Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yol arkadaşın tüpçüyle mutluluklar dileriz hoca.. İyi sattın bizi.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

mutluluklar dileriz hoçaaa

silah-gul-cicek-tabanca-cete.jpg

İster sevin ister sevmeyin ama şu adama fenerlilerin taktığı tarotor parator zarator.... gibi saçma sapan lakaplar takmayın. Anca kendinizi ve kendinizle birlikte Galatasaray taraftar profilini alçaltıyorsunuz.

Lakap takmak hoş değil ama çok fazla ego sahibi. Ha bir çok insan onun yerinde olsa daha fazla ego yapardı. Ama bu durum bizi sattığı gerçeğini değiştirmez. Hemde yıldırım demirorene..

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Gereksiz bir insan

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

o zaman zımparator

Keşke istifa etseydin de milli takımın başına geçmeseydin

Bu dönem en yanlış dönemdi

Sevenlerinde sana sırt dönmeye başlayabilirler

Dün maraton programında yabancı sayısı ile ilgili tam olarak neler demiş acaba , video-haber vs. var mı ?

Cok severdim kendisini ama "imparator"u yanlis tanimisim

Gozumden cok dustu artik

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Fatih Terim: Kendi bindiğimiz dalı kesmememiz lazım | Maraton.com.tr | Lig Tv,Maraton,Fatih Terim,Şansal Büyüka,Trabzonspor Beşiktaş,Maraton.com.tr

Yabancı oyuncu sınırlaması

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulanan yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Terim, bu konuda federasyon yönetimiyle herhangi bir görüşme yapmadığına dikkati çekerek, "Ben daha sayın başkan ile bu konuyu hiç konuşmadım. Konuşacağız. Fikirlerimi hem sayın başkana hem de yöneticilerimize aktaracağım. Bunun doğrusu, mantığı, uluslararası uygulaması neyse onun üzerinde durmak lazım. Benim fikirlerim çok açık, kriter olmasından yanayım" değerlendirmesinde bulundu.

Kendisinin de bu konuda esneklik isteyen kulüplerden yana olduğunu vurgulayan Fatih Terim, "Yerli oyuncu iyiyse zaten oynar. Son şampiyonların hepsi Avrupa'dan çıkıyor ve hepsinde de serbest. Ben 'serbest olsun' demiyorum ama mantık ölçüleri içerisinde, ülkemize göre kriterler koyulmasından yanayım. Burada önemli olan kulüplerimizin bunu en en iyi şekilde kullanabilmesi. Ben çok fazla yasaklara karşıyım, bunu her zaman da söyledim. Bu benim fikrim. Son kararı verecek olan federasyon başkanı ve yönetimidir. Milli takım açısından bir mani görmüyorum ama kriterlerin mutlaka olmasından yanayım" şeklinde konuştu.

Kriter derken maç kadrosunda belli bir sayıda altyapı oyuncusu bulundurma , belli sayıda milli maça çıkmış olma vs. olabilir.

Bugüne kadar hakkında olumsuz bir eleştiri yapmadım teknik yorumlar dışında ama şu yabancı sınırlaması ile ilgili yaptığı 180 derecelik dönüşü sonrasında rahatlıkla diyebilirim ki kendisi bir Galatasaray düşmanı ve hükümet yalakasıdır.

Yabancı sınırlaması konusunda son dediklerine tamamen katılıyorum, bence de kriterler dahilinde olmalı, bu ayrı bir nokta. Benim sinirlendiğim konu ise TFF ile kavga içerisindeyken söylediklerinden alakasız şeyler söylemesi. Kendisi tam bir hükümet ve Tff yalakası çıktı maalesef.

Ha bir çok insan onun yerinde olsa daha fazla ego yapardı. Ama bu durum bizi sattığı gerçeğini değiştirmez. Hemde yıldırım demirorene..

Bu Forumda bile kendine 2-3 isim yapmis üyenin egosundan gecilmezsken, Türk Futbol tarihinin en büyük basarilarinda daima bir imzasi bulunan Fatih Terim´in egosunu tartismak cok anlamsiz.

Hele bu forumda Fatih Terim meselesini devamli kendi kendini poh pohlayan bir kesim var. Devamli bir konuyu bozuk bir plak gibi tekrarlamak onu dogru yapmaz.

Galatasaray'da farklı Milli takımda farklı konuşması kadar doğal bir şey olamaz. Ki 180 derece dönüş filan yok ortada.

Bir tarafta sadece kendi kulübünün çıkarları varken şimdi diğer kulüpleri de düşünmek zorunda. Teknik direktörlerle yaptığı toplantı sonrası demişti yabancı serbestliğini istemeyen antrenörlerin de olduğunu. Beklentim bizim lehimize olacak şekilde ısrarcı olması ama iş sadece onda bitmiyor. Aysal da söz vermişti ama yapamadı. Atananlar gönderilmedikçe işleri zor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt