Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 998
daha bunlar iyi günlerimiz..
çok arayacağız çokkk.
Sen hep arıyosun belli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha bunlar iyi günlerimiz..
çok arayacağız çokkk.
Allah carpsin Real Madridden 6 yiyen Galatasaray'i ozledim
o 30 dakka ne 30 dakkaydi arkadas.. oyle oyna istersen 10 ye hic oramda olmaz......
Sen hep arıyosun belli.![]()
Egosu da fanboyları da uzak olsun yeter.
Burada neden Fatih Terim forumu var, eger yazilicaksa ? Bu Fatih Terim forumu marginellerin hakaret malikanesi degildir, bunu artik akliniza bir sokun. Burada devamli Fatih Terim´e iftira atiliyor, ve hakaret edilyor ama hic bir müdahale yok. Bunu dile getirmek ve efsanemizi savunmak GALATASARAYLILIK demektir.
F.TERİM: Yabancı oyuncu sayısı bence serbest olmalı . ( 9 Mayıs 2013 )
F.TERİM: Ben yabancı sayısı serbest olsun demiyorum ( 25 Ocak 2014
fatih terimin gitmesi yüzünden bu takım belki uzun süre toparlayamayacak ama bunun sorumlusu galatasaraya ve taraftarına ihanet eden fatih terimdir. gittiği gün çok üzülmüştüm ama onun yaptığı ihaneti de unutacak değiliz
"muhtemelen cl de 4. ligde 5-6. olacaktik su an. ama olsun bam bam oynayacaktik "
bu mantikta olanlar ironi mi yapiyor ciddi mi
Forum üyelerini Fatih Terim konusunda yalnis yönlendirmek ile ne fayda görüyorsunuz, yada sizde mi yalnis yönlendirilmis tayfaya aitsiniz?
[media]https://www.youtube.com/watch?v=H3I6ENW5qRY[/media]
1:20
O programda hemde üstüne basa basa Kriter diyor, ve yine aynisini söyledi, yani bir celiski yok. Kriter koymak Galatasaray gibi bir takim icin zaten serbestlik demektir.
Burada ama devamli aynisi yapiliyor hoca hakkinda. DEZINFORMASYON; YALAN VE IFTIRA, buradaki üylerin algisini zehirleyenler var.
"muhtemelen cl de 4. ligde 5-6. olacaktik su an. ama olsun bam bam oynayacaktik "
bu mantikta olanlar ironi mi yapiyor ciddi mi
hadi bunu açıkladın peki sözleşme mevzusu ne olcak
sene sonu kadar hiçbir yere imza atmam diyodu 1 ay geçmeden 5+2 yi attı ne oldu imParatoronuza
Sanada yazıklar olsun hocam bıraktın bizi o 4.yıldızı takamadan gittin.Kendi elimizle bu şikeci köpekleri havaya soktuk gelde çıldırma gelde katil olma arkadaş :disgust:
Sagir kor dilsiz insan bile ft ile bu sene sampiyon olamayacagimizi anladi bi sen anlamadin . Sorun kebapci da degil ruhsuz topcularda !!!
Ben Terim'i hiç sevmeyen Mancini'yi seven birisi olarak Elemancini dendiğinde rahatsız oluyorum, Terim'i sevenler de kebapçı vs gibi isimlerden hoşlanmıyorlardır, herkese lakap takarak forumu antuya çevirmezsek iyi olur