuşup eleştirmek ve Recep'in dediği gibi desteklemek lazım. Sonuçta art niyet beslemeyen Terimci, Aysalcı artık her neyse herkesin esas gayesi Galatasaray.

Terim'in foyasi Unal baskan'in onune tokat gibi 2 senelik mukaveleyi koymasiyla dustu. daha ne koruyorsunuz su adami, hayret yani.

Hem de iki kere satti. Imkani olsa 12 kere daha satar. Uyanin artik.

Kesinlikle Galatasaray ile olan tum baglantilari kesilip atilmasi gereken zaat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt