Yuksel Akta
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2011
- 1.684
- 38
- 1.158
yok abi sen yanlış adrestesin konuyu ben hortlatmadım sadece bazılarının saçmalıklarına aynen karşılık verdim
Tamam sende haklisin ama su gunde gerek yok bunlara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok abi sen yanlış adrestesin konuyu ben hortlatmadım sadece bazılarının saçmalıklarına aynen karşılık verdim
bu nasıl bir konuşma tarzıdır? ilk cümlene katılıyorum son cümlen nedir hala anlayamadım? bende şimdi Mancini'yi taktir etmeyenleri ulu orta kırayım kafasını olur mu öyle şey? hepimiz aynı fikir de olmak zorundamıyız? herkes mantık çerçevesi içinde tartışmasını verir fazlası zarardır, evet bugün Juve'yi yendik sevinç bizim sevincimiz bu sevinç oyuncuların sevinci bu sevinç Mancini'nin sevinci bu sevinç yönetimin sevinci, bu sevinç hepimizin sevinci.. Güzel cümle kurup ardından odunu vericem demek tartışmayı körükler bilgin olsun. İlk cümle olayı yumuşatmaz öyle bir yazıda
yahu sen 2. cümleye takmışsın ama boşuna çünkü mecazi anlamında kullandım sapık ruhlu bir adam değilim imkanım olsa şu maçtan sonra gelip boş yere terime kapak olsun bu galibiyet diye yazan adamıda
anında banlarım çünkü o öyle yazarsa biriside buna tepki verir doğal olarak ve sonuçta forum huzuru bozulur
Tamam sende haklisin ama su gunde gerek yok bunlara.
espiri veya değil yazmaman lazım bunun mecazi anlamda olmadığının farkında olmayan bin bir türlü insan var. Bir düşün malın teki çıktı ve ciddiye aldı tartışma daha da büyüyecek
bu forumda baya bir mal olduğunu göz önünde bulundurursak sana şimdi gerçekten hak veriyorum kardeşim yazdığım şeyin yanlış olduğunu kabul ediyorum
Sevki pesini birakmam. Burda da yakaladim seni.
hakan sen usul erkan bilen adamsın bu konu böyle birgünde neden uplanır açıklada belki senin dilinden anlar bazı molozlar