Mehmet Zincir
Aslan Üye
- 30 Ağustos 2009
- 8.379
- 1
- 1.333
Üşüyoruz baba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirli geceler.
Sende forumun Cem Yilmaz´i kardesim, daha ne diyeyim sana.
Kafan basmayinca iyi geceler demi ahh seni gidi kara suratlı
3 sene onceki halinden bahsediyorum Kemal bey. 3 sene once dipteydi, kimsenin umrunda degildi, simdi ise tekrar eski havasini buldu. Bunu terimi kotulemek icin soylemiyorum durum buydu.
Karsimda kafasi basmayan birisi olunca hayirli geceler diyip ortamdan uzaklasirim.
Aynen öyleydi. Galatasaray'da çalişmasa 40-50 milyon euroluk kontrati kapabilirmiydi tüpçüden? Daha Terimi 3/4 senedir taniyan delikanlilar gelip hami'ligini yapiyor.
Demek istedigimi yanliş anladin. Her camia nin kendine has genetik kodlari vardir. Bizim camia miz Avrupa hedeflerini çok önemser. Bizim için doruk noktalaridir. fb'liler mesela bize oynadiklari maçlari çok önemser. Camialarinin en büyük hedefi bizi yenmektir. Onlar için bir nevi doruk noktasi.
Sampiyonlar Ligi oynamanin temel garantisi, smapiyonluktan geciyor. Zamaninda Galatasaray icin sampiyonluk, SL´ne gitmek icin sadece bir aracti. Son iki senede öyle olmustur zaten, o yüzden bu konuda katilmam mümkün degil. B öyle farklar yemek icin, sen gidip sampiyonlar liginde devamli oynaman lazim önce, kos kocaman Barcelona iki macta 7:0 ile eleniyorsa sampiyonlar liginde, bizimde sanssiz bir günde Real Madrid gibi bir deve karsi 6 tane yememiz gayet dogaldir. Yani böyle skorlar olabilir.
G.Saray düşmanlarının elemanı!!!yabancı sınırı olmasın diyen adam bugünkü açıklamasında kıvırmış yine bizden uzak olsun...
Ya ben real den 6 gol yemenin derdinde degilim. Bize operasyon yapildi ve FT operasyona bilerek veya bilmeyerek alet oldu. Kulübü ya herro ya merro durumuna getirdi. Ya kendi gidecekti ya başkan