Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sene onceki halinden bahsediyorum Kemal bey. 3 sene once dipteydi, kimsenin umrunda degildi, simdi ise tekrar eski havasini buldu. Bunu terimi kotulemek icin soylemiyorum durum buydu.

Aynen öyleydi. Galatasaray'da çalişmasa 40-50 milyon euroluk kontrati kapabilirmiydi tüpçüden? Daha Terimi 3/4 senedir taniyan delikanlilar gelip hami'ligini yapiyor.

Adam yetersiz kadroyla sampiyon yaptirdi hala ona elestiri yapanlar var.

Tamam, o Madrid maçlarda bizi rezil etti ama ondan hariç 2 senedir güzel gittik.

Helal olsun Imparator.

Aynen öyleydi. Galatasaray'da çalişmasa 40-50 milyon euroluk kontrati kapabilirmiydi tüpçüden? Daha Terimi 3/4 senedir taniyan delikanlilar gelip hami'ligini yapiyor.

Milli takimdaki basarizligin ardindan itibari zedelenmis bir sekilde yazliginda takiliyordu. Simdi ise tek otorite oldu adam, herkes agzinin icine bakiyor, ayrica 50 milyon euroyu cukkaliyor. Yatsin kalksin unal baskana dua etsin kendisine bu sansi verdigi icin.

Demek istedigimi yanliş anladin. Her camia nin kendine has genetik kodlari vardir. Bizim camia miz Avrupa hedeflerini çok önemser. Bizim için doruk noktalaridir. fb'liler mesela bize oynadiklari maçlari çok önemser. Camialarinin en büyük hedefi bizi yenmektir. Onlar için bir nevi doruk noktasi.

Sampiyonlar Ligi oynamanin temel garantisi, smapiyonluktan geciyor. Zamaninda Galatasaray icin sampiyonluk, SL´ne gitmek icin sadece bir aracti. Son iki senede öyle olmustur zaten, o yüzden bu konuda katilmam mümkün degil. B öyle farklar yemek icin, sen gidip sampiyonlar liginde devamli oynaman lazim önce, kos kocaman Barcelona iki macta 7:0 ile eleniyorsa sampiyonlar liginde, bizimde sanssiz bir günde Real Madrid gibi bir deve karsi 6 tane yememiz gayet dogaldir. Yani böyle skorlar olabilir.

Sampiyonlar Ligi oynamanin temel garantisi, smapiyonluktan geciyor. Zamaninda Galatasaray icin sampiyonluk, SL´ne gitmek icin sadece bir aracti. Son iki senede öyle olmustur zaten, o yüzden bu konuda katilmam mümkün degil. B öyle farklar yemek icin, sen gidip sampiyonlar liginde devamli oynaman lazim önce, kos kocaman Barcelona iki macta 7:0 ile eleniyorsa sampiyonlar liginde, bizimde sanssiz bir günde Real Madrid gibi bir deve karsi 6 tane yememiz gayet dogaldir. Yani böyle skorlar olabilir.

Ya ben real den 6 gol yemenin derdinde degilim. Bize operasyon yapildi ve FT operasyona bilerek veya bilmeyerek alet oldu. Kulübü ya herro ya merro durumuna getirdi. Ya kendi gidecekti ya başkan

Mancini INSALLAH takimi toparlar, ama bu yinede yapilan yalnisi düzeltmez. Bu bir Mancini-Terim meselesi degil, bu yönetimin anlayis meselesidir. Sezon ortasinda Hoca falan gönderilmez, takimin butün kimyasini alt üst etti. Bu takimda KALITE sorunu yok, maclarda oyuncularimizin motivsayon eksikligi bizim sorunumuz. Oyuncularimiz kavriyamamis 8 puand geride olup, her galibiyete ihtiyacimizin oldugunu.

G.Saray düşmanlarının elemanı!!!yabancı sınırı olmasın diyen adam bugünkü açıklamasında kıvırmış yine bizden uzak olsun...

G.Saray düşmanlarının elemanı!!!yabancı sınırı olmasın diyen adam bugünkü açıklamasında kıvırmış yine bizden uzak olsun...

F.TERİM: Yabancı oyuncu sayısı bence serbest olmalı . ( 9 Mayıs 2013 )

F.TERİM: Ben yabancı sayısı serbest olsun demiyorum ( 25 Ocak 2014

Ya ben real den 6 gol yemenin derdinde degilim. Bize operasyon yapildi ve FT operasyona bilerek veya bilmeyerek alet oldu. Kulübü ya herro ya merro durumuna getirdi. Ya kendi gidecekti ya başkan

Öyle birseyin olma ihtimali varmi ? Sadece diktatörler halka daima alternatifsizlik sunarlar, Baskan bu olayi baska türlü cözebilirdi, hemde bal gibi cözebilirdi. Burada herkez unutuyor galiba olaylarin nasil gelistigini, ve beklenmedik bir anda geldigini. Fatih Terim ve Ünal Aysal aralarinda sorun yasiyorlardi, kim hakli, kim haksiz konusu önemli degil ve zaten cocukca bir sey olur onu tartismak. Ancak, sandalyeye tekmeyi atan Ünal Baskan´dir. Baskanimizin " Bana hocamiz ile görüsmek icin Komunikasyon araci gerekmiyor" diyip Albayrak ve Dürüstü gönderen, iki ay sonra Hoca´yi Komunikasyon sorunlari yüzünden kovan Baskan oldugunu herkez unutuyor ama.

Ünal Aysal devamli profesyonellikten bahsetmiyor mu ? Basarili olmak adina, sevmedigin insanlar ile calisabilmen lazim, ne yazikki Ünal Aysal hirsina yenik düstü ve son noktayi koydu.

Yani, karari veren Baskan, ve sorumlulukta Baskan´dadir. Eger Fatih Hoca istifa etseydi, ben onuda elistirirdim. Ama burda hem Kurban Hoca, hemde katil Hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt