Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam bizi tüpçüye değişti hala terim diye ağlayanlar var..

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

her mac 5-6 gol yiyelim fetisitleri dolmus bura..millet 6 gol yerken megerse zevk aliyormus...:crushed:

Baslarim lan artik Teriminize. Adam ihanet edip sirtini dönüp gitti hala 6 yedigimizde bu kadar utanmadim diyorsunuz. Sanki o olsa dün baska olacakti. Belki saldirarak bir iki gol bulurduk ama mutlaka en az 4 yerdik dünkü takimla bu Chelsea den.

Sanki sezon basi FT var iken hersey güllük gülistanlik idi. Gidin yav. Modlar da kilitlesin artik su adamin konusunu. Tamam hizmetleri ile Galatasaray da önemli bir yeri var ama bu ihanet ettigini degistirmez. Ihanet kelimesi bazilari icin agir gelebilir ama bu böyle. Bunun tartismasini baslatmak icin lütfen kimse alintilamasin bu yorumumu.

Baslarim lan artik Teriminize. Adam ihanet edip sirtini dönüp gitti hala 6 yedigimizde bu kadar utanmadim diyorsunuz. Sanki o olsa dün baska olacakti. Belki saldirarak bir iki gol bulurduk ama mutlaka en az 4 yerdik dünkü takimla bu Chelsea den.

Sanki sezon basi FT var iken hersey güllük gülistanlik idi. Gidin yav. Modlar da kilitlesin artik su adamin konusunu. Tamam hizmetleri ile Galatasaray da önemli bir yeri var ama bu ihanet ettigini degistirmez. Ihanet kelimesi bazilari icin agir gelebilir ama bu böyle. Bunun tartismasini baslatmak icin lütfen kimse alintilamasin bu yorumumu.

ihanet etmedi.İhanete uğradı bu ikisini ayırt et

Bu sezon bu ruhsuzlarla Terim de bir şey yapamazdı. Sezon başında hepimiz gördük. Ayrıca bu saatten sonra eski defterleri açmanın kimseye bir faydası yok.

Bize zarar verdi mi?

Evet verdi, daha niye tartışıyorsunuz?

ya millet takmış bi madridden yenilen 6 gole bu sezon madridin ne seviyede olduğu belli. 2. maçta daha 20.dk 10 kişi kalıp 4 attılar biraz kassalar 6 olurdu oda. ama mancini cok iyi hoca yaa 4 yedi cünkü.

Cahiller ne sekilde aciklar bunu

Merak ediyorum

Gercekten cahil cok

Okumak cehaleti gideriyor sadece

6 ayda bütün hevesimizi boyle yetersiz donanimsiz biri bitirebilirdi

Neyse artik yeni sezona yılmaz hoca ile baslariz hic olmazsa sampiyonluk garanti olur

Ironi yapmıyorum su ligte o bile şampiyon yapardi bizi

Zapatayi getiren zihniyetten boyle bir atilim bekliyorum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mutluluktan dört köşe olmuştur dün gece.

Sıkılmadınız mı her kötü sonuçta buraya gelip ağlamaktan?

hoca kendın ettın kendın buldun. Bızı sattın gıttın , galatasaray tarıhının en basarılı hocası ıken gıttın fenerasyonun kucagına oturdun bızı mancını gıbı rezıl hocalara muhtac ettın.

Kim kimi satı? Tüpcü kimden izin aldı hocayla görüşmek için ve o kişiler seve seve buyrun dedimi demedimi.

Sahip çıkmak isteseydiler ,hayır bey bizimkiside milli mesele deyip görüşemesin hocayla diye bilirdi.

Fatih terimde olaya tüpcü değil Türkiye milli takım olarak bakıyor.

Burda bazıları gibi, basitce bana göre, milli meseleyi kişiseleştirmiyor ki sonuna kadsr doğru bir düşünce.

Tüpcü kim ya Türkiye milli takımını onun yüzünden sırt cefireceğim?

Zaten olayları takip edenler değil tüpcüyü ülkenin diktatörünü suclaması gerekirdi.

Neyse olan olmuñ ki olan bize oldu gibi. çare lucescu, dimone veya klop olsa belki nokta atışı olur ama hayali istekler bunlarda

Kim kimi satı? Tüpcü kimden izin aldı hocayla görüşmek için ve o kişiler seve seve buyrun dedimi demedimi.

Sahip çıkmak isteseydiler ,hayır bey bizimkiside milli mesele deyip görüşemesin hocayla diye bilirdi.

Burda bazıları gibi, basitce bana göre, milli meseleyi kişiseleştirmiyor ki sonuna kadsr doğru bir düşünce.

Zaten olayları takip edenler değil tüpcüyü ülkenin diktatörünü suclaması gerekirdi.

Neyse olan olmuñ ki olan bize oldu gibi. çare lucescu, dimone veya klop olsa belki nokta atışı olur ama hayali istekler bunlarda

Ne önemi var sonuc ortada

Sen yazın mancini ile gorusursen

Drogba ile prim pazarligi yaparsan

Kusura bakma derler adama

Sezon sonu daha iyi alternatifler olabilir derken

Nisanda chedjou yu alırsan

Az bile yaparlar

Simdi tulun efendi cozsun bunu bu başarısızlığı

Valla adami gezdirmezler sokakta

Oyle mektupla tehdit etmeye benzemez bu işler

Ne önemi var sonuc ortada

Sen yazın mancini ile gorusursen

Drogba ile prim pazarligi yaparsan

Kusura bakma derler adama

Sezon sonu daha iyi alternatifler olabilir derken

Nisanda chedjou yu alırsan

Az bile yaparlar

Simdi tulun efendi cozsun bunu bu başarısızlığı

Valla adami gezdirmezler sokakta

Oyle mektupla tehdit etmeye benzemez bu işler

Ya bu konuda çok yazılır cizilir ama bende kolay kacıp suclu terim demeye başlamaya başladım nerdeyse.

Hak yiğiyoruz resmen ama illahi adaletin tokatı hiç şaşmaz . Kimse niye takım dağıldı diye sorgulamısın Illahi Adalete inanan varsa.

Aynaya bakıp cevabı bulurlar. Bu vefazlık çok büyük taraftar ve yönetici cizgisinde var maalesef.

Özelikle yönetimde hak yenildi,vefasızlık edildi bilmem nedenlerden dolayı.

Fatih terim gibi kurt bir hocanın bunların hepsinin gsnin önünü kesmek için yapılan bir oyun oldugunu görmeliydi

Sneijder'in üstüne takım kurcaktı.Şimdi kimin nerede oynadığı belli değil.Sen başı ve devre arası transferlerimiz berbat.

Olması gereken şuydu;

Gidenler:Burak Yılmaz, Amrabat

Gelenler: Bruma Telles, Arda, Serdar T.

__________________Muslera_______________

Hamit________Serdar______Semih_____Telles

______________Melo_____Selçuk__________

Bruma____________Sneijder___________Arda

__________________Drogba______________

Orduspor,mersin i.y.,fb,real madrid(2.mac),schalke(2.mac),besiktas(3-2)lik mac bu maclarda sinirli,pres yapan,son dk ya kadar isteyen galatasarayi cok ozledim lan

dün rahat 4 yerdik fatih hocayla ama takım ruh gibi de dolaşmazdı sahada..

bize terim gibi oyuncularını motive eden ama mou gibi de taktisyen bilgisiyüksek ve yanlışlarını tekrarlamayan bir adam lazım mancini hatalarından döner alternatiflere yönelirseancak bir yere gelebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt