Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu nasıl bir konuşma tarzıdır? ilk cümlene katılıyorum son cümlen nedir hala anlayamadım? bende şimdi Mancini'yi taktir etmeyenleri ulu orta kırayım kafasını olur mu öyle şey? hepimiz aynı fikir de olmak zorundamıyız? herkes mantık çerçevesi içinde tartışmasını verir fazlası zarardır, evet bugün Juve'yi yendik sevinç bizim sevincimiz bu sevinç oyuncuların sevinci bu sevinç Mancini'nin sevinci bu sevinç yönetimin sevinci, bu sevinç hepimizin sevinci.. Güzel cümle kurup ardından odunu vericem demek tartışmayı körükler bilgin olsun. İlk cümle olayı yumuşatmaz öyle bir yazıda

yahu sen 2. cümleye takmışsın ama boşuna çünkü mecazi anlamında kullandım sapık ruhlu bir adam değilim imkanım olsa şu maçtan sonra gelip boş yere terime kapak olsun bu galibiyet diye yazan adamıda

anında banlarım çünkü o öyle yazarsa biriside buna tepki verir doğal olarak ve sonuçta forum huzuru bozulur

Gene tartışma çıkmış ve gene tahmin edin bakalım, olayın baş aktörü kim?

Arkadaşlar, bakın bende Fatih Terimi günahım kadar sevmem, ama takma isim takmak saygısızlık yapmak çok yanlış, Ben Fatih Terim ilk geldiğinde eyvah gene getirdiler başımıza belayı dedim ama mecbur Galatasaray adına sahip çıkıcaz ve destek vericez dedik, gittiğinde hatta Milli takımla adı geçmeye başladığında en çok sevinenlerden biriyimdir , ama Galatasaray da olduğu sürece hep destek çıktım çıkmak zorundayım şuan seviyormuyum ? hayır sevmiyorum ama saygı duyuyor muyum tabi ki bir Galatasaraylıya ne kadar saygı duyuyorsam ona da o kadar duyuyorum, Yani sevmeyebilirsiniz sevedebilirsiniz, sevmiyorsunuz diye saygısızlık etmeye gerek yok, seviyorsunuz diye de Mancini'yi karalamaya gerek yok, başarısızlıkta Mancini kötü , başarıda takım aldı işte yavvv.. buda çok yanlış takıma köstek oluyorsunuz yanlış... Destek olun!

Adana’ya kar yağmış

Kar altında bir hoca varmış

Benim hocam Galatasarayli

Parator nerde kalmış

Oy nedim nedim nedim

Havali hocayi nedim

Verin benim Mancini mi

Dünyada malı nedim loy

Fatih gider tff'ye

Güvenmeyin varlığa

Gün olur devran döner

Başın düşer darlığa

terimin adının geçtiği her konuda terim haindir yazıp her yazdığındada o msjı editlenen kişi konuyu hortlatandır kimin ne yazdığı belli bu konuda

yahu sen 2. cümleye takmışsın ama boşuna çünkü mecazi anlamında kullandım sapık ruhlu bir adam değilim imkanım olsa şu maçtan sonra gelip boş yere terime kapak olsun bu galibiyet diye yazan adamıda

anında banlarım çünkü o öyle yazarsa biriside buna tepki verir doğal olarak ve sonuçta forum huzuru bozulur

espiri veya değil yazmaman lazım bunun mecazi anlamda olmadığının farkında olmayan bin bir türlü insan var. Bir düşün malın teki çıktı ve ciddiye aldı tartışma daha da büyüyecek

Daha maç oynanırken akşama uplanacak çok başlık var diyenler olmuştu. Ben o sıra sevinçten ağlarken bunu düşünebildikleri için elimde tartı yok ama daha iyi Galatasaray'lıyım sanırım en azından böyle düşünebilenlerden.

Ayrıca Fatih Terim'in bu maça üzülebileceğini iddia etmek de saçma ötesi. Kötü bulun, beğenmeyin, egosu var deyin ama bırakın artık şu adamın Galatasaray'lılığını sorgulamayı. Milli takım mevzusu ise baştabizim yönetim olmak üzere şu durumda bile vatan millet yapabilen ve hocanın sevemediğim siyasi yapısı nedeniyle olmuştur.

Yine aynı girdapta boğulmayalım. Başlığı up'lamayı bırakın da günün keyfini çıkaralım hep birlikte hani.

Şu başlığı da artık öfke süzgeçi olarak kullanmaktan vazgeçin.

Bu başarıda İmparatorun'da payı var nasıl her yenilgide kadroya Terim'e söven varsa kazanınca da buyursun buraya...Kazanınca Mancini kaybedince Terimcilere de kapak olsun bu zafer dillerini bir yerin sokup sussunlar

espiri veya değil yazmaman lazım bunun mecazi anlamda olmadığının farkında olmayan bin bir türlü insan var. Bir düşün malın teki çıktı ve ciddiye aldı tartışma daha da büyüyecek

bu forumda baya bir mal olduğunu göz önünde bulundurursak sana şimdi gerçekten hak veriyorum kardeşim yazdığım şeyin yanlış olduğunu kabul ediyorum

bu forumda baya bir mal olduğunu göz önünde bulundurursak sana şimdi gerçekten hak veriyorum kardeşim yazdığım şeyin yanlış olduğunu kabul ediyorum

yanlış olduğunu kabul etmen yada etmemen için söylemedim ortam yumuşasın diye söyledim :)

konuya en son ctesi mesaj atılmış ve bugün maçtan sonra bir mod arkadaş her nedense mancinin bu seneki grup daha zordu sözünü alakası olmayan terim konusuna taşıyarak tartışmayı başlatmış tebrik edelim:005:

1497593_215593728623093_2055360158_n.jpg

Diyelim ve konu tatlıya bağlansın :))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt