Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroyu bir araya getiren Süren

Hocayı takımın başına getiren Süren

Hagi taffarel pope yi ikna eden süren

Her şeye rağmen hocasının arkasında duran Süren

ama en büyük pay Hocanın öyle mi?

Bırakın bunları

Faruk Süren Galatasaray Tarihinin en büyük Baskanidir, o Efsane Fatih Süren´i nasil hakaretler ile indirdiklerinide ben cok iyi biliyorum. Bir baskanin ve yöneticilerinde basarilari ayri degerlendirilir. Baskanlar sahanin disinda olan unsurlar ile ilgilenirler, ama sahadaki basari Teknik-Direktörlere ayittir, eger yöneticler Insaat yapmamis ise. Sizlerin mantigina göre Ferguson´lar, Mourinho´lar, Guardiolalar bosunu bukadar ihtibar görüyor, siz Teknik-Direktör´ün önemini kücümsüyorsunuz.

"Herseye ragmen hocasinin arkasinda duran" takimi her sene sampiyon yapan bir hocanin arkasinda durmak, kutsal bir sabir gerektirir gercekten.

Bir kişide çıkıp demez ki peki o kadroyu kurdurtan Hagi Popescu Taffarel'i ikna eden Süren'in hiç mi katkısı yok.

O kupa bir takım olarak alınmıştır. O FB'de oynayan Emre'ninde hocanında Hagininde herkesin katkısı aynıdır bu kadar basit.

umutsu bu forumda birçok adam var, kendilerini terimin hagiyi istemediğine inandırmış,haginin bir belgeseli var,yöneticiler ergün gürsoy başta olmak üzere haginin transfer öyküsünü anlatırken terimin hagiyi ne kadar övdüğünden bahsediyorlar,o arkadaşlar fatih altaylı provokatörünün yazdığı bir yazıya inanarak yorum yapıyor art niyet var çünkü aklıma geldi belirteyim dedim, ayrıca o fbde oynayan emreninde pek bir katkısı yoktu bize, senede 20 maç toplasan oynayan bir adamdı Uefa finalinde de olmasını Allah nasip etmedi iyi oldu

ulan hala ü.aysal f.terimin arkasinda durmasi gerekir diyenler var,adam gelmis 70 yasina dunyada taninan bir is adami ve bunlarin disinda bizi ilgilendiren kisim adam Galatasaray baskani,f.terimin tiripleri,bitmek bilmeyen egolari ilemi ugrasacakti,adam son zamanlarinda nerdeyse floryanin kapisina yonetici giremez tabelasi astiracakti.1 yil icinde 12 mac ceza alan t.direktorun arkasinda durulurmu hangi futbol dunyasina gore kafaniz calisiyor

umutsu bu forumda birçok adam var, kendilerini terimin hagiyi istemediğine inandırmış,haginin bir belgeseli var,yöneticiler ergün gürsoy başta olmak üzere haginin transfer öyküsünü anlatırken terimin hagiyi ne kadar övdüğünden bahsediyorlar,o arkadaşlar fatih altaylı provokatörünün yazdığı bir yazıya inanarak yorum yapıyor art niyet var çünkü aklıma geldi belirteyim dedim, ayrıca o fbde oynayan emreninde pek bir katkısı yoktu bize, senede 20 maç toplasan oynayan bir adamdı Uefa finalinde de olmasını Allah nasip etmedi iyi oldu

Ben Erman hocadan dinlemiştim Hagi geliş hikayesini Faruk Süren anlaşmış, sonra Hoca ile toplantı yaparken Hocam Hagi gelse nasıl olur demiş oda iyi olur olursa demiş ve hemen getirmişler hocanın anlattığı buydu doğru ne kadar bilemem. Ben Fatih Terimin başarısını küçümsemiyorum zaten UEFA Kupasında en büyük katkılardan biri onun ama bazı arkadaşlar sadece Terim'e mal ediyor başarıyı. Herkesin belli oranda belli bir şekilde katkısı var diyorum bende. Hagi olmazsa şu olmazsa kupa alınmazdı demekte saçma. Fatih Hoca olmasa belki Chelsea'den 5 yemezdin, sonra gidip o kupayı o rakipleri yenerek almazdın. Bir takıldığım noktada sanki Galatasaray'ı Fatih Hoca yarattı. Yok öyle bir şey işte, o zaman Faruk Süren'de Galatasaray'ı yarattı mı diyelim. O olmasa Galatasaray olmazdı mı diyelim.

Ben Erman hocadan dinlemiştim Hagi geliş hikayesini Faruk Süren anlaşmış, sonra Hoca ile toplantı yaparken Hocam Hagi gelse nasıl olur demiş oda iyi olur olursa demiş ve hemen getirmişler hocanın anlattığı buydu doğru ne kadar bilemem. Ben Fatih Terimin başarısını küçümsemiyorum zaten UEFA Kupasında en büyük katkılardan biri onun ama bazı arkadaşlar sadece Terim'e mal ediyor başarıyı. Herkesin belli oranda belli bir şekilde katkısı var diyorum bende. Hagi olmazsa şu olmazsa kupa alınmazdı demekte saçma. Fatih Hoca olmasa belki Chelsea'den 5 yemezdin, sonra gidip o kupayı o rakipleri yenerek almazdın. Bir takıldığım noktada sanki Galatasaray'ı Fatih Hoca yarattı. Yok öyle bir şey işte, o zaman Faruk Süren'de Galatasaray'ı yarattı mı diyelim. O olmasa Galatasaray olmazdı mı diyelim.

buldum 24.20 den itibaren Haginin transfer hikayesi yöneticiler ağzından

[media]https://www.youtube.com/watch?v=C1Q_-20lfCo[/media]

10 kişi kalmış , Hagi gibi bir oyuncusu kırmızı karttan atılmış , UEFA Kupası finali gibi bir maçta Arsenal gibi bir takıma kök söktürmek inanmaktır . Bir de büyük oyuncuları büyük oynatmak hocanın becerisidir demişsin . Peki neden Sneijder FT zamanında "büyük" oynamadı neden Mancini'nin takımında efsane oynuyor ?

Bir Antrenör butün oyuncularin saha icindeki performanslarindan sorumludur. Futboldan en büyük sorumlu, ve o yüzden ilk kovulan daima hoca olur. Kimse butün basari Fatih Hoca´ya ait demiyor, ama en büyük pay daima butün takimi yöneten hocanindir. Sen istedigin kadar yildiz getir, takim olamazsan bir Fenerbahce´den farkin kalmaz.

Bak güzel kardesim, ben insanlari kirmamak istiyorum, ama "ALLAH ve Peygamber Askina", su siyah renk ile isaretledigim bölümü tekrar gözünden gecir, düsün ama sadece düsün. Carlos Tevez-Mancini, Edin Dzeko-Mancini, Mourinho-Cassillas, Balotelli-Mancini... Her Antrenör ile her oyuncunun yildizi barismaz, bu gayet normaldir. Bu arada ben Sneijder´in 3:2´lik Real Madrid macinda, Juventus macindan ziyade 3 kat fazla katki verdigini düsünüyorum. Real Madrid karsisinda Drogba ile birlikte tam bir Dünya-Yildizi gibi oynadi, Juventus karsisinda ise 89. Dakika sahada yoktu, sonra Alex vari bir gol atti. tabi Fatih Hoca ile kücük sikintilari vardi, bence Mancini pozitiv sözleri ile bastan itibaren cok iyi moral verdi Sneijder´e, bence Sneijder daha iyi degil, ama eskiye ziyade devamlilik gösteriyor. Her yigidin hakkini vermemiz lazim. Semih Kaya´ya moral verisini de cok pozitiv karsiladim Hoca´nin, Mancini defanstan anlayan adam, Foruma kalsa yarin postalicaklar Semih´i. Benim burada tek derdim Vefasizlardir.

Fatih Terimi her seferinde söylerim günahım kadar sevmem, ama söylediklerin de ben pek bir şey göremedim? ona göre TFF başkanı ve yönetim kurulu vizyon sahibi insanlar olabilir? abartmayın bence.. takmamak en güzeli.

Fatih Terimi her seferinde söylerim günahım kadar sevmem, ama söylediklerin de ben pek bir şey göremedim? ona göre TFF başkanı ve yönetim kurulu vizyon sahibi insanlar olabilir? abartmayın bence.. takmamak en güzeli.

Fatih Hoca 1 saat konustu, son derece önemli seyler anlatti. Burada bir kelimesini cimbizlayip, bos yere yaygara yapiyorlar.

Fatih Hoca 1 saat konustu, son derece önemli seyler anlatti. Burada bir kelimesini cimbizlayip, bos yere yaygara yapiyorlar.

resi sen birşey yazınca ahmet çakar yazıyor izlenimi uyanıyor bende, birde cümle başlarına eyyy ünal aysal tarzı laflar koyunca tamam diyorum ahmet hoca geldi:DD

Şu herifi hala seven var

Ya şimdi söylemek istediğim şu, ben bu adamı sevmem neden sevmem madde madde sıralayım...

* 2000 senesinde Daha iyi olabilecekken Fiorentina'ya gitti. Tarafımdan o gün güvenilmez bir adam olduğu düşüncesi sardı

* Luce çok iyi giderken, Canaydın gibi başarısız bir başkanın seçim politikası olup, Luce'nin kovulmasına neden olmuştur. İşleyen düzeni bozmuştur. Bu Terim'in suçumudur? ilk etap da değildir, Sayın Canaydın'ın suçudur ama kurulmaya başlayan ve işleyen bir düzeni bozup kendi düzenini getirmiş , bilmem kaç topçu alıp hepsini geri yollamıştır.

* Sürekli bir kabadayılık, sürekli bir artistik. Ya tamam laf sokta, laf soktuğun kadar icrat da yap, 96-2000 arasının ekmeğini yeme.

* Hani Aslolan Galatasaray dedi ya, Adnan Polat döneminde teklif yapıldı kabul etmedi. Sezgin veya bilmem kim ile anlaşamaya bilirsin ben nasıl Terim'i sevmiyorsam oda onları sevmeye bilir ama hani Aslolan Galatasaray'dı? Galatasaray için katlanılmaz mı ?

* 3. Dönem geldi çattı, gene geldi başımızın belası dedim... Sevmediğim halde destekledim sonuçta Aslolan Galatasaray değil mi? önemli olan Galatasaray, ama işini yapmaktan çok çene çalmayı seçti. "Sniejder istemem Kaka'yı isterim deme gibi bir lüksü yok Galatasaray antrenörünün, onu yapabilecek ne maddi ne manevi güce sahip değil Galatasaray"

* Yaptıkları ve söylediklleri ile renk insanların renk duygularını sömürerek Galatasaray başkanını yalancı duruma düşürmeye çalışıp, kendini haklı çıkarmaya çalışmak ve ardından mesaj konusun daki foyası ortaya çıktığında takım biraz düzelirken ivme yakalarken sırf kendini aklamak için tekrar insanların renk duygularını sömürmek...

* Yaptığı transferler başarısız tamam bu sevmeme sebebi olmaz biraz zorlama olur ama bu stilini kafasın da ki düşünceyi beğenmeme sebebi olur

Neyse bu kadar şey varken ortada, ben TFF başkanına vizyon sahibi demiş dememiş umurumda olmaz açıkçası. Benim sevmemek için bir sürü bahanem var. O yüzden orta da bunlar varken, şuan şu söylediği çok da umurum da değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt