Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral dan çok kralcı derler ya

Demirhan Özalp ın mesajlarını bulup okuyun hhaha

"o 30 dk varya o 30 neydi" rm maçı hahah

Egosu da fanboyları da uzak olsun yeter.

Burada neden Fatih Terim forumu var, eger yazilicaksa ? Bu Fatih Terim forumu marginellerin hakaret malikanesi degildir, bunu artik akliniza bir sokun. Burada devamli Fatih Terim´e iftira atiliyor, ve hakaret edilyor ama hic bir müdahale yok. Bunu dile getirmek ve efsanemizi savunmak GALATASARAYLILIK demektir.

Burada neden Fatih Terim forumu var, eger yazilicaksa ? Bu Fatih Terim forumu marginellerin hakaret malikanesi degildir, bunu artik akliniza bir sokun. Burada devamli Fatih Terim´e iftira atiliyor, ve hakaret edilyor ama hic bir müdahale yok. Bunu dile getirmek ve efsanemizi savunmak GALATASARAYLILIK demektir.

Sen once avatarinda ki herifi degistir

Mancini sana kurban olsun hocam belki sen olsan yine çok iyi oynamazdık ancak takımın bir ruhu vardı hırsı vardı şimdilerde hepsi çayıra salınmış koyun gibi sahada 90 dkk yürüyüp duruyor.

F.TERİM: Yabancı oyuncu sayısı bence serbest olmalı . ( 9 Mayıs 2013 )

F.TERİM: Ben yabancı sayısı serbest olsun demiyorum ( 25 Ocak 2014

Forum üyelerini Fatih Terim konusunda yalnis yönlendirmek ile ne fayda görüyorsunuz, yada sizde mi yalnis yönlendirilmis tayfaya aitsiniz?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=H3I6ENW5qRY[/media]

1:20

O programda hemde üstüne basa basa Kriter diyor, ve yine aynisini söyledi, yani bir celiski yok. Kriter koymak Galatasaray gibi bir takim icin zaten serbestlik demektir.

Burada ama devamli aynisi yapiliyor hoca hakkinda. DEZINFORMASYON; YALAN VE IFTIRA, buradaki üylerin algisini zehirleyenler var.

"muhtemelen cl de 4. ligde 5-6. olacaktik su an. ama olsun bam bam oynayacaktik "

bu mantikta olanlar ironi mi yapiyor ciddi mi

fatih terimin gitmesi yüzünden bu takım belki uzun süre toparlayamayacak ama bunun sorumlusu galatasaraya ve taraftarına ihanet eden fatih terimdir. gittiği gün çok üzülmüştüm ama onun yaptığı ihaneti de unutacak değiliz

fatih terimin gitmesi yüzünden bu takım belki uzun süre toparlayamayacak ama bunun sorumlusu galatasaraya ve taraftarına ihanet eden fatih terimdir. gittiği gün çok üzülmüştüm ama onun yaptığı ihaneti de unutacak değiliz

Fatih Terim gitmedi, gönderildi, bunu ne yazikki kavrayamayanlar var.

"muhtemelen cl de 4. ligde 5-6. olacaktik su an. ama olsun bam bam oynayacaktik "

Evet zaten devamli ligt´e 5 olup, sampiyonlar liginde 4. oluyorduk BAM BAM futbolu ile.

Forum üyelerini Fatih Terim konusunda yalnis yönlendirmek ile ne fayda görüyorsunuz, yada sizde mi yalnis yönlendirilmis tayfaya aitsiniz?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=H3I6ENW5qRY[/media]

1:20

O programda hemde üstüne basa basa Kriter diyor, ve yine aynisini söyledi, yani bir celiski yok. Kriter koymak Galatasaray gibi bir takim icin zaten serbestlik demektir.

Burada ama devamli aynisi yapiliyor hoca hakkinda. DEZINFORMASYON; YALAN VE IFTIRA, buradaki üylerin algisini zehirleyenler var.

hadi bunu açıkladın peki sözleşme mevzusu ne olcak

sene sonu kadar hiçbir yere imza atmam diyodu 1 ay geçmeden 5+2 yi attı ne oldu imParatoronuza

Hadi o zaman öyleydik de şimdi ne farkımız var. Ne oynuyoruz. yada ne değişti sonuç nedir. Yine Bam bam yine çift forvet. bu sefer saçma sapan melo dan stoper yaratmalar falan.

Yani bu sene biterdi hocayı gönderirdin. başarılı veya başarısız değişen bir şey olmazdı. Çünkü takım artık oynamıyor sorun burda.

hadi bunu açıkladın peki sözleşme mevzusu ne olcak

sene sonu kadar hiçbir yere imza atmam diyodu 1 ay geçmeden 5+2 yi attı ne oldu imParatoronuza

Birak da Hoca´nin da bir tuarsizligi olsun, Fatih Terim´de sadece bir insan. Tepkili, öfkeli ve duygusal davranan bir Insan. Cazip bir teklif gelmis, ve TFF kadrosu devamli poh pohlamis Hoca´yi, oda gitmis imzayi atmis. Ne yazikki bu seref yoksunu TFF´nin gösterdigi sicakligi, bizim yönetim gösteremedi. Oysaki duygusal ve egosu yüksek insanlari idare etmek basittir, tabiki eger idare etmek istiyorsan.

Ama öyle söylenildigi kadar tutarsizligi yok hoca´nin, cogu konu bu Forum´da üretilme hayal ürünüdür.

Sanada yazıklar olsun hocam bıraktın bizi o 4.yıldızı takamadan gittin.Kendi elimizle bu şikeci köpekleri havaya soktuk gelde çıldırma gelde katil olma arkadaş :disgust:

Sanada yazıklar olsun hocam bıraktın bizi o 4.yıldızı takamadan gittin.Kendi elimizle bu şikeci köpekleri havaya soktuk gelde çıldırma gelde katil olma arkadaş :disgust:

Sagir kor dilsiz insan bile ft ile bu sene sampiyon olamayacagimizi anladi bi sen anlamadin . Sorun kebapci da degil ruhsuz topcularda !!!

Sagir kor dilsiz insan bile ft ile bu sene sampiyon olamayacagimizi anladi bi sen anlamadin . Sorun kebapci da degil ruhsuz topcularda !!!

Ben Terim'i hiç sevmeyen Mancini'yi seven birisi olarak Elemancini dendiğinde rahatsız oluyorum, Terim'i sevenler de kebapçı vs gibi isimlerden hoşlanmıyorlardır, herkese lakap takarak forumu antuya çevirmezsek iyi olur

Ben Terim'i hiç sevmeyen Mancini'yi seven birisi olarak Elemancini dendiğinde rahatsız oluyorum, Terim'i sevenler de kebapçı vs gibi isimlerden hoşlanmıyorlardır, herkese lakap takarak forumu antuya çevirmezsek iyi olur

Kebapci deil mi birader . Bende kebapciyim bunda utanacak birsey yok .

Tamam hocaya bizde kızdık öfkelendikte kebapçı tarator diyecek kadarda düşmedik.Öyle diyenler galatasaraylılığını sorgulamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt