Fatih Hoca 1 saat konustu, son derece önemli seyler anlatti. Burada bir kelimesini cimbizlayip, bos yere yaygara yapiyorlar.
Ya şimdi söylemek istediğim şu, ben bu adamı sevmem neden sevmem madde madde sıralayım...
* 2000 senesinde Daha iyi olabilecekken Fiorentina'ya gitti. Tarafımdan o gün güvenilmez bir adam olduğu düşüncesi sardı
* Luce çok iyi giderken, Canaydın gibi başarısız bir başkanın seçim politikası olup, Luce'nin kovulmasına neden olmuştur. İşleyen düzeni bozmuştur. Bu Terim'in suçumudur? ilk etap da değildir, Sayın Canaydın'ın suçudur ama kurulmaya başlayan ve işleyen bir düzeni bozup kendi düzenini getirmiş , bilmem kaç topçu alıp hepsini geri yollamıştır.
* Sürekli bir kabadayılık, sürekli bir artistik. Ya tamam laf sokta, laf soktuğun kadar icrat da yap, 96-2000 arasının ekmeğini yeme.
* Hani Aslolan Galatasaray dedi ya, Adnan Polat döneminde teklif yapıldı kabul etmedi. Sezgin veya bilmem kim ile anlaşamaya bilirsin ben nasıl Terim'i sevmiyorsam oda onları sevmeye bilir ama hani Aslolan Galatasaray'dı? Galatasaray için katlanılmaz mı ?
* 3. Dönem geldi çattı, gene geldi başımızın belası dedim... Sevmediğim halde destekledim sonuçta Aslolan Galatasaray değil mi? önemli olan Galatasaray, ama işini yapmaktan çok çene çalmayı seçti. "Sniejder istemem Kaka'yı isterim deme gibi bir lüksü yok Galatasaray antrenörünün, onu yapabilecek ne maddi ne manevi güce sahip değil Galatasaray"
* Yaptıkları ve söylediklleri ile renk insanların renk duygularını sömürerek Galatasaray başkanını yalancı duruma düşürmeye çalışıp, kendini haklı çıkarmaya çalışmak ve ardından mesaj konusun daki foyası ortaya çıktığında takım biraz düzelirken ivme yakalarken sırf kendini aklamak için tekrar insanların renk duygularını sömürmek...
* Yaptığı transferler başarısız tamam bu sevmeme sebebi olmaz biraz zorlama olur ama bu stilini kafasın da ki düşünceyi beğenmeme sebebi olur
Neyse bu kadar şey varken ortada, ben TFF başkanına vizyon sahibi demiş dememiş umurumda olmaz açıkçası. Benim sevmemek için bir sürü bahanem var. O yüzden orta da bunlar varken, şuan şu söylediği çok da umurum da değil.