Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyaz TV'de açıklama geçti şimdi Fatih Terim' itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar program da diye

Be0nzHuCcAACXGO.jpg

az önce lig tv deki programda aydın yılmaz'ına ayağının kırılmasında bahsederken şu diyalığ yaşanmıştır..

şansal büyüka: hoca bu ayak kırılması da kötü oluyor ya

imparatore: her kırılma kötüdür...

yüreğimi dağladı..

Fatih Terim'in Tüpçü nün emrine girmesi taraftarin ona olan sevgisini sarsti. Bu federasyon un adami olmamaliydi. Tüpçüyle işbirligi yapanlari unutmaz bu taraftar.

ilk dedikodular çıktığında boşu boşuna saydırmadım.hislerim kuvvetlidir benim,ihaneti sezerim.

Geçmişteki başarıları gözümde canlandırdığımda kendisinin hiçbir resmi aklımda canlanmıyor.Galatasarayın o dönemde yaşadığı bütün başarılarda futbolcuların payı yüzde 90'dır.Geriside yönetim ve Galatasaray çalışanlarınındır.Bu kadar ego sahibi ve gösteriş meraklısı bir adamın o başarıların yaşandığı dönemde futbolcular sahada kupayı almak için yırtınırken saha kenarında yaptığı hareketlerin jestlerin mimiklerin yaptığı her şeyi şov için yapmadığına artık hiç kimse inandıramaz beni.Zaten yıllardır yaptığı o hareketlerden futbolcularda dahil kimse bi şey anlamıyordu.İyi saçmaladım ama içimden geçen bunlardı.Kendisinin oraya buraya çıkıp laf ebeliği yapmasına dayanamıyorum nişanlısı yıldırım demirören sıfatsızıyla mutluluklar dilerim.

gözlerimizin açılması iyi de,bıraktığı yara hala sızlıyo ...mancini güzel bir sevda olur inşallah..ki öyle olacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt